Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למייטב ידיעתי במערכת קניסטר בפונטו אין שום חיישנים. יש שסתום בטחון עם קפיץ טעון בלחץ מסויים ומעל לחץ זה הוא פשוט פורק אדים לאטמספירה.

את החלק השני של ההודעה לא כ"כ הבנתי. מה זה "כשהלחץ נמוך לא יהיה מה שיזרום"?

מנוע יונק את האדים, הם לא זורמים בזרימה חופשית.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כמובן שחלק מתפקידו של שסתום הקניסטר הוא שחרור הלחץ בטנק אך יעודו העיקרי נוגע לאיכות הסביבה וחיסכון בדלק.נא ,שלח לי קישור של אותו חיישן לחץ אשר נמצא בפונטו 96.

עריכה אחרונה על ידי hook
פורסם (נערך)

זאת לא פונטו רגילה,כל הזרקת הדלק היא של GM עם רכיבים אמריקאים ווסת דלק. יש שסתום קניסטר כמובן שהוא גדול יותר משל כל פונטו. עדיין לא בדקתי את תפקודו. קיים גם שסתום EGR אבל אני מניח שהוא לא קשור. אגב נורת הביקורת/נורת תקלה לא דולקת בתקלה הזאת ולא נרשמת תקלה במחשב.

אבצע עוד כמה נסיעות ואבדוק שוב את הנושא.

הרכב הוא מתחילת 95 לא 6. ורוב חלקיו מסוף 94. המנוע זהה לפיאט טיפו/טמפרה/פונטו GT 1.6

עריכה אחרונה על ידי chesh
פורסם (נערך)

טוב כנראה שחלמתי, הבעיה עדיין קיימת אך ברמה פחות מהסרטון. יש פוף מהאגזוז כל איזה 3 שניות. לא בצורה מטורפת כמו בהתחלה.

ניקינו את השסתום, לפי מה שקראתי ששסתום ה EGR עושה בעיות, הרכב נכבה בגמגום. אצלי זה לא קורה.

רעש השריקה המעצבן כמו בסרטון עדיין קיים, אני כמעט בטוח שהוא בא מכיוון הקניסטר. לא ממש מהמזרקים. מה שמחזק את מחשבתי גם שבפתיחת פקק הדלק אין שחרור לחץ כמו בכל פונטו שאני מכיר.

עריכה אחרונה על ידי chesh
פורסם

תבדוק את הצינורית מהסעפת לקניסטר, האם היא לא סדוקה ויבשה?

האם המיכל עצמו לא שבור?

פורסם

אין לי ממש אפשרות לראות את המיכל כי הוא נמצא מאחורי הכנף.

הצינורות נראים שלמים.

לפי אוטודטה עלי לבצע את הבדיקה הבאה:

15mfs6d.jpg

30ub71g.jpg

אמצע לזה זמן הסופ"ש ואראה אם הוא בכלל מקבל מתח.

פורסם
למייטב ידיעתי במערכת קניסטר בפונטו אין שום חיישנים. יש שסתום בטחון עם קפיץ טעון בלחץ מסויים ומעל לחץ זה הוא פשוט פורק אדים לאטמספירה.

את החלק השני של ההודעה לא כ"כ הבנתי. מה זה "כשהלחץ נמוך לא יהיה מה שיזרום"?

מנוע יונק את האדים, הם לא זורמים בזרימה חופשית.

לא יודע איך בנוי בדגם הספציפי אני מדבר באופן כללי על המערכת הזאת.

כאשר הלחץ גבוהה הם זורמים ועוד איך והיניקה מהמנוע רק מוסיפה לזרימה.

בזמן שלחץ נמוך מעיד על כמות אדים נמוכה שאין סיבה ממשית לפנות משם.

לגבי החלק שלא הבנת - כמות אדים נמוכה=אין באמת מה לינוק כי האדים מפוזרים באופן ספורדי במיכל בניגוד למיכל מלא שבו יש ריכוז גבוהה של אדים.

פורסם
סימנים לEGR הם מצתים בגוון לבן.

כל עוד המצתים בגוון "קפה" זה לא הוא.

במחילה,מה שרשמת בשרשור הזה אינו נכון\נכון בחלקו ואתה די

נחרץ בקביעות שלך בבטחון שאינו מבייש מכונאי של 50 שנה.

בבקשה ,כולנו בהליך למידה ,השאר מקום לספקות ותהיות.

פורסם

אתה יכול לזלזל אבל מה שאני רושם מגיע עם כיסוי,ואם לא מגיע עם כיסוי וגם לא נכון אני דואג לתקן את עצמי.

בבקשה http://www.freeasestudyguides.com/egr-valve-symptoms.html

"The symptoms of a stuck open EGR valve are a rough idle with a lean air fuel mixture. The engine will behave as if it had a major vacuum leak"

The symptoms of a stuck close EGR valve are an engine that has pre-ignition ping and knock. This is the result of high cylinder temperatures caused by the lack of the cooling exhaust gas introduced into the chamber by the EGR.

שני מצבים שצובעים את המצת בצבע לבן.

מחלתי.

פורסם

אין בכוונתי לזלזל אך אני לא יכול להישאר אדיש לטעויות והטעיות(חרף הסימוכין שלך אתה עדיין טועה).

בנוסף,אתה לא יכול להקיש סימפטום,בעיה,אופן פעולה ,מרכב אחד למשנהו הודות לאינפורמציה ששאבת ברשת.

אם את דברי פרשת כזלזול נא קבל התנצלותי .

פורסם

בכיף. כששסתום EGR נשאר פתוח הוא מפיל וואקום(מעלה לחץ סעפת),דבר הגורם

למחשב (בחלק מהרכבים) להתייחס אליו כעומס ומעלה את משך זמן ההזרקה שלא לצורך,

דבר זה כידוע גורם למצתים שחורים .יתרה מזו,כאשר נכנסים גזים שרופים ללא בקרה אל תא

השרפה הם גם תורמים את חלקם בנושא.

פורסם (נערך)

אין בעיה כשמתקנים אותי,יש בעיה כשמי שמתקן בעצמו לא יודע.

אשמח מאוד אם תסביר לי איך תהיה תערובת עשירה כאשר יש דטונציות.

1.http://www.aa1car.com/library/cm1196.htm ---> חפש EGR.

• Glazed spark plug Yellowish melted appearing deposits on the insulator tip that result from high temperature operation. The engine may be running too hot (check for cooling problems), the EGR valve may be inoperative and/or the heat range of the plug may be too hot for the application. Switching to a cooler plug may be necessary if no other problems are found.

• Detonation If the insulator is split or chipped, detonation (spark knock) may be occurring in the engine. The underlying cause here might be an inoperative EGR valve, overadvanced ignition timing, excessive compression due to accumulated deposits in the combustion chamber, or engine overheating.

2.http://www.gnttype.org/techarea/engine/plugs.html -- > חפש בעמוד EGR תמונה 7-13 המצת לא נראה שחור במיוחד.

3.http://www.bikerenews.com/Stories_Archives/Spark_Plugs/Spark_Plugs.html ---> חפש EGR.

4.http://www.dezertrangers.com/vb/truck-talk/105945.htm --- > פורום - חפש EGR ותראה את ההסבר (תמונות לקוחות מלינק 3).

1."Overheating Condition

Color: white

Appearance: chalky

Signs: engine running hot, fast center electrode wear

Very bad, can cause engine damage! Check for correct plug heat range Lean mixture (not enough fuel) Low grade fuel (low octane rating) Proper ignition timing Engine cooling issues Too much friction (leaking seals, no oil, etc.) Vacuum leaks EGR valve functionality (not all have)"

The rate of fuel injected and the spark advance are calculated by the computer. With no egr vavle you will also you stand a good chance of experiencing knock and wasting fuel. This will also damage your plugs like this.

2.Detonation Condition

Color: very light tan to white, also lower can be black

Appearance: cracked and chipped insulator

Signs: engine knocking, loss of power

This can also occur from overheating, so check the usual. It is also a bit more difficult to troubleshoot. Check for correct spark plug gap Check for correct plug heat range Lean mixture (not enough fuel) Low grade fuel (low octane rating) Proper ignition timing EGR valve functionality

The high heat of of the combustion chamber with no EGR vavle will warp piston rings

זהה לתקוע במצב פתוח - no EGR valve

עריכה אחרונה על ידי tribel

• תוכן חדש...