Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - רנו מגאן 2 קופה , 1.6 2004

לפני שבועיים בעת עמידה בפקק התחילה להבהב לי נורה בצורת מנוע כתום בלוח השעונים ולאחר כדקה וחצי נעלמה ( ד"א לא הורגשה תקלה )

לאחר מכן במהלך השבוע הדבר שוב קרה אבל אז החלו רעידות כאילו הרכב עובד על 3 בוכנות (ועל הצג מופיע check injection).

לאחר בירור קצר חשבתי שמדובר בסלילי ההצתה אז נגשתי וקניתי רביעייה חדשה והחלפתי , לצערי התקלה לא עברה .

לכן נגשתי למוסך לחיבור הרכב למחשב והמחשב הראה תקלה במזרק 3, (ד"א בזמן נסיעה אין שום נורת תקלה או רעידות חשודות או משהו שבכלל מעיד על תקלה , אבל בעמידה ממושכת הנורה חוזרת להבהב ולאחר מכן הרעידות !

האם לדעתכם אכן מדובר על המזרק ואם כן מה עדיף ? לשפץ או להחליף רק את הפגום ??

ואם לשפץ אז איפה ?

פורסם

ביררתי בקרסו , הם רוצים בערך 650 ש"ח לאחד !!!

לאומת זאת ראיתי באי ביי רביעייה של מזרקים חדשים ב 600 שח כולל המשלוח (!) , למרות שקשה לדעת את איכות המזרק ואיזו חברה מייצרת אותו .

יחד עם זאת הייתי בכמה חנויות חלפים ואף אחד מהחנויות שביקרתי בהן לא מחזיקות את החלק הנ"ל ...

חשבתי ללכת לכיוון המשומש / מפירוק , מה דעתכם ? שווה להתעסק עם משומש ?

פורסם

קצת קשה לי לעזור לך בנושא זה לגבי חלק משומש (איכות, כדאיות וכיו"ב).

נסה להשיג מספר מק"ט של החלק ואז לחפש אותו ברשת (EBAY ודומיו), כדי שלא ייווצר מצב שתזמין ותקבל חלק

שאינו מתאים או מאיכות שאינה ידועה.

alfa 156 2.5.

פורסם

האם יש לך מק"ט ? לא מעט אתרים בריטים עוסקים במכירה של חלקים מקוריים ואף נותנים יעוץ לגבי החלק המתאים, תוכל לקבל הצעת מחיר בהינתן מק"ט.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אם אתה מאיזור הצפון יש חנות חלפים שמחזיקה כאלה. אם זיכרוני אינני מטעה זה 250 ש"ח למקורי.

BassHead:vamp:

פורסם
הרכב - רנו מגאן 2 קופה , 1.6 2004

לפני שבועיים בעת עמידה בפקק התחילה להבהב לי נורה בצורת מנוע כתום בלוח השעונים ולאחר כדקה וחצי נעלמה ( ד"א לא הורגשה תקלה )

נורת המנוע הכתום ידועה בכינויה "נורת האלף ש"ח", והמבין יבין :evil:

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...