Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מכלי מחזור במוסכים, אפשר לרוקן אליהם.

אסור להשליך לאשפה, גינה, ביוב וכו' אלה רק למכלי איסוף.

השמן ממוחזר ונהפך לדשן\אוכל לתרנגולות וכדומה

שי.

מעניין, ידעתי אשסור סתם להשליך את זה אבל לא ידעתי שאפשר לגשת למוסך ולהיפטר מזה שם. זה בד"כ בתוך המוסך או בסמוך?

הדבר תקף גם לגבי נוזל קירור למשל?(שגם אותו אסור להשליך לביוב)

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם

בהחלט ראויה לשבח הנכונות של חברי הפורום לעזור וגם להשקיע בהגעה !

יישר כח !

(ולגבי התרנגולות, כמו שנאמר: ירצו - יאכלו. לא ירצו - לא יאכלו).

alfa 156 2.5.

פורסם

כל הכבוד asafasaf , האמת שגם אני רוצה ללמוד את כל הנושא הזה ( מאזדה 3 ) אולי מישהו ירים את הכפפה ויעשה מפגש לימוד?.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

עשיתי את זה בכיף, בדיוק בשביל דברים כאלה הפורום קיים. זה סוג של "תעביר את זה הלאה", ומבחינתי אני עשיתי את שלי:

אני אשמח להעביר את המחווה הזאת של רצון לעזור, לכל חבר פורום שייפנה אליי.

שלחתי לך ה"פ.

Stay Dirty

פורסם
מעניין, ידעתי אשסור סתם להשליך את זה אבל לא ידעתי שאפשר לגשת למוסך ולהיפטר מזה שם. זה בד"כ בתוך המוסך או בסמוך?

הדבר תקף גם לגבי נוזל קירור למשל?(שגם אותו אסור להשליך לביוב)

מיכל המחזור נמצא בתוך המוסך, פשוט תיגש לבעל המוסך או למכונאי ותבקש לשפוך לשם את השמן, קשה לי להאמין שיסרבו. לי לפחות לא סירבו עד היום.

פורסם

אתם לא מפחדים להיתקל באיזה פדופיל כאן עם כל המפגשים האלו?:-D

לא סתם זה פורום מצויין, נכון לעזור גם מחוץ לכותלי הפורום...רק חבל שיש כאן אנשים שלא מעריכים רכבים מסויימים:roll:.

• תוכן חדש...