Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב יד 2 מפרטי, רכישה דרך לובינסקי.

עברתי על כל הטיפולים, הכל בוצע בזמן כמו שצריך 30 60 90 והיום הרכב הוא על 95k.

הרכב עלה לכביש בתחילת 2008 וכעבור שנתיים על הכביש (אם זה משנה 27אלף קילומטר) הוחלפו 2 השסתומים בגיר,

אך הבנתי שזה בוצע ברוב הגירים מסוג al4 ברכבי פיג׳ו וסיטרואן.

באמצע 2011 בוצע עדכון תוכנה יחד עם החלפת מתג אור בלם, לפי מיטב הבנתי זה משהו שיכול לקרות בכל רכב.

אבל באותה שנה גם בוצע פלאשינג. רוב הדעות הרווחות באינטרנט הם נגד טיפול מסוג זה, אך מאז למעשה אין שום טיפול שמראה על בעיות כתוצאה מהטיפול. איך מגיעים למצב שעושים פלאשינג, הבנתי שזה לנקו בוץ מהאמבטיה של השמן או משהו כזה אבל איך יודעים שיש בוץ למעשה?

ואיך הייתם מתייחסים לרכב שעבר דבר כזה?

ואחרון חביב, בחודש שעבר, ואני מצטט:

בדיאגנוזה נמצאה תקלה של חוסר ניצוץ בצילינדרים 3+4.

פורקו המצתים ובוצע הידוק של המצתים לפי מומנט.

לחץ דלק נבדק ונמצא תקין.

יש צורך להחליף ממיר.

במידה והתקלה של הזיוף תחזור אז יהיה צורך לבדוק ראש מנוע.

מה זאת אומרת הידוק של המצתים לפי מומנט?

מה זאת אומרת לחץ דלק?

על איזה ממיר מדברים, מה התפקיד שלו?

על איזה זיוף מדובר שעלול לחזור?

ולמה לא בדקו באותו הרגע את הראש מנוע?

חייב לציין שאני מקבל את הרכב עם אחריות לשנה של מנוע גיר הגה ומזגן.

אולי זה יתרון שאפשר לנצל אותו.

תודה

ניר

פורסם

בנוגע להחלפת הממיר - במודל הזה (הוא המודל הראשון של ה 207 בארץ) היה כשל סדרתי של ממירים בכמה מכוניות שהגיעו לארץ. מכוניות שהיו חדשות וסבלו מהתקלות, קיבלו ממיר חדש במסגרת אחריות היצרן.

בנוגע לחוסר ניצוץ\זיופים: זה יכול בהחלט להגרם מסלילי הצתה תקולים או בעיה בראש מנוע (תזמון בין גלי הזיזים).

היו גם תקלות של זיופים ו/או נורת בקרת מנוע שנדלקת, כתוצאה מלחץ שמן נמוך שמקורו באטמי O-RING שנקרעו בגלי הזיזים.

היצרן מעמיד מערכת פתרונות לפי קודי התקלה שמופיעים על מסך מחשב הדיאגנוסטיקה, ללא מידע מדוייק יהיה קשה לדעת מה ראו במוסך - אבל כנראה שאם רשמו הערה לבדיקת הראש מנוע, קיים חשש שיש בעיה כלשהי שעלולה לחזור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מהי העלות המשוערת הממוצעת של כזה תיקון?

האם יש טעם לשקול לקנות את הרכב בכל מקרה ולשקלל את זה במחיר?

פורסם

בנוגע לעלות הממיר - אין בעיה לקבל הצעות מחיר ממוסכים מורשים, אך ורק לממיר מקורי !!!

בנוגע לתיקון המנוע, כדאי לשאול את המוסך המטפל מה העלות המקסימלית שניתן להגיע אליה במידה וצריך תיקון בראש.

אם המוכר מוכן להוריד (חזק) במחיר, אני הייתי קונה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כרגע המחיר המדובר הוא 35000 והוא די סופי.

אני יודע שיש להם את אותו הרכב בשנתון 2009 עם קילומטרז נמוך יותר של כ65000 אבל רוצים עליו 10k שח יותר לפני מיקוח.

האם כדאי לשלם את ה10 יותר וללכת על רכב שנתון אחד קדימה?

(כמובן לאחר בדיקה של היסטוריית טיפולים ובמידה ואין לו את החשד הקיים לראש מנוע או דבר מהותי אחר)

המון תודה על העזרה

פורסם

אני הייתי משקיע 10K ברכב יותר חדש, עם פחות קילומטראז', ללא היסטוריה של תקלות רציניות,

מאשר בתיקון של מנוע+ החלפת ממיר ברכב יותר ישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...