Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז אם יש לי שקט תעשייתי עם הרכב מאז ימי הפיאט, הגיע תורה של המכסחת.

עם עונת האביב מילאתי דלק כמו בכל שנה, קצת שמן וניסיתי להתניע. לא מתניע X 40 פעמים. הלכה לי היד כבר מלמשוך בכבל. בסופו של דבר נתתי חצי צו'ק ולא צ'וק מלא, התניעה לאחר עוד כמה ניסיונות. לאחר כמה קרטועים נדלקה לגמרי והתחלתי בעבודה, לאחר ההתנעה יצא המון המון עשן לבן מהאגזוז. זאת גינה גדולה 100 מ"ר ולוקח שעתיים לכסח יסודי, היא נכבתה לפחות 10 פעמים במהלך העבודה בלי שעשיתי כלום, וכל פעם צריך להתניע מחדש.

מדובר במכסחת דשא שפועלת על מנוע בנזין 96 כולל עופרת, ויש פתח נפרד גם לשמן מנוע. בפרונט יש פלאג שאמור לתת ניצוץ ובצד יש את הפילטר. הדלק מגיע בעזרת קרבורטור.

אין לי דרך להשיג לה דלק 96, אז שמתי לה 95 ועם הדלק הזה אני עובד מאז שהפסיקו עם ה- 96 (בעיקרון יש עליה מדבקה שחייבים למלא 96).

מיותר לציין שאי אפשר לעבוד איתה בצורה כזאת.

מה עושים?

פורסם

גיא שלום רב !

אתה יכול להשתמש באוקטן 95, נטול עופרת בשקט גנור, ולמען השקט הנפשי, הוסף חצי פקק של תוסף אשלגן.

האם המינון של השמן , הוא המינון של התערובת המדוייקת, שהשתמשת כל השנים, או זאת תערובת של דלק ושמן, בשיטת נסוי ותהיה?

יתכן ודללת בעודף שמן, ולכן העשן הלבן, הוא הדלק 96 שברשותך, ספח מים אליו, בגלל הזמן הרב שהוא ברשותך, (כמדומני שכבר 3 או 4 שנים, לא מספקים, יותר אוקטן 96, לכן מומלץ שתרוקן את הדלק ומלא דלק 95 פלוס תוסף אשלגן ושמן מנוע, וחזור לעדכן.

האם המכונה מתוצרת בריק אנד סטרטון או בעל שם דומה?

שלח לי תמונות לנייד בוואט סאפ של הקרבורטור, ואנסה לעזור לך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

וואלה שרשור של מכסחות דשא זה מעולה, הנה אני מתעלק. יש לי אחת של בריגס וסטרסון, נקרעה לה הדיאפרגמה בקרבורטור, מאיפה משיגים כזה? כל מה שאני יודע על המכונה נמצא במדבקה שיש עליה

yvu4yzud.jpgsadu3ymu.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אבל אני לא מצליח לסווג אפילו איזו מכונה יש לי !

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)
גיא שלום רב !

אתה יכול להשתמש באוקטן 95, נטול עופרת בשקט גנור, ולמען השקט הנפשי, הוסף חצי פקק של תוסף אשלגן.

האם המינון של השמן , הוא המינון של התערובת המדוייקת, שהשתמשת כל השנים, או זאת תערובת של דלק ושמן, בשיטת נסוי ותהיה?

יתכן ודללת בעודף שמן, ולכן העשן הלבן, הוא הדלק 96 שברשותך, ספח מים אליו, בגלל הזמן הרב שהוא ברשותך, (כמדומני שכבר 3 או 4 שנים, לא מספקים, יותר אוקטן 96, לכן מומלץ שתרוקן את הדלק ומלא דלק 95 פלוס תוסף אשלגן ושמן מנוע, וחזור לעדכן.

האם המכונה מתוצרת בריק אנד סטרטון או בעל שם דומה?

שלח לי תמונות לנייד בוואט סאפ של הקרבורטור, ואנסה לעזור לך.

בברכה

צביקה

קודם כל תודה על התגובה. כן, המכונה בעלת השם הזה ונמצאת אצלי 22 שנים.

אנסה להשיג את התוסף אשלגן, מקווה שיש להשיג בתחנות דלק באזור.

אני לא מדלל כלום, מכניס את השמן כמו שהוא פנימה. יש מיכל נפרד לדלק ומיכל נפרד לשמן מנוע.

המכונה לא עברה אף פעם תיקון או טיפול, פעם אחת לפני הרבה שנים החלפתי את הפלאג לאחר שלא הניעה בכלל, פה המצב שהיא מניעה בסופו של דבר ונכבית כמעט בכל שורה של כיסוח הדשא, ויש הרבה שורות. פעם היתה מתניעה במכה אחת גם אחרי החורף שהדשא היה בתרדמת, והיתה ממשיכה לעבוד שעות גם בגינות של השכנים.

אין לי מושג כיצד להגיע לקרבורטור, אנא תדריך אותי ואשמח לשלוח לך את התמונות בוואטצאפ. לפי איך שזה נראה לא מגיע דלק כמו שצריך, יש גם גמגומים ובאופן כללי פועלת חלש מהרגיל. במכונה יש כבר דלק 95 חדש.

בינתיים אני מצרף תמונות של כל העסק.

תודה!

תמונה1 001.jpg

תמונה1 002.jpg

תמונה1 003.jpg

תמונה1 004.jpg

תמונה1 005.jpg

תמונה1 006.jpg

תמונה1 007.jpg

תמונה1.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)

גיא, המנוף של הצ'וק מחובר ישירות לקרבורטור. סביר להניח שכדי להגיע אליו יהיה עליך לפרק את מסנן האויר.

אני מציע לך להיכנס ביוטיוב לערוץ שנקרא repair clinic, תוכל למצוא שם הסברים מאוד יפים איך לפרק את המכסחה ולבצע בה תיקונים שונים.

אגב: מנוע 2 פעימות כמו שיש במכסחה שלך הוא מאוד פשוט מבחינה מבנית וגם מי שיש לו שתי ידיים שמאליות יוכל די בקלות לפרק ולהרכיב אותו.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
קודם כל תודה על התגובה. כן, המכונה בעלת השם הזה ונמצאת אצלי 22 שנים.

אני לא מדלל כלום, מכניס את השמן כמו שהוא פנימה. יש מיכל נפרד לדלק ומיכל נפרד לשמן מנוע.

המכונה לא עברה אף פעם תיקון או טיפול, פעם אחת לפני הרבה שנים החלפתי את הפלאג לאחר שלא הניעה בכלל, פה המצב שהיא מניעה בסופו של דבר ונכבית כמעט בכל שורה של כיסוח הדשא, ויש הרבה שורות. פעם היתה מתניעה במכה אחת גם אחרי החורף שהדשא היה בתרדמת, והיתה ממשיכה לעבוד שעות גם בגינות של השכנים.

אין לי מושג כיצד להגיע לקרבורטור, אנא תדריך אותי ואשמח לשלוח לך את התמונות בוואטצאפ. לפי איך שזה נראה לא מגיע דלק כמו שצריך, יש גם גמגומים ובאופן כללי פועלת חלש מהרגיל. במכונה יש כבר דלק 95 חדש.

תודה!

שאלה לי אלייך, ממתי אתה משתמש בשמן הזה במכסחת? רק לאחרונה או מאז ומעולם? יש לי הרגשה שהשמן הזה לא מתאים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

אגב: מנוע 2 פעימות כמו שיש במכסחה שלך הוא מאוד פשוט מבחינה מבנית וגם מי שיש לו שתי ידיים שמאליות יוכל די בקלות לפרק ולהרכיב אותו.

המנוע 4 פעימות.

תודה!

אם אינך גנן שמשתמש במכונה במשך שעות יום יום, אתה יכול להשתמש בשקט בדלק נטול עופרת בלי שום תוסף.

לפי מספר המופיע על המנוע תוכל להוריד מהאתר של בריגס וסטרטון את ספר החלקים.

http://www.briggsandstratton.com/us/en/support/manuals

יש לי מכונה עם מנוע זהה. לקרבורטור אתה מגיע על ידי פירוק 5 ברגים מלמעלה - מסיר את החיפוי הפלסטי העליון ומיכל הדלק.

ככה"נ ניקוי קרבורטור יפתור את הבעייה. יתכן שהגומייה שמעל סיכת המצוף התנפחה עם הזמן ומונעת מעבר דלק.

אם לא עשית זאת עדיין, רוקן את המיכל לחלוטין מדלק ישן ושים 95 טרי. דלק מתפרק עם הזמן.

פרק את הפלג, נקה עם מברשת ברזל מהפיח, והרכב שוב באופן מהודק היטב.

image6.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

סטיו אני רק אוסיף ״פפפאאאקקק היתה לי מכונה בדיוק כזו לפני 100 שנה״ !!!! ;-)

פורסם
סטיו אני רק אוסיף ״פפפאאאקקק היתה לי מכונה בדיוק כזו לפני 100 שנה״ !!!! ;-)

באותה נימה אני רק אוסיף

פאקק אם היית (פות״ש) רושם את זה לפני 10 שנים הייתי מסדר לך אותה בחינם

וגם להוא שצריך דיאפרגמה

על אמת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לטובת טיפול במכונה ויישור קו שיכלול החלפת להב וטיפול במנוע.

הבחור מהצפון, ומעוניין (כנראה) ב DIY. למה להחליף להב? לא נראה שהמכונה עבדה הרבה במהלך 22 שנותיה. דלק טרי, שמן חדש, ניקוי קרבורטור ואולי החלפת גומיות בקרבורטור (כוסית ומצוף) - בכ"ז בנות 22.

:turn-l:
פורסם

תנסה להוציא את הפילטר אוויר תשים על חצי מהגז ותן למכסחת לעבוד ככה {בלי פילטר} איזה 5 דקות, אל תכסח. אני גנן וקרה לי את זה לפני חצי שנה בערך עם מכסחת חדשה הבחור שאני מטפל אצלו אמר לי לעשות את זה וזה נעלם אםזה נעלם אצלך אתה צריך להחליף פילטר אוויר. בכל אופן אם זה לא הסתדר יש בעפולה שירות תיקונים ומכירה של כלי גינון "אגרוטכניק" בן אדם ממש אמין מקצועי וזול.באתי מהמרכז עד עפולה בשביל לקנות את הכלים שלי.

• תוכן חדש...