Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשובה לי בעיקר טמפרטורת המים ברכב. מדובר בסוזוקי ג'ימני שנת 2006. ידוע לי על מכשירים שמתחברים לשקע של המחשב רכב, כמו כן על אפליקציות כאלה ואחרות, אבל אני לא מכיר שום דבר ספציפי. הצעות, מישהו?

פורסם

אני משתמש ב ELM 327 שמתחבר לטלפון עם בלוטוס, דרך חיבור OBD2 (תוודא שזה החיבור שיש לך ברכב)

אני לא יודע (ולא רוצה לדעת) אילו אפליקציות יש בחנות של אפל, אם יש לך אנדרואיד אז ישנם שלל אפליקציות, המומלצת ביותר היא torque.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

יש מד חום דיגטלי להרכבה. דורש העברת כבל. כולל בתוכו זמזם התראה ניתן לתכנות.של dixell האיטלקים. יש להם יבואן בירושלים שדווקא לא קורע במחיר. סביבות 400 ש"ח לפני התקנה. להלן תמונה של דגם דומה (תשאל על דגם לג'יפים )

http://www.dixell.co.il/news_details.php?lang=_l3&id=13

המחיר גבוהה ביחס לפתרונות האחרים אבל יש תמורה. מדוע? בדר"כ שמים את הרגש בתוך בורג ראש מנוע או על ראש מנוע.

כלומר הרגש לא מודד את המים אלא ישירות את חום המנוע שזו בדר"כ המטרה הסופית שלך.

תאר לך מצב שבו יש פיצוץ בצינור מים. אם תמדוד חום נוזל קירור ... יתכן שתמדוד בכלל טמפ מיכל ריק.

עריכה אחרונה על ידי save
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה הדיוק של הטמפרטורה שרואים דרך ה- ELM?

יש לי 99 עד 100 מעלות, הגיוני? מאזדה 3 2009 דגם חדש,

מתפקדת מעולה, אין אדים של מים רותחים....

הכל בסדר?

תודה,, יהודה

פורסם

מתאם ELM327 זה לא מכשיר מדידה, הוא לא מכניס פאקטור או עיוות כלשהו לנתון טמפ'.

הוא רק מתאם. כלומר מתרגם את האות שמגיע משקע אבחון לאות BT.

מה שהוא מציג זה מה שמודד חיישן הטמפרטורה שקיים במנוע ובנתון זה גם מחשב מנוע משתמש.

הדיוק הוא 1:1.

פורסם

טוב, נשמע הגיוני (בתור טכנאי) אבל 100 זה רתיחה או שבגלל שזה סגור לא רותח.....

או במילים אחרות, זה בסדר 99 או לא?

בתודה, יהודה

פורסם

לא יודע איך זה במאזדה, אבל בחלק ממכוניות מידרניות טמפ' עבודה תקינה היא באיזור 100 מעלות.

למשל ברנו מהירות מאוורר ראשונה מופעלת ב 100 מעלות ושניה ב 105.

טמפ' רתיחה של נוזל קירור היא לא 100 מעלות אלא קצת יותר (סדר גול של 120 מעלות), בנוסף מערכת קירור פועלת בלחץ מסויים שמעלה עוד את טמפ' הרתיחה.

פורסם

ברשותי יונדאי אלנטרה 2007. כיצד אני יכול לוודא שהחיבור אצלי הוא OBD2?אני מתכוון להזמין את הELM 327 .

תודה לכל העונים

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

http://www.ebay.com/itm/Mini-ELM327-V2-1-OBD2-II-Bluetooth-Diagnostic-Car-Auto-Interface-Scanner-CD-/171329361620?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e40696d4

האם יש הבדל בין הרכיב הזה לרכיב שאתה שלחת(פרט למחיר כמובן)?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...