Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגבר הקודם זה לא היה ועכשיו שמתי מגבר class d כל פעם כשאני מדומם את הרכב יש פיק של חשמל אבל חזק מה יכול להוות פיתרון לבעייה ???

0.9 turbo :-D

פורסם

הרעש שאתה מדבר עליו הוא פריקת מתח DC שעוברת ישירות לרמקולים - זה יכול להווצר כבר במערכת ראש שלך או שזה נוצר מהמגבר עצמו.

הבעיה היא שלמגבר שלך כנראה אין מנגנון של כיבוי שקט - מנגנון שמנתק את דרגות היציאה של המגבר ובכך מונע מעבר של זרם מסוג זה.

אם אתה מכבה את המגבר בזמן שיחידת הראש עדיין עובדת - אתה עדיין מקבל את הרעש הזה? (נתק למגבר את כבל הרימוט)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגדול יחידת הראש של מערכת שלי אין רימוט (היא אורגנלית של הרכב) היא מחוברת לסאונד פרוססור וממנו יוצא הרימוט ככה כשאני מכבה את יחידת הראש אין רעש של פיק חשמל אלא כשאני בעצם מדומם את האוטו לגמריי

וכנראה מהרימוט של הסאונד פרוססור נגמר המתח וזה מה שלדעתי יוצר את הבעייה או הפיק של הניתוק

אבל אני יותר חשמלאי ולא איש אלקטרוניקה

והמגבר הקודם היה קלאס A\B ולא היה דבר כזה

שאלתי מהנדס אלקטרוניקה הוא אמר לי כנראה שאצטרך קבל

אשמח לעוד כמה דעות לפני שאני מתקין קבל

פורסם

אז כן זה כנראה מהפרוססור לפי מה שאתה מתאר כי זה קורה כשאתה מוריד את הסוויץ' והמתח נופל במכה אחת.

איזה פרוססור זה? במקרה סדרת ביט של אודיסון? - עדיין צריך להיות בטוח מה מקור הבעיה - אם אתה מנתק את הרימוט ישירות מהמגבר בזמן שהפרוססור פועל - אני די בטוח שלא תהיה לך בעיה.

האם לפרוססור הזה יש אפשרות לכיבוי והדלקה יזומים לפני הסוויץ'?

אם במקרה מדובר בביט TEN - אתה יכול לשלוט בזמני הכיבוי וההדלקה של הרימוט שלו - האם הפיק שאתה שומע מגיע ישר אחרי שכיבית סוויץ' או בתום ההשההיה? (במידה ויש השהייה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדובר בטן ביט של אאודיוסון ולא נראה לי שאני יכול לשלוט בזמני הכיבוי וההדלקה של הפרוססור כי ליחידת הראש אין לה רימוט :( ולאחר שאני מכבה את יחידת הראש עדיין מגיע מתח לטן ביט והוא משאיר את המגבר דלוק עד לכיבוי סופי של האוטו

מעניין אם אני אוסיף קבל ליחידה של הטן ביט ??? או שיש אופציות נוספות ?

פורסם

דרך הביט טן אתה יכול ועוד איך לשלוט על ההדלקה והכיבוי של המגברים, דרך התוכנה.

השאלה היא אם ברגע שאתה מכבה את הרכב אתה ישר שומע את הבום? או כאשר הביט מכבה את הרימוט שלו?

Pioneer TS-X150

פורסם

ניסיתי עכשיו בזמן נגינה בצורה פיזית להוציא את הרימוט המגבר מתכבה סבבה ואין רעש של בום

לאחר כמה ניסיונות החזרתי הכל לקדמותו

ואחרי שכיביתי את הרכב שוב פעם חזר הבום

אני אנסה עוד איזה משו אולי להוציא פיזית פאזה מהטן ביט

פורסם

אתה עדיין לא ממש ענית לי על השאלה אבל לפחות אנחנו יודעים עכשיו בוודאות שזה לא משהו שנדפק במגבר.

- השאלות הן כאלו:

1. אם אתה מכבה את המערכת מבלי לכבות את הרכב - האם יש בום? מיד או לאחר מספר שניות?

2. האם זה קורה אך ורק אם אתה מכבה את הרכב מהסוויץ' בזמן שהמערכת פועלת?

בנוסף לכך בתוכנה של הביט 10 אתה יכול לכוון במילישניות כל זמן בין 2 עד 15 שניות גם לכיבוי הרימוט של הביט 10 וגם להדלקה שלו.

חשוב מאוד להבין אם זה גם קורה כשאתה מכבה את המערכת בזמן שהמנוע רץ.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

אני לא יכול להדליק בלי סווי'ץ

והבום נשמע מיד אם הכיבוי של רכב

ולשאלה של האם זה קשור ליחידת הראש נראה לי שלא כי כשאני מכבה אותה אז לא נשמע שום בום

אבל אבל גדול מאוד להפתעתי הטן ביט נשאר דלוק

ורק לאחר שאני מכבה את האוטו מדומם מנוע באותה מילישנייה יש את הבום

עריכה אחרונה על ידי vetal21

פורסם

או קיי יש התקדמות

אתה לא יכול להדליק בלי סוויץ' זה נכון - אבל - אתה יכול לכבות בלי סוויץ'

עכשיו אני חייב לוודא שאני מבין נכון את ההתנהגות כי זה קריטי בשביל לדעת מה קורה אצלך.

כשאתה משאיר סוויץ' דלוק ומכבה את המערכת אתה אומר שהביט 10 נשאר דלוק - בדקת לכמה זמן? - הוא לא נכבה בכלל או שהוא נכבה אחרי מספר שניות?

תמתין עד 2 דקות ותראה מתי הביט 10 נכבה סוף סוף - האם כאשר הוא נכבה - והסווי'ץ עדיין פתוח רק המערכת סגורה - האם עדיין יש בום?

או שהבום קורה אך ורק בשניה שאתה מכבה את הסוויץ'?

זה סופר קריטי להבין בדיוק מה קורה כי אז אני יכול לדעת אם הבעיה בביט 10 או לא.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה על :) אני באמת שמח שיש אנשים אם ידע ומומחים בסאונד ומערכות חשמל שיודעים להכווין חדשים

אני עשיתי טעות או שזה חוסר ידע או שמיהרתי בהתקנה לא חשוב מאיזה סיבה אז ככה

לטן בין יש 3 חיבורים של חשמל

1. 12 וולט קבוע

+2 חיבורי רימוט כניסה

חיברתי את ה 12 הקבוע לאחד הרימוטים ולכן כנראה שהטן ביט לא נכבה בכלל לאחר הדלקה אלא רק לאחר כיבוי הרכב

ואת הרימוט לקחתי מחלק אחר של המערכת חוט צהוב לצהוב מצמה אחרת של חוטים מהמערכת

בכל מקרה הטן ביט לא דורש רימוט אצלי כי הוא מחובר פאסיבית ליציאות של רמקולים מיחידת הראש הוא יודע לקרוא את הסיגנל ולהדליק את המגבר מרימוט משלו

תודה רבה לעזרה הרבה lanosforce

ולהכוונה

פורסם

אני מבין שהבעיה הסתיימה :-)

ברכב אחר במשפחה אצלנו הבעיה מגיעה ממערכת הראש, מיציאות המגברים שלה. עוד סיבה לא לקנות דאבל דין סיני.

Pioneer TS-X150

פורסם

הכל בדוק.

מה שקורה ברכב המדובר זה סיפור שונה לגמרי - מה שקורה שם זה שיחידת הראש היא דאבל דין סיני וכשמשתמשים ביציאות המגברים שלה - אמנם האיכות טובה אבל כאשר מכבים את המערכת - "בום"

הביט 10 לא יכול לעצור את זה כי זה משהו שעובר דרכו בגלל שהוא לא המקור והמקור מגיע לפניו בשרשרת - אז גם אם הוא מכבה עם השהייה - יש בום ברגע שמכבים את המערכת או את הסוויץ'

הפתרון במקרה הזה יהיה להחליף את הHU למשהו טוב יותר

או לסירוגין לשים מפסק על הרימוט לכוון המגברים ולכבות אותם ידנית לפני כיבוי המערכת\דימום מנוע - לא כיף גדול בשביל מי שאין לו כוח לזה.

אז התפשרנו ברכב הזה ועברנו למנחת הפנימי של הביט 10 - עובד נהדר סה"כ ושומעים ממש לא רע - אפשר בהחלט להנות מהמערכת שם. ליציאות המגברים יש יתרון מובהק של תחום הבאס ונקיון הצליל בתחום הבאס אבל זו לא ההחלטה שלי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...