Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם עוד שבוע אני טס עם 3 חברים לסאני ביץ בבורגס לחופשה בת שבוע.

אנחנו אחרי צבא כבר ורק בגלל שכל הדיל הזה זול אז אמרנו למה לא שבוע ספונטני.

האם יש לכם טיפים והצעות לאטקרציות שוות?

הפארקים של המים נפתחים בדיוק יום אחרי שאנחנו טסים חזרה כך שהם לא רלוונטים.

אנחנו מחפשים להשכיר טרקטורונים / אופנועים , אופנועי ים וכדומה.

מועדונים גם על הפרק..

ולגבי הכסף, מה עדיף להמיר ליורו בארץ ולטוס לשם ולהמיר ברשת CROWN ללבה?

סליחה שהניסוח צולע אבל השתלדתי, תודה. 8)

אהה וקנאביס, כמה קשה להתארגן שם על קנאביס?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי שם בספטמבר שעבר ל4 ימים.

לגבי הכסף עדיף להמיר אותו ברשת CROWN כמו שאמרת יותר זול מהארץ.

באזור של המלונות יש מלא השכרות של רכבים חשמלים,קטנועים ורכבים ואפילו קורקינטים חשמלים.

יש גם את בית חב"ד שהיא מסעדה כשרה במידה וזה חשוב לכם.

לגבי השאר אין לי מושג.

לאיזה מלון אתם הולכים?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אנחנו נהיה במלון מרידיאן...

וכן הכשרות מאוד חשובה וראיתי שיש את המסעדה של חב"ד..

אכלת שם? איך האוכל והמחירים? יש אולי עוד מקומות כשרים?

תודה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני ביקרתי שם לסופ"ש (ומבטיח לך שאין מה לחפש שם יום אחד יותר)

הייתי במלון שהאוכל בו היה כשר (פלטינום) ככה שהיה בסדר מהבחינה הזו.

טיול טרקטורונים עשיתי, עלוב. טיול ג'יפים עשיתי, עוד יותר עלוב. בעיר טיילתי, עלוב.

מועדונים? אם אתה חובב מזרחית אתה תאהב המוזיקה ממש דומה.

קניות? זול ושווה.

בגדול, קזינו אם אתה אוהב, ובטן גב בחוף כל היום.

ותקווה מאוד שהמזג אוויר טוב אחרת כל העיר סגורה.

דרך איזה חברה אתה נוסע? אשת טורס במקרה?

פורסם

האוכל במלון פלטינום אם אינני טועה אינו כשר אלא יש שם רק מסעדה ישראלית מזרחית כזאת שמתיימרת להראות כשרה של איזה מישהו מנצרת (תנחש מוצא).

אני לא מחפש טיול טרקטורונים מאורגן אלא להשכיר ארבעה טרקטורונים ולטיול אנחנו נדאג כבר בעצמנו,

פשוט הבנתי שיש שם מאפיות שטוענים שעשית נזק בטרקטורון ומנסים לגבות ממך כסף לחינם.

באיזו עיר טיילת? סאני ביץ?

ומועדונים האם היית בLAZUR שהוא הכי מומלץ?

הבנתי שיש שם רמה..

באיזו תקופה היית? אני הולך להיות עוד שבוע כך שזה לא תקופת התיירות הישראלית...

קזינו אני לא נמשך אבל החברים כן ולא אכפת לי לתת כמה ניחושים ברולטה.

ונוסע עם חברה שנקראת מונה טורס...

אגב טיסה + מלון דיל הכל כלול ב1400 שקל זה גרושים ככה שלא ממש אכפת לי אם זה שם או באילת שיצא בה אותו מחיר,

יותר שווה קצת לצאת מהקופסא לחו"ל.

אה ולגבי קניות!

האם יש שם מלא זיופים או שיש מותגים? ואם יש מותגים האם המחירים טובים?

חשוב לי מאוד השופינג שמה אני נוסע במטרה להתחדש :)

בס"ד

פורסם

אני לא הייתי בבית חב"ד כי היה סגור בתקופה שלי חודש ספטמבר.

לגבי קניות אני תמיד שאני בבולגריה הולך לרשת, METRO או LIDL זה רשת מרקטים גדולה שיש בה הכול ובזול.

בMETRO יש מותגים של נעליים גם כן ובגדים לפי מה שראיתי בקטלוג שלהם באינטרנט יותר זול מבארץ.

ברחובות מקביל למלון ראיתי הרבה דברים שנראים כמזויפים.

הבישום למשל בדיוטי פרי שלהם היו כמה דברים שהיו יותר זולים מאצלנו בדיוטי פרי באופן משמעותי יחסית.

היתרון במלון שהוא קרוב לכביש הראשי ששם יש תחנות אוטובוס שמביאות אותך לכפר הדייגים נסבר ויש אוטובוס למרכז העיר.

אתה במקרה טס עם bulgaria air? לנו בטיסה לא הביאו לא כריך ולא כלום חוץ מקפה ומים.

אפשרי לרכוש בשמים וכאלה בעיר אבל לא לעלות עם זה למטוס כי אסור. כנ"ל בקבוקי שתיה לטיסה.

במקרה הייתי גם במלון הזה מלון סביר+ החדר אוכל בקומה 11 כמעט ולא היה לי שם מה לאכול חוץ מפיצה וציפס בארוחת ערב וסלט.

פורסם (נערך)

סלח לי שאני נכנס לכם לכיס. אבל לא עדיף לחסוך קצת ולתפור חודש בתאילנד? הרגע חזרתי מ40 יום שם ואחרי זה אני מבין למה אנשים חוזרים לשם עוד ועוד ועוד... אם אתה מחפש בטן-גב-מסיבות-ז**נים, תגיע ישירות לדרום לשבועיים-שלוש (אין מה לעשות יותר שם) יעלה לך-

900-1000 דולר טיסה

טיסות בנקוק-קוסמוי (דרום) והפוך יעלו 300ש'ח לכיוון.

מעבר לזה- כל יום שם יעלה לא יותר מ100 שקל:

30 שקל כל אחד על גסטהאוס (900 באט לגסט האוס זה רמה בהחלט טובה- מזגן,WIFI,שלושה מיטות במקום מרכזי מאוד)

15 שקל לארוחת צהריים ועוד 15 לארוחת ערב.

ועוד 40 שקל (450 באט) יספיקו אפילו מאוד ל:אלכוהול, ארוחות קטנות ונשנושים.

ממליץ בחום. חזרתי ביום רביעי משם.

אגב: לצורך העניין, הייתי לפני הצבא בבורגס. אין לך תכלס מה לחפש שם אם אתה לא בן 25 ומעלה. והמקום מאוד קטן ומשעמם, ביום אין כלום מה לעשות ובערב מסיבות שלא מגיעות לקרסוליים של המסיבות בתאילנד.

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
האוכל במלון פלטינום אם אינני טועה אינו כשר אלא יש שם רק מסעדה ישראלית מזרחית כזאת שמתיימרת להראות כשרה של איזה מישהו מנצרת (תנחש מוצא).

אני לא מחפש טיול טרקטורונים מאורגן אלא להשכיר ארבעה טרקטורונים ולטיול אנחנו נדאג כבר בעצמנו,

פשוט הבנתי שיש שם מאפיות שטוענים שעשית נזק בטרקטורון ומנסים לגבות ממך כסף לחינם.

באיזו עיר טיילת? סאני ביץ?

ומועדונים האם היית בLAZUR שהוא הכי מומלץ?

הבנתי שיש שם רמה..

באיזו תקופה היית? אני הולך להיות עוד שבוע כך שזה לא תקופת התיירות הישראלית...

קזינו אני לא נמשך אבל החברים כן ולא אכפת לי לתת כמה ניחושים ברולטה.

ונוסע עם חברה שנקראת מונה טורס...

אגב טיסה + מלון דיל הכל כלול ב1400 שקל זה גרושים ככה שלא ממש אכפת לי אם זה שם או באילת שיצא בה אותו מחיר,

יותר שווה קצת לצאת מהקופסא לחו"ל.

אה ולגבי קניות!

האם יש שם מלא זיופים או שיש מותגים? ואם יש מותגים האם המחירים טובים?

חשוב לי מאוד השופינג שמה אני נוסע במטרה להתחדש :)

האוכל לא כשר, אבל שמע, כל עוד אתה לא אוכל בשר שם הכל בסדר, ממה שידוע לי לא דוחפים חזיר ללחם, אז השחיטה לא כשרה, סו וואט?

אם משכירים טרקטורון, לעשות לו ביטוח הכי יקר. נגד גניבה נגד שברים נגד הכל.

רמה במועדונים? וואלה מועדון מזרחי לכל דבר, מחייבים אותך על כל דבר, בא בן אדם עם תופים, נגעת בהם זה 20 לבה, סתם נכנסים בך כי אתה תייר.

הייתי חודש שעבר, הסאני ביץ היה סגור.

וואלה להגיד לך את האמת? זה כמו אילת.

פורסם

אני שומר כשרות עד לרמת השחיטה וזה חשוב לי.

דני,

לך תדע אולי בגלל שהיית בתקופה הלא תיירותית אז היה לך יבש.

מאידך שמעתי גם המון ביקורות טובות על סאני ביץ ושבתקופת התיירות המקום מאוד אטרקטיבי.

אני לא מחפש משהו שהוא הרבה יותר מאילת אלא רק חופשת קוויקי לפתוח את הקיץ.

ולגבי תאילנד,

לא בא לי להעלם למעסיקים שלי חודש פלוס ולנטוש את החיים אמנם צעיר אך יש מחויבויות מסויימות ואני גם לא מחפש את כל הבלאגן של תאילנד אלא מחפש חופשה במלוא המובן של החופש זרוק באיזה חוף בבטלה גמורה עם פייסל בפה וכוס בירה בצד..

בס"ד

פורסם
סלח לי שאני נכנס לכם לכיס. אבל לא עדיף לחסוך קצת ולתפור חודש בתאילנד? הרגע חזרתי מ40 יום שם ואחרי זה אני מבין למה אנשים חוזרים לשם עוד ועוד ועוד... אם אתה מחפש בטן-גב-מסיבות-ז**נים, תגיע ישירות לדרום לשבועיים-שלוש (אין מה לעשות יותר שם) יעלה לך-

900-1000 דולר טיסה

אני מציע לך לחסוך עוד קצת וללכת כבר על הוולדורף אסטוריה בניו יורק.

יש עדיין הבדל בין קפיצה לבטן גב באלפייה וקצת לבין להוציא פי 5 ולהעלם מהארץ ללפחות שבועיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בפעם האחרונה שטסתי לבורגס עם בולגריה אייר כול הטיסה לא הביאו אפילו עוגיה או כריך.

רק תה/קפה או מים. למשל שטסתי עם חברה מתחרה שלהם לוורנה הביאו משהו קל.

קראתי באינטרנט שעדיף להיזהר מאלו שמשכירים רכבים חשמלים וטרקטרונים ועדיף לצלם כול דבר קטן בכלי

שאחר כך לא יגידו שאתה שברת או עשית לפני.

לי באופן אישי היה נחמד מאוד וכנראה שאחזור לשם שוב בספטמבר.

פורסם

לא אמרתי שלא נהנתי, היה חוייה צחוקים כיף, אבל זה לא בגלל המקום כי הוא לא מיוחד אלא בגלל האנשים שנסעתי איתם.

פורסם

מנסיון, המרידיאן מלון די מחו*בן. המעליות לא פועלות רוב הזמן. תנסו להתארגן בקבלה על קומה נמוכה.

מעבר לזה, היתרון הגדול שלו הוא שהוא קרוב לתחנה המרכזית. אוטובוס לבורגס ה"עיר" עולה כ-1.5 לבה (בפעם האחרונה שהייתי).

המקום (בעונה) מפוצץ צעירים ו(הרבה יותר חשוב מזה) צעירות מכל רחבי אירופה, רובן נוהגות להשתזף טופלס. גם בבריכה של המרידיאן.

בטיילת יש דוכנים ברמה של הדוכנים (ז"ל) באילת. בבורגס העיר כבר יש חנויות מותגים ואפילו קניון לא קטן עם כל ההיצע העולמי. מחירים מעט יותר נמוכים מבארץ.

בנוסף, סזופול היא עיירה שווה ביקור, אם השתעממתם מהבטן-גב. פחות מלבה אחת ורבע שעה נסיעה באוטובוס.

לגבי קססות, בטוח שאפשר להתארגן דרך המדריכים ויחצ"ני המועדונים דוברי העברית, רק בזהירות. בתי הכלא שם עדיין בעידן הקומוניסטי... חבל לסיים את החופשה בגולאג :D.

האמת- האלכוהול המקומי שם זול ברמות כאלה (כ-1-3 לבה לחצי ליטר בירה), וממש לא רע. ככה שחבל להסתכן דווקא ב3 ימים האלהעם גראס.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

^^ NATCO :

באמת? אני שמעתי רק טוב על המלון, אולי בתקופה שהיית הייתה תקלה עם המעליות וזו לא בעיה גורפת?

לא נראה לי שמלון ישרוד בלי מעליות זה הדבר הכי בסיסי שיש בו האורחים הרי לא יעלו ברגל כל הזמן.

בסאני ביץ אין קניון שווה? אני ממש מתכנן לקנות שם בגדים נעליים משקפיים וכו'..

לא מחפש זיופים אלא רק אורגינל.

גם לבורגס עצמה אפשר לקפוץ אבל פחות אפשרי.

ומה יש בסזופול?

ולגבי קססות,

אמנם יש אלכוהול אבל אין כמו השילוב של ירוק ושתיה, משהו שקשה לוותר עליו.

בפעם האחרונה שטסתי לבורגס עם בולגריה אייר כול הטיסה לא הביאו אפילו עוגיה או כריך.

רק תה/קפה או מים. למשל שטסתי עם חברה מתחרה שלהם לוורנה הביאו משהו קל.

קראתי באינטרנט שעדיף להיזהר מאלו שמשכירים רכבים חשמלים וטרקטרונים ועדיף לצלם כול דבר קטן בכלי

שאחר כך לא יגידו שאתה שברת או עשית לפני.

לי באופן אישי היה נחמד מאוד וכנראה שאחזור לשם שוב בספטמבר.

לא משנה לי האוכל בטיסה כי אני לא אוכל אותו גם ככה,

אני שומר כשרות וזו טיסה של שעתיים אז לא מפריע לי.

ודבר אחרון, האם משתלם לי להמיר שקל לדולר בארץ ובבולגריה להמיר מ-דולר ל-לב ברשת Crown?

או שעדיף להמיר בארץ ל-לב ולא להסתבך.

עריכה אחרונה על ידי TAsraf

בס"ד

• תוכן חדש...