Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי קנייה של פריוס 2012-13 או משפחתית חדשה מהניילון כגון קורולה מזדה וכו' , נוסע בסביבות 15000 - 18000 ק"מ בשנה .

פורסם

הטויוטה פריוס תהיה רכישה כלכלית יותר מאחר ומדובר ברכב חסכוני משמעותית וגם בקילומטרז שלך זה מתבטא בכ- 5,000 ש״ח חסכון בעלויות דלק בשנה וגם מפני שברכישת רכב משומש אתה מפסיד פחות ירידת ערך באחוזים בשנה הראשונה שלו, אלא ירידת הערך היא קבועה.

כלומר הפריוס מאבדת מערכה כ- 10 אחוזים לשנה כל שנה וכך גם הטויוטה קורולה ואולם קורולה חדשה תפסיד בשנתה הראשונה כ- 15%.

ואולם מצד שני אתה צריך להחליט האם אתה רוצה הפריוס בתור רכב.

אני מציע לך לשבת ברכבים לגביהם אתה מתלבט ואף לעשות נסיעת מבחן ולהחליט.

כמו כן יש את העניין שהפריוס משומשת והרכבים האחרים חדשים, לפחות מבחינת ההרגשה יש הבדל :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אפשר לבדוק את הטויוטה אוריס הייבריד שתצריך אולי תוספת קטנה על המשפחתיות הסטנדרטיות אבל עושה שימוש ביחידת הכוח של הפריוס, מציעה תא נוסעים נעים ואיכותי יותר לדעתי ואיבזור דיי דומה.

פורסם

הייתי בודק את רנו פלוינס דיזל, 2013 0 קמ בחברות ליסינג, או את הדגם המפואר ביד2. אפשר לבחון גם רכישה של חדשה, היא בטווח מחיר של משפחתית ממוצע.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

הנסועה השנתית שלך לא גבוהה.

אני הייתי בוחר ברכב חדש וחסכוני בדלק כגון האוריס סטיישן, סקודה אוקטביה וסוזוקי קרוסאובר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...