Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום.

צריך עזרה או העצה קטנה.

לפי בדיקה בכל מקום אפשרי ,באתרי חו"ל ופורומים למינהם גודל מקסימלי לרכב זה (בכותרת) זה 260 מ"מ, שנירא לי קצת גדול לגודל סטנדרתי 256 מ"מ. הפרש של 4 מ"מ.

אם זה הגיוני, או עד כמה הפרשי גדלים ל + - אפשר להגיע?

פורסם

בלי לחוות דעה על המקרה הספציפי שלך, ניתן להגדיל את קוטר הדיסק עד שכמעט יגע באוכף הבלם עליו מורכבות הרפידות, אם תתבונן תראה שיש שם לפחות עוד שני מילימטר. רצוי להבין עוד נקודה, אתה מודד את הגידול בקוטר בעוד שמה שמשמעותי זה הגידול ברדיוס אל הנקודות שבהם הדיסק משיק לאוכף הבלם. לפיכך המספר שנקבת בו נשמע לי באופן אינטואיטיבי כסביר, אבל רק עיון במפרט הרכב ייתן תשובה לכך.

פורסם

דורקי תודה על התגובה.

מדדתי אם קליבר את המרחק בין האוכף לדיסק יוצא 4.5 מ"מ.

5 עשיריות הפרש זה בסדר?

פורסם

זה לא חמש עשיריות, הקוטר גדל ב- 4 מ"מ כלומר הרדיוס גדל ב- 2 מ"מ ולכן במקום 4.5 מ"מ יהיה מרחק של 2.5 מ"מ שאינטואיטיבית - מבלי לבדוק את הוראות היצרן - נשמע לי סביר.

פורסם (נערך)

על איזה הוראות ייצרן אתה מדבר ? בבלמים לא מייעצים אינטואיטיבית או על סמך מידע אינטרנטי שלא רלוונטי בהרבה מקרים לרכבים אשר משווקים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
שלום לחבריי הפורום.

צריך עזרה או העצה קטנה.

לפי בדיקה בכל מקום אפשרי ,באתרי חו"ל ופורומים למינהם גודל מקסימלי לרכב זה (בכותרת) זה 260 מ"מ, שנירא לי קצת גדול לגודל סטנדרתי 256 מ"מ. הפרש של 4 מ"מ.

קוטר מקסימלי של דיסק הבלימה בגולף דור 5 תלוי בדבר אחד והוא גודל הקליפר והדגם המותקן ברכבך ולא על סמך ניחושים ומידע אינטרנטי שגוי.

הרכבים שמשווקים בחו"ל קרי ארה"ב או יפן גודל הקליפר שונה מהרכבים הנמכרים בארץ.

1. בחלק החיצוני של הקליפר קיימת חריטה של ייצרן הקליפר והדגם קרי 15"/16"/17".

לקליפר של 15 אינץ' גודל הדיסק המתאים הוא 255 מילימטר או 260 מילימטר תלוי בדגם הקליפר.

לקליפר של 16 אינץ' - 286 מילימטר.

לקליפר של 17 אינץ' - 310 מילימטר.

2. בספר הרכב קיימת מדבקה עם מספרי PR (תוספות ואיבזור סטנדרטי לרכב שלך בלבד). צלם את מספרי ה-PR ואני אגיד לך ב-100 אחוז איזה דיסק מתאים לרכבך ולא מסע של ניחושים +2 מילימטר או 4 מילימטר.

פורסם
על איזה הוראות ייצרן אתה מדבר ? בבלמים לא מייעצים אינטואיטיבית או על סמך מידע אינטרנטי שלא רלוונטי בהרבה מקרים לרכבים אשר משווקים בארץ.

הבנת הנקרא שלך ממש לא משהו, זו בדיוק הסיבה שכתבתי לו בכל הודעה שיש לבדוק הוראות יצרן, מה כל כך קשה לך להבין?

פורסם

על איזה הוראות ייצרן אתה מדבר ? ייצרן הרכב מציין מידה אחת וזה גודל הקליפר וגודל הדיסק ולא מידות מירווח בין הדיסק לחלק הפנימי של הקליפר ולבצע מדידות כמו שייעצת לעשות.

לא חורגים ממידות הייצרן קרי לקליפר 15 אינץ' מתאים דיסק X ולקליפר Y דיסק במידה Z.

אני מבין טוב מאוד את מה שכתבת, את מפנה את הבחור למידע שייצרן הרכב לא מפרסם.

פורסם

מרק - ניראה שאתה בכוח מנסה לסלף ולעוות את שכתבתי, אם היצרן הגדיר מידה אחת אחידה לדיסקים זה אחד, אם המידע שדלה פו"ש מהאינטרנט מדויק זה משהו אחר. לא חיוויתי דעה לא לכאן ולא לכאן אלא הערכתי את ההתכנות הטכנית של כל מיקרה תוך דגש על כך שמפרטי היצרן (שבוודאי תיכף תשלוף איזה PDF בעניין... :twisted:) מחייבים. ועכשיו לצורך הדיון התיאורטי - והתיאורטי בלבד - אתה יכול להסביר איך יכול דיסק שקוטרו מעט גדול יותר - אבל הוא עדיין נע בחופשיות - לפגוע במשהו בכושר הבלימה של הרכב? באמת מעניין אותי לשמוע על איזה תרחיש אפוקליפטי חשבת.

פורסם (נערך)
שלום לחבריי הפורום.

צריך עזרה או העצה קטנה.

ברכבך מורכב דיסק בקוטר 255 מילימטר בעל עובי של 10 מילימטר.

ברכבך מורכב קליפר מסוג CI 38 בעל מידה נומינלית של 15 אינץ'.

דיסק בקוטר של 260 מילימטר מותקן בקליפר מסוג CII 41 שבו עובי הדיסק גם שונה (12 מילימטר) המתאים לקליפר הזה בלבד.

באף דגם של גולף דור 5 בעל הספק של 110 קילוואט לא מותקן דיסק שונה מזה שציינתי.

שים לב בהזמנה גם לעובי הדיסק.

פורסם
תשאל את בעלי המקצוע בגוגל.
ברור שזו תהיה התגובה שלך, הרי הסבר ענייני אין ונראה שגם לא יהיה לך, להבדיל מוויכוחים שאינם ממין העניין שאותם אתה מצטיין בלייצר.
פורסם (נערך)

נישאל שאלה כזאת.

מה יכולה להיות בעיה אם אני מתקין גודל 260מ"מ? ( שאלה לידע כללי)

הרי יש מרווח מסוים לא? נגיד למידה טיפה יותר גדולה.

עריכה אחרונה על ידי Kot25
פורסם
ברור שזו תהיה התגובה שלך, הרי הסבר ענייני אין ונראה שגם לא יהיה לך, להבדיל מוויכוחים שאינם ממין העניין שאותם אתה מצטיין בלייצר.

ולך יש הסבר ? כלומר לדוד גוגל.

אם מצאת מידע טכני אמין בנושא ולא קישקושי אינטרנט של אנשים שחושבים שזה בסדר להתקין דיסק בקוטר גדול מזה שמומלץ על-ידי הייצרן אנא בבקשה ממך שתף אותנו בלינק.

• תוכן חדש...