Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב זו לא תכנית חיסכון.

מבין את כוונת פות"ש ודי מסכים איתו,כוונתו היתה להראות שאחזקת רכב חזק יותר מהממוצע אינה בהכרח יקרה בצורה משמעותית,בעיקר אם ננטרל את הקסנון והציריות.

לגבי איבוד ערך,אולי מאזדה 3 תשמור על הנייר על ערכה טוב יותר במחירון,אבל בבוא היום כאשר ירצו למכור אותה יאלצו להתמודד מול מגרשי הליסינג וההשכרה שמוכרים ה ר ב ה מתחת למחירון,כך שמחיר המחירון ישאר בעיקר על הנייר.

נקודה נוספת היא שרכבים כמו של פות"ש,נדירים יותר ומוכר סבלני ינצל זאת לטובתו במשא ומתן בזמן המכירה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין הבדל בין הכוסית של קופרה 2008-2011 כולם זה אותו הדבר.

לפי מה שאני יודע, השתנו רוויזיות של כוסית וגם של גל הזיזים. או שזה רק ב-FR?

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

יניב,

כוונת פותח השרשור כמובן מובנת, רק שאי אפשר לקרוא לרכב אמין במיוחד לאור החלקים שהוחלפו בו (תפוחי הגה וכו׳).

יחד עם זאת אני יכול לחזק את הטענה שבהחלט ניתן לקנות רכב ספורטיבי מהנה שלא יביא אותך לפשיטת רגל בגלל הוצאות אחזקה קיצוניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אין הבדל בין הכוסית של קופרה 2008-2011 כולם זה אותו הדבר.

זה בדיוק מה שאמרו לי באי אנד איי.

יניב,

כוונת פותח השרשור כמובן מובנת, רק שאי אפשר לקרוא לרכב אמין במיוחד לאור החלקים שהוחלפו בו (תפוחי הגה וכו׳).

יחד עם זאת אני יכול לחזק את הטענה שבהחלט ניתן לקנות רכב ספורטיבי מהנה שלא יביא אותך לפשיטת רגל בגלל הוצאות אחזקה קיצוניות.

התיקונים שנעשו לרכב בן 5 הם יחסית סבירים לדעתי.

אגב,

אין כזה דבר "ננהג חלש" על אוטו כזה. הרכב דורש שינהגו עליו חזק. חוץ מזה שלא קונים רכב כזה אם לא רוצים לנהוג קצת חזק, לפעמים.

מלבד העובדה שפות"ש הוא יד שנייה ולא ניתן לדעת כיצד הרכב ננהג ע"י היד ה-1.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בקופרה אר קמשפט רוויזה שונה,הכוסית כולם מתקינים אותה אחת.

• תוכן חדש...