Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהמלך אמר, זה ענין של טעם אישי. אם אתה מתחבר לצליל של הרוקפורד אתה יכול להמשיך איתם.

איני מכיר את ציביון הצליל של כל הרמקולים שהוא ציין. אולי במפגשים יהיה לך סיכוי לשמוע חלק מהם.

הסיבה להמלצה על 6.5 ולא 6X9 היא משום שיש לך כבר סאב שמנפק את טווח התדרים הנמוכים.

הסיבה לשים 6X9 היא בדר"כ במקום סאב היות ויש להם יותר שטח פנים ויכולים לרוב לנגן נמוך יותר.

רמקול עגול ובתצורת קומפוננט ינפק צליל איכותי יותר. ואם כל מה שחסר לך זה עוד עוצמה/סאונד מאחור, קומפוננט 6.5 יעשו את העבודה היטב.

פורסם

תודה על ההסבר .

הסתכלתי על רמקולים של רוקפורד איך הt5652-s וה- t6562-s יש מאיפה לקנות אותם בארץ ואיך האיכות שלהם יש הבדל גדול מהt2652-s

פורסם

הבעיה בשילוב סטים שונים (ובעיקר מחברה אחרת) היא לא רק הגוון של הצליל (שלדעתי פחות מפריע אם הוא קצת שונה ברמקולים האחוריים) אלא בעיקר הכיוונים.

אלא אם כן יש לך אפשרות לכוון את הרמקולים מאחורה בנפרד מהרמקולים הקדמיים עלול וגם סביר שיהיה פער בין הכיוונים:

לדוגמא יכול להיות מצב שהאקולייזר יהיה על flat. מקדימה הכל ישמע סבבה אבל מאחורה הטוויטרים יצרחו...

כדאי שתקדיש לזה מחשבה שלא תצטער אח"כ

שיהיה בהצלחה

פורסם

אני יחשוב על זה .

הציעו לי קומפוננטים של rainbow slc6.5pro משהו כזה אם אני לא טועה .

הבנתי שהם מאוד טובים חברה גרמנית רמקולים בעבודת יד .

מישהו שמע עליהם חוות דעת יעזרו מאוד

פורסם

אולי אתה מתכוון לSLC 265.25 X-Plain Pro

זה סט מסידרת סאונד ליין המצויינת של ריינבו ,מדובר בסט ייחודי המיועד

להתקנות בהם עומק התקנה מוגבל ,אם זה לא המצב אצלך לך על הסט הרגיל SLC 265.25 NG

סט מצויין אחד הטובים למחירו לטעמי.

• תוכן חדש...