Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר בחור עם Q7 שכתוב אצלו ברישיון לגבי השחרת החלונות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מוכר רכבים (חדשים) שיש להם קסנון וחלונות מושחרים, ולא ראיתי אף פעם אזכור לאחד מהם ברישיון הרכב.

איפה זה אמור להופיע? יש למישהו צילום של רישיון רכב שכן יש בו את ההערות האלה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
קיים אצל חבר עם איביזה 2011.

זה שהוא לא מכיר לא אומר שלא קיים.

אז כנראה שלא קיים בכל הרכבים, תעלה תמונה.

פורד פוקוס סטיישן החדשה מגיעה עם חלונות שחורים ולא ראיתי שום דבר ברשיונות, מאזדה 6 קסנון מקורי, לא מצויין שום דבר ברשיונות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני מכיר בחור עם Q7 שכתוב אצלו ברישיון לגבי השחרת החלונות.

לחבר יש Q7 עם חלונות מושחרים מהחברה , הכשילו אותו בטסט בטעות , מספיק עם ההמצאות אין שום אזכור לקסנון וחלונות שחורים ברשיון .

עבדתי בעבר בחברת ליסינג ועברתי על יותר מרשיון או שניים בחיים שלי .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

תקשיב זה מה שהבחור אמר לי ואני מאמין לו,הוא מנהל חברת אבזור רכב מהגדולות בארץ ועובד עם משרד התחבורה. הם משחירים חלונות בלייזר לרכבים שהם מאבזרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לי גרנד צ'ירוקי 2004. חלונות מושחרים מקוריים, אין מילה על כך ברישיון.

יכול להיות שהערות כאלו נכנסו לרישיון בשנים האחרונות.

פורסם

יפה מאוד, אבל היה עדיף אם היית שם וילון. גם חוקי, גם נראה טוב (במידה גדולה ומתאימה) וגם אם הוא מסתיר לך במצבים מסויימים אתה יכול להוריד אותו וזה לא בעיה. כל העניין של ההשחרה נראה לי מאוד בעייתי. אני לא אומר שאני לא הייתי רוצה להשחיר חלון אחורי, אבל מה זה עוזר אם השוטרים מתעלמים מכך כי זה לא עבירה בעיניהם אבל כשאתה ניגש לטסט הוא אומר לך לקלף את זה כי זה לא חוקי? בלי קשר, יצא לא רע. לא הגזמת עם ההשחרה וגם לא עשית קצת.

פורסם

פותח השרשור, יוסי מקצוען אמיתי שמדובר על הדבקה לחלונות.

לא יצא לי להיות אצלו הרבה זמן, האם הוא הוסיף עוד אחוזי הכהייה מלבד 30, 15 ו5?

לפי התמונה שהעלת ישנם חמישה סוגים.

Got To love It

פורסם

יצא יפה מאוד, נראה איכותי.

כשאתם אומרים 5-15 אחוז אתם מתכוונים לאחוז שקיפות והכהייה של 85-95, אני צודק?

פורסם
הכי טוב שמישהו יעלה רישיון עם אזכור לדברים הנ"ל ואז נדע ללא ספק האם זה חוקי ומותר.

עובד ליסינג לשעבר ונציג מכירות של BMW בהווה, שהתעסקות ברישיונות רכב (רכבי יוקרה מאובזרים בין היתר) זאת העבודה שלהם אמרו לך שאין לזה איזכור ברישיון. למה לטריד אנשים בלהעלות את הרישיונות שלהם? כשאף חבר פורום עדיין לא אמר שזה קיים אצלו ברישיון, אלא מישהו ששמע ממישהו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
יצא יפה מאוד, נראה איכותי.

כשאתם אומרים 5-15 אחוז אתם מתכוונים לאחוז שקיפות והכהייה של 85-95, אני צודק?

חיובי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
קיים אצל חבר עם איביזה 2011.

זה שהוא לא מכיר לא אומר שלא קיים.

לי יש איביזה 2011 ולא רשום כלום, אבל גם אני שמעתי על רכבים שזה רשום בהם...

• תוכן חדש...