Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול 4" קידמי לפיקנטו

alex_Mol
שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

יש לי פיקנטו 2013 עם המערכת הבילדאין ורציתי לשדרג מעט את הרמקול המעפן הקידמי.

אני יודע שהרבה חברה פה הרכיבו קומפונט של מורל 4 אינצ הבעיה שאני לא רוצה מגבר והכל הכבלאז בתוך האוטו, בסהכ רמקול 4 לא יותר מידי יקר פלאג אנד פליי שיתן לי סאונד קצת יותר טוב.

תודה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר למגבר וקומפוננט ,הבעיה האמיתית ברכב הנ"ל היא המערכת המקורית שהיא פשוט גרועה.

כך שלא בטוח שהחלפת הרמקול הקדמי בלבד תשפר את הסאונד באופן דרמטי.

מה התקציב שלך לרמקול 4.?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הבנתי כבר שהבעיה נעוצה ב hu אבל עם כל הכבוד אני לא מתכוון להחליף אותה. מה שנקרא ננסה להוציא את המיטב ממה שיש, מלכתחילה כשקניתי את הרכב ידעתי שאין לי מה לבוא עם ציפיות סאונד לכן מקווה שהחלפת רמקול תתן לי את השיפור הקטן שחסר לי.

לגבי התקציב אני מעט גמיש אבל פלוס מינוס באזור ה 300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותם חכמולוגים מתחכמים יודעים על מה הם מדברים.

ןאם בן אדם שהתקים כמה וכמה רכבים כמו שלך אומר לך שלא שווה, הייתי מקביב לו.

וגם אני יגיד לך. תוותר, לא תקבל כלום מזה . לא תרגיש הבדל וזה לא שווה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התגובה שלי מיותרת , אבל עוד כמה תגובות שיכתבו לך שהבעיה היא במערכת המקורית יעזרו לך להבין שזה נכון ולא שמתחכמים איתך .

אגב , אני אוסיף ואטען שלהחליף רמקולים בלבד ללא ה-HU עלול אפילו לגרוע מאיכות הסאונד , אבל זו הכללה מקיפה מידי המתבססת בעיקר על ההתאמה בין מערכת מקורית עם הגברה חלשה לבין רמקולים מקוריים עם נצילות גבוהה , וכל מקרה לגופו .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי בכל מקרה יש המלצות ממישהו ולא חכמולוגים מתחכמים?

אז תחפש לך מתקין חוכמולוג ברמה שלך, שישחיל לך זוג רמקולים ואחר כך תבוא לבכות לנו כאן בפורום.

עריכה אחרונה על ידי alpine
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי בכל מקרה יש המלצות ממישהו ולא חכמולוגים מתחכמים?

הכחמולוג היחידי פה זה אתה. אם אתה כזה גאון ויודע יותר טוב מהאיש מספר 1 בפורום בהמלצות ציוד ויותר טוב מאחד המתקינים הכי טובים בארץ, שאגב כבר עשה אין ספור התקנות בפיקנטו, למה אתה מבקש המלצה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רואה מה הטעם להמשיך בשרשור שכזה היות והוא קיבל אווירה שלילית.

פותח השרשור לא ונראה כי מקשיב לבעלי הנסיון הרב שמגיבים כאן.

ננעל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...