Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

KSP הביאו מוטו G - כרגע רק בגירסת 8GB ובמחיר של 1215 ש"ח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה- MOTO אכן מכשיר ראוי. העניין היחיד איתו הוא מצלמה של MP 5 בלבד.

לאנשים שזה חשוב להם זה מאוד משמעותי.

סדרות המיני של סמסונג לא עומדות בתחרות מול הסדרות שאינן מיני של סמסונג שעדיפות בהרבה.

פורסם

כנראה שאזמין מארה״ב

למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? זה באמת מגיע תוך 7 ימי עסקים כמו שרשום? או שזה כמו איביי?

ולגבי המשחקים מה ששאלתי, יש תשובה למישהו?

פורסם (נערך)

בדיוק לפני כמה שעות הזמנתי אחד לאישה, יש מבצע מעולה בBUY2USA גרסת 16 ג'יגה ב1099 ש"ח (כולל משלוח מכס וכו') גם אפשר לחלק ל-3 תשלומים.

הכי זול בארץ, גם יותר זול אם תזמין מחו"ל (עם המכס והמע"מ שתצטרך לשלם עליו בכניסה לארץ, במיוחד לאור המבצע הענק של המכס כבר לא מפספסים שם כמעט כלום) ושלא לדבר על האחריות של גוגל (זאת גרסת GOOGLE EDITION) לעומת העלק "אחריות" שאתה מקבל מהחנויות פח אשפה פה בארץ.

תנצל לפני שהמבצע מסתיים, המחיר הרגיל הוא באיזור ה1250-1200

הסקירת וידאו בהודעה מעל שהזכירו פה (מלפני כמה ימים) כדאי מאוד לראות, המצלמה לא כזאת רעה בסך הכל והמכשיר עצמו פשוט מצוין.

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

שלום לכולם ותודה שוב!

פתחתי חשבון בלקנות2ארה״ב

קיבלתי כתובת שם בארה״ב.

אני מעוניין לשלם באמצעות פייפאל,

האם אני צריך להזין את הכתובת שקיבלתי בתוך הפייפאל (כי שם מוגדרת הכתובת בישראל), או שאני משלם עם ההגדרות הנוכחיות ובהמשך תיהיה לי אפשרות להזין את הכתובת החדשה שלי?

תודה!

פורסם

מדוע לא העדפת ליקנות בארץ? הבדל של כ100 שקל ותיהיה לך תמיכה מחנות אמינה לכל בעיה שתצוץ מהתעסקות האחים ולא תיצטרך לישבור את הראש.

בגומובייל גירסת ה16GB עולה רק כ100 שקל יותר מהBUY2.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מדוע לא העדפת ליקנות בארץ? הבדל של כ100 שקל ותיהיה לך תמיכה מחנות אמינה לכל בעיה שתצוץ מהתעסקות האחים ולא תיצטרך לישבור את הראש.

קשה לי להאמין שיקרה לו משהו...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בארץ: 3000-1250-1250 ועוד בערך 100 שקל דלק ליסוע למקום שזה עולה בו זול אני נשאר עם 400 שקל בערך

בחול: 3000-1100-1100 ומשלוח עד הבית אני נשאר עם 800 שקל.. ביקורות מראות שהאחריות של גוגל היא אחלה.

פורסם
שלום לכולם ותודה שוב!

פתחתי חשבון בלקנות2ארה״ב

קיבלתי כתובת שם בארה״ב.

אני מעוניין לשלם באמצעות פייפאל,

האם אני צריך להזין את הכתובת שקיבלתי בתוך הפייפאל (כי שם מוגדרת הכתובת בישראל), או שאני משלם עם ההגדרות הנוכחיות ובהמשך תיהיה לי אפשרות להזין את הכתובת החדשה שלי?

תודה!

אתה צריך את הכתובת האמיתית שלך, זה קנייה דרך האתר אז הם עושים את שאר הפרוצדורה של הכתובת בארה"ב

בקיצור אתה משאיר את הפייפאל כמו שהוא

באשראי

אני מקווה שצחקת בקשר ל"תמיכה מחנות אמינה"

יותר פשוט ובטוח לשלוח לגוגל ולקבל אחריות אמיתית מאשר הזבל שיש לך בארץ, שלא לדבר על ההתנערות מאחריות של כ-ל החנויות בארץ

עדיף לקנות מכשיר בלי אחריות מאשר לקבל "אחריות" בארץ.

פורסם

את זה לא ידעתי- כיצד באמת מממשים את האחריות לגבי המוטו? לאיפה שולחים לגוגל?

בנוגע לדלק- נכון מאוד- ככה בידיוק אני שוקל את הקניות שלי ולכן מעדיף להזמין מחו"ל :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גיק, הגזמת עם נושא האחריות.

אמנם אין לי התנסות אישית עם גו מובייל, אבל כן אוכל להגיד מנסיון אישי וסיפוריהם של הרבה חברים- חד משמעית לשלוח לארה"ב/ אירופה למימוש אחריות יהיה מהיר ויעיל לאין ערוך ביחס לנותני האחריות בחנויות הסלולר בארץ.

ובמיוחד במקרה של גוגל.

בגוגל, הנוהל הוא פשוט: אתה מתאר להם את התקלה, והם פוסקים מה לעשות בנידון, לרוב הם אומרים לך לשלוח אליהם את המכשיר בחזרה. אחרי שאתה מספק להם מס' משלוח הם שולחים במקביל מכשיר חדש מהניילון אליך.

איפה תקבל אחריות כזו? לא מכיר יצרנית שתעשה כך. לא אפל, לא סמסונג ולא כל יצרן אחר.

כמובן שסוני גם מספקת אחריות טובה (לשנתיים, גלובאלית).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בוודאי שגם אני חושב שהאחריות בחו"ל עדיפה מבארץ, אני אפילו ממליץ על אחריות של הסינים - אז על אחת פי כמה וכמה השירות של גוגל. התכוונתי יותר בקטע שפותח השירשור טען לגבי אחריות מחו"ל שאין לו כוח לכאב ראש במיקרה של תקלות ולכן חשבתי אם שווה לו להיתעסק עם שליחת מכשירים לחו"ל וכו' ולא לקבל מידית שירות כאן בארץ.

כמה זמן לרוב זה לוקח מול גוגל? זה גם שבוע מישלוח הלוך ושבוע מישלוח חזור או יותר?

פורסם

כמו שכבר כתבתי, זה נעשה במקביל.

אתה שולח אליהם, ובמקביל הם שולחים אליך. אני רק לא בטוח אם המשלוח מתבצע רק לכתובת אמריקאית או גם לכל העולם.

מניסיונו של חבר, כל הסיפור לוקח שבוע.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...