Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שהיה המון שנים גולף , החלטתי ללכת על אוטו חסכוני יותר במחיר נמוך עד 30 אלף

אני מתלבטת בין יונדאי גטס, פונטו גרנדה, פיאט פנדה וסיריון

חשוב לי אוטומטי , חסכוני ואמין.. האוטו ישמש בעיקר לנסיעות קצרות אך עם עליות ,ולעיתים נסיעות מחוץ לעיר.

( בדקתי את הפיאט פנדה אך לאחר נסיעת מבחן הדרדרתי אחורה בעת עלייה למרות שבעל הרכב טען שהגיר אוטומט ולא רובוטי. הגיוני?)

אשמח לעזרה שלכם, המון תודה!

פורסם

בפיאט פנדה או גרנדה פונטו יש גיר רובוטי בלבד,בעל הרכב לא יודע מה יש לו:splat:.

הפנדה תהיה מאוד חסכונית תודות לאותו הגיר,איזה שנה הרכב שבדקת?

הגרנדה תהיה יותר מרווחת ויותר בטיחותית,היא תהיה זריזה יותר גם.

הסריון גם רכב מאוד אמין,הוא בעל גיר אוטומטי,לכן הוא יהיה מאט פחות חסכוני מהגרנדה.

הגטס תהיה הכי פחות חסכונית,אבל מאוד אמינה,כדי לחפש רמות איבזור GLS/GLI משנת 2006 עם מנוע 1.4.

סך הכול אני מבין שהק"מ שלך לא יהיה גדול,אם מבחינת מנוע הפנדה תספק אותך היא תהיה בחירה מצוינת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה,

הפיאט פנדה שנת 2006 אבל אם זה באמת רובוטי אני ארד מזה, גם הגרנדה זה רק רובוטי בוודאות?

אני מעוניינת רק באוטומטי, האם יש עוד המלצות אולי פונטו ספייס, סקודה פאביה? כי בנתיים אני מבינה שזה או סיריון או גטס.

פורסם

כן גם הגרנדה זה רובוט,אכן לא כולם אוהבים את זה.

את הפאביה אוטומטית אני מכיר פחות,בפונטו יש 2 דגמים,ELX שהוא מגיע עם גיר רציף וSX הוא מאט חלש יותר ומגיע עם רובוט,לכן מציע לך לחפש ELX.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון אישי (משפחתי) הפונטו אמינה מאוד ולמרות תמדית שלילית לגיר הרציף, גילה אמינות ופעולה חלקה לאורך מספר שנים.

כפי שכבר צוין הגטס לא בדיוק מחזיקת כתר החסכוניות אבל מאזנת באמינות.

הכל שאלה של מה יותר חשוב לך :)

פורסם
בפונטו יש 2 דגמים,ELX שהוא מגיע עם גיר רציף וSX הוא מאט חלש יותר ומגיע עם רובוט,לכן מציע לך לחפש ELX.

בשביל בן אדם שלא מבין בדגמי פיאט, כרגע, לא אמרת כלום.

דגם בשם ELX הגיע עד שנת 2004 לפני מתיחת הפנים עם גיר רציף או ידני ו80 כ"ס, כאשר דגם SX הגיע עם 60 כ"ס וגיר ידני בלבד.

אחרי מתיחת הפנים, הדגמים קיבלו שמות חדשים, ככה הם מופיעים בלוחות במחירונים ELX=דיינמיק וSX=אקטיב. כאשר SX "זכה" גם בגיר רובוטי.

איך תדעי להבדיל בין הדגמים בלי להסתמך על הסיפורים של המוכרים (כן בטח פנדה עם גיר אוטומטי רגיל, לא נראה לי שהוא לא ידע, אלא פשוט ניסה את מזלו)

סימני זיהוי מהירים לדיינמיק: דש בורד בשני צבעים, אפור כהה וכמעט לבן, משענות ראש במושבים כריות ולא רשת מפלסטיק. אם אין את שני אלו ובמודעה רשום "אוטומט" מדובר באקטיב עם הגיר הרובוטי.

הגיר הרציף של פיאט מעולה, אמין, נוח וחיסכוני. אבל יש ביקוש גבוה לדגם, לכן מאוד קשה למצוא אותו. מה שקורה זה שהדגמים הבאמת טובים ומטופלים נחטפים די מהר במחירים מופקעים, ואם מפורסמים במחירים הוגנים, אז הסוחרים דואגים לאמץ אותם ולמכור במחיר מופקע.

אם את לא מעוניינת בגיר רובוטי, אז נשארת עם סיריון וגטס, רק תשימי לב, שהסיריון תהיה ישנה יותר.

בהצלחה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...