Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה מתכננת חופשה של 5-6 ימים בטווח של עד 3-4 שעות טיסה ישירה.

יש ילדים קטנים בתמונה, ככה שזה תנאי די עיקרי. לא מתאים לנו עצירות ביניים.

מישהו יודע?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אתה יכול לבדוק באתרים של חברות כמו איסתא . בכל אתר כזה אתה יכול לחפש גם לפי תנאי של רק טיסה ישירה..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לאן מאיפה כמה למה?

אבל כעקרון, אני משתמש באתר הזה: http://matrix.itasoftware.com/

הוא נותן לך לבנות מסלול טיסה אם כל הקומבינות שאתה רוצה.

אתה ניגש עם מה שבנית לסוכן נסיעות החביב אלייך ומזמין.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

שלום

בני כמה הילדים?

את התמורה הטובה ביותר לכספך תקבל בתרכיה, השאלה אם זו אופצייה עבורך.

נופש ים בריכה לא מומלץ במאי.ביוני גבולי.

יש חבילות לאיי ייון , רודוס וכרתים.

יש גם חבילות עיר, אבל שוב, הכל תלוי בגיל הילדים.

שלחתי לך בפרטי.

אילן

סלע

פורסם

תפריד בין שתי שאלות:

לאן יש טיסות? הכנס לאת ר של נתב"ג, לוח זמנים, טיסות מתוכננות - והכנס את התאריכים המבוקשים. קרוב לודאי שתמצא איזה 100 יעדים שאליהם יש טיסות (ויתקנו אותי סוכני הנסיעות וחובבי התעופה שבפורום).

השאלה היותר חשובה היא איזה נסיעות מתאימות לך. כאן צריך לדעת מה דרישותיך: תאריכים, הרכב, מטרות הנסיעה וכו'. למשל - מה זה "ילדים קטנים"? בני שנה או בני 5? שקטים או פראים? כאלה שאוהבים לטייל או דווקא מעדיפים רביצה על החוף? וכנ"ל לגבי ההורים.

בקיצור - כמו בפורום ייעוץ ברכישת רכב: מידע נוסף יסייע לך לקבל הכוונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תפריד בין שתי שאלות:

לאן יש טיסות? הכנס לאת ר של נתב"ג, לוח זמנים, טיסות מתוכננות - והכנס את התאריכים המבוקשים. קרוב לודאי שתמצא איזה 100 יעדים שאליהם יש טיסות (ויתקנו אותי סוכני הנסיעות וחובבי התעופה שבפורום).

זה בדיוק מה שהייתי צריך. תודה!

השאלה היותר חשובה היא איזה נסיעות מתאימות לך. כאן צריך לדעת מה דרישותיך: תאריכים, הרכב, מטרות הנסיעה וכו'. למשל - מה זה "ילדים קטנים"? בני שנה או בני 5? שקטים או פראים? כאלה שאוהבים לטייל או דווקא מעדיפים רביצה על החוף? וכנ"ל לגבי ההורים.

בקיצור - כמו בפורום ייעוץ ברכישת רכב: מידע נוסף יסייע לך לקבל הכוונה.

שתי בנות אחת בת 4 והשנייה 2.5. לא היינו איתם בחו"ל אף פעם. סה"כ המטרה היא חופשה. אני חושב שנרצה בריכה או חוף ים או גם וגם. כמה מסעדות עם אוכל טוב ופשוט. אין לנו עוד רעיונות כרגע.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אי יווני תפור עליכם, בתנאי שעונת התיירות במקום כבר נפתחת בתאריך הנסיעה (ביוון אתרים ובמיוחד מלונות רבים סגורים בחורף). זמן הטיסה בסביבות 1-1.5 שעות, ויש אתרים מתאימים לילדים. אישית הייתי ממליץ על רודוס, אי קטן עם מרחקי נסיעה קצרים, יש אתרים לטייל בהם גם עם ילדים ויש פרק מים גדול שתוכלו לבלות בו יפה. אם בדעתכם לצאת לחופשה קצת יתר ארוכה או לראות קצת נופים ואתרים - כרתים היא האי הגדול ביותר ויאפשר לכם לשלב גם טיולים.

קצת יותר רחוק - צפון איטליה מתאימה מבחינת האתרים (לונה פארקים, פארקי מים וכו') אבל אני חיפשתי בעקר את הטיולים, צריך לבדוק אם יש מועדונים המתאימים לרביצה במחיר סביר. זמן הטיסה לורונה כ-3 שעות, למילנו קצת יותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לרוב היעדים באירופה יש טיסות ישירות, לכל הערים הגדולות יש טיסות ישירות.

כמובן טורקיה ויוון נמצאות על המפה. יש גם את גאורגיה כאופציה, ורוב מדינות ברית המועצות נמצאות במרחק של 3-4 שעות טיסה. (אם כי זה לא היעד לדעתי)

עם ילדים דווקא אני חושב שהולנד יכולה להיות מוצלחת. הטיסה לאמסטרדם אורכת כ-4-5 שעות, השדה תעופה מאוד נוח ואין בעיה לשהות בו ולהגיע. יש גם חברות השכרה שנמצאות מחוץ לנמל (כדי שתטרטרו את עצמכם כמה שפחות)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מסכים אתך לגביהולנד - לילדים יותר גדולים, כאלה שיהנו מאתרים ומגני שעשועים. הרבה פחות מתאימה לבטן-גב, אם כי בכפרי יש מתקנים, באחד שבו לפני 12 שנה שהיתי היה למעשה פארק מיים מקורה.

• תוכן חדש...