Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מחר חברה שלי חוגגת יום הולדת, ואנחנו נוסעים להופעה בזאפה בהרצליה. לפני ההופעה אנחנו מאוד מעוניינים לטרוף מספר חיות (או כמה מאות גרמים מהם). כרגע המסעדה שנבחרה היא White Hall, אבל שנינו לא מקומיים ומאוד נשמח להמלצות נוספות או חיזוקים לגבי הבחירה הנוכחית.

תודה רבה ובתאבון!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם (נערך)

מיטבר.

שמה את הווייטהול בכיס הקטן.

ותתרחק מפפגאיו בכל מחיר.

עריכה: (הדלקת לי את בלוטות הטעם, ונזכרתי :)) תזמין את פטה כבד העוף שלהם לראשונות.

גם הקרפצ'יו והכרובית המטוגנת מעולים, אבל הפטה. אוי הפטה...:mm_tongue

לעיקרית, (בתור חובב קציצות משובחות) אני אוהב את הויין-בורגר.

אבל גם הסינטה נפלאה.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא וויט הול ולא מלכודות תיירים במרינה. 20 מטר מwhite hall נמצאת סבסטיאן שהיא לדעתי (וכל אחד אחר שניסה) המסעדה הכי טובה באיזור (ואחת הטובות בכלל). זו לא מסעדת סטייקים, למרות שיש אנטריקוט\פילה והמבורגר (מומלץ על ידי רבים). רמה אחרת. גם האווירה רומנטית למדי.

לא מאמין לי? חכה לבאגירה, הוא יגיד שאני צודק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

~

עד העצם זה סטקיה שכונתית, קצת מעל יהודה אווזי אבל בכלל לא באותה ליגה עם שאר השמות שהוזכרו פה.

ווייט הול לא מפילה מהכסא, אבל אני מבקר שם כבר מעל עשור ויודע שתמיד אפשר לבנות על סחורה טובה, שירות ברמה סבירה פלוס ואווירה שקטה ונעימה. זו הבחירה הבטוחה כשאני מחפש מקום לקחת אליו קולגות מחו"ל או לצאת לדייט שבו האוכל הוא לא העיקר. עוד לא נתקלתי במצב שהוא עמוס, שיש בו מוזיקה רועשת מדי או שהיו נפילות עם האוכל. אתם יכולים ללכת לשם בראש שקט. בחירות בטוחות נוספות הן ה-Meat&Wine ומייק'ס פלייס, כאשר על השניה אני יכול להמליץ מנסיון אישי.

את סבסטיאן אני לא מכיר, אבל אחותי מבקרת שם אחת לתקופה וכל פעם חוזרת עם רושם אחר. מזכיר קצת את רובינשטיין בנתניה, גם שם יש תקופות טובות וטובות פחות.

בנסיונכם לגבש חוות דעת אני ממליץ להבחין בין המלצות של אנשים שעובדים באזור (ולכן מכירים בעיקר את תפריט העסקיות ותפקוד המטבח בשעות עומס) לבין אלו שיוצאים לשם בערב. בגדול אבל, כל עוד תתרחקו מפאפאגיו הכל יהיה בסדר וכל מסעדה באזור תספק את הסחורה.

בילוי נעים.

פורסם
~

עד העצם זה סטקיה שכונתית, קצת מעל יהודה אווזי אבל בכלל לא באותה ליגה עם שאר השמות שהוזכרו פה.

ווייט הול לא מפילה מהכסא, אבל אני מבקר שם כבר מעל עשור ויודע שתמיד אפשר לבנות על סחורה טובה, שירות ברמה סבירה פלוס ואווירה שקטה ונעימה. זו הבחירה הבטוחה כשאני מחפש מקום לקחת אליו קולגות מחו"ל או לצאת לדייט שבו האוכל הוא לא העיקר. עוד לא נתקלתי במצב שהוא עמוס, שיש בו מוזיקה רועשת מדי או שהיו נפילות עם האוכל. אתם יכולים ללכת לשם בראש שקט. בחירות בטוחות נוספות הן ה-Meat&Wine ומייק'ס פלייס, כאשר על השניה אני יכול להמליץ מנסיון אישי.

את סבסטיאן אני לא מכיר, אבל אחותי מבקרת שם אחת לתקופה וכל פעם חוזרת עם רושם אחר. מזכיר קצת את רובינשטיין בנתניה, גם שם יש תקופות טובות וטובות פחות.

בנסיונכם לגבש חוות דעת אני ממליץ להבחין בין המלצות של אנשים שעובדים באזור (ולכן מכירים בעיקר את תפריט העסקיות ותפקוד המטבח בשעות עומס) לבין אלו שיוצאים לשם בערב. בגדול אבל, כל עוד תתרחקו מפאפאגיו הכל יהיה בסדר וכל מסעדה באזור תספק את הסחורה.

בילוי נעים.

אני מבקר בסבסטיאן לפחות פעמיים בחודש במשך כמעט עשור ובכל שעות היממה, האוכל תמיד מצויין. אם כבר, בצהריים הוא מוקפד פחות (סרט נע, מה לעשות).

Meat&Wine זו בכלל מסעדה כשרה ואין לי מושג איך אתה יכול להמליץ על Mikes Place בתור מסעדה לזוג בערב.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
Meat&Wine זו בכלל מסעדה כשרה ואין לי מושג איך אתה יכול להמליץ על Mikes Place בתור מסעדה לזוג בערב.

יש איזו נטיה בדיונים כאלה (לא רק בפורום, גם במציאות) להתביית על איזו המלצה סינגולרית כאילו היא והיא לבד היא הנכונה והראויה לשואל. אז המסעדה ההיא כשרה, אז מה? זה אומר שאין בה אוכל טוב? שהכל חרא? אז זה לא הסטייק הכי טוב באזור, אולי זה מספר שלוש או ארבע. עדיין סבבה, עדיין טעים, עדיין אווירה טובה (כך שמעתי, לא ביקרתי אישית) ואני מניח שבין ההופעה לבין חברתה של בת הזוג הערב יעבור בסה"כ בהצלחה. למה חייבים ליירט כל דבר שאינו כליל השלמות, ועוד בדיון כזה שבו בסה"כ אנשים מביעים דעה אישית?

לגבי מייק'ס פלייס אני פשוט לא מבין את הבעיה. המקום היה ריק בכל פעם שביקרתי בו (ולכן אפשר היה לנהל שיחה תרבותית), האוכל היה מעולה, השירות בסדר גמור ובד"כ עם מבטא מרענן (כי עובדים שם ילדי תושבים זרים מהרצל"פ הסמוכה), המחירים סבירים, לפעמים יש אפילו הופעות חיות... מה עוד צריך?

פורסם
יש איזו נטיה בדיונים כאלה (לא רק בפורום, גם במציאות) להתביית על איזו המלצה סינגולרית כאילו היא והיא לבד היא הנכונה והראויה לשואל. אז המסעדה ההיא כשרה, אז מה? זה אומר שאין בה אוכל טוב? שהכל חרא? אז זה לא הסטייק הכי טוב באזור, אולי זה מספר שלוש או ארבע. עדיין סבבה, עדיין טעים, עדיין אווירה טובה (כך שמעתי, לא ביקרתי אישית) ואני מניח שבין ההופעה לבין חברתה של בת הזוג הערב יעבור בסה"כ בהצלחה. למה חייבים ליירט כל דבר שאינו כליל השלמות, ועוד בדיון כזה שבו בסה"כ אנשים מביעים דעה אישית?

איך אתה מביע דעה אישית על מקום שבו לא נכחת, אישית?

ולמה לשלוח את הזוג הצעיר למסעדה שהיא השלישית או הרביעית או החמישית הכי טובה אם אפשר לשלוח אותם מלכתחילה למסעדה הכי טובה? ולא אמרתי שMeat&Wine לא טובה (כי עברו שנים מאז שאכלתי בה), רק אמרתי שהיא כשרה. מראש מסעדה כשרה לא יכולה להיות טובה, או לפחות לא טובה כמו מסעדה לא כשרה באותו כסף (הן גם נוטות להיות יקרות, הכשרות היוקרתיות).

עוד לא מאוחר לכפר על זה, הם עוד לא הלכו. פשוט תמליץ להם על סבסטיאן ונשכח מכל הסיפור הזה כאן.

פורסם

למה לא לאכול בזאפה?

בפעם האחרונה שהיתי שם בט"ו באב בהופעה של ארקדי דוכין היה אחלה אוכל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...