Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אתמול בלילה ישבנו חברים ברכב שמענו מוזיקה קצת ווליום עד שפתאום נעצרה המוזיקה,

שבדקנו התברר שהמגברים הפסיקו לעבוד אבל ה-HU המשיך לעבוד ולנגן כרגיל רק לא שומעים כלום ושאני מסתכל על המגברים אני רואה שהם בכלל לא בעבודה לא נורות דולקות לא שום דבר.

המגברים הם JBL GT0504 והשני מונו soundstream p1.600 אלה מגברים חדשים לגמרי לא יד 2, עדיין באחריות.

חשבנו אולי הפיוז שיוצא מהמצבר הסתכלנו והפיוז נראה תקין מה שכן היה שם כנראה קורוזיה אבקה לבנה כזאת וגם שניקיתי הכל וחשפתי את החיבורים לא עזר, מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לדבר כזה? תודה לעונים.

ניסיתי לעשות חיפוש בפורום משום מה לא מצליח השתנה משהו באתר כנראה.

עריכה אחרונה על ידי oshri-sib
פורסם
מחליפים למשהו יותר טוב.

מה להחליף את הכבל RCA? או שמא נשרפו היציאות של RCA כי CLARION CZ702 נראה לי מספיק טוב.

פורסם
מה להחליף את הכבל RCA? או שמא נשרפו היציאות של RCA כי CLARION CZ702 נראה לי מספיק טוב.

אולי יכול להיות שקרה דבר כזה אבל אני לא שמעתי עליו. תעשה את הבדיקות שאמרו לך, בדיקה של פיוזים ומגעים של +/-.

פורסם

בעזרת רב-מודד תבדוק 12 וולט על הכבלים ההבאים

תתחיל בבדיקה של כבל הREMOTE. ברגע שאתה מדליק את הרדיו דיסק אמור להיות שם 12 וולט

בדיקה של 12 וולט על קטבי ה+ של המגברים. אם אין שם תבדוק 12 וולט על הפיוז, משני צידיו.

זה לא קשור לRCA אם אמרת שהמגברים נכבו ומי שרשם את זה חיפש מה לרשום.

תוודא שכל המינוסים של המגברים מקובעים היטב, ושהמינוס במצבר מקובע היטב.

אם אין הצלחה גש למתקין שיבדוק את זה באופן יותר מקצועי.

• תוכן חדש...