Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת של AIG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

ראיתי היום את הפרסומת הזו:

https://www.youtube.com/watch?v=dN1ejFwazWk&feature=youtu.be

והיא מאוד מאוד הציקה לי

רק לי מפריע שהמדדים שלהם לנהיגה בטוחה הם תאוצות ובלימות חלשות ?

מבחינתם גברת שנכנסת לנתיב האצה לאיילון ב 40 קמ"ש, בקושי מאיצה, לא מאותת או מסתכלת במעבר נתיב, ונוסעת ב 80 (כדי חו"ח לא לעבור על המהירות המותרת) זה בטוח וטוב ? ועוד לעודד לא לבלום חזק, אם חו"ח צריך ?

פורסם

כמוך , גם אני לא חובב של הרעיון בו יחליטו מהי נהיגה זהירה בהסתמך על זה , הרי מבצעים ניטור של נתונים בלי המשתנים בשטח .

עם זאת , בוודאי שיש קשר בין סגנון נהיגה לבין הנתונים המתקבלים , ככה שבחתך נכון (סטטיסטיקה) אפשר לזהות נהיגה לא זהירה .

שוב , לא מדבר על בלימה פה ושם , שבירת הגה וכו' - אבל (דוגמא קצת מנופחת) נהג שמתקבלות עשרות התראות כאלה בכל נהיגה שלו , כנראה לא בדיוק נזהר (תכנון קדימה , שמירת מרחק וכדומה) .

במקרה מכיר את הנתונים (הטכניים) באופן מקצועי .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

היה שרשור על המערכות האלו ואם אני לא טועה רוני פיתח את זו או אחת דומה. על פניו בלי קשר לביטוח יכול להיות דבר מעניין, בתכל'ס גם אם הביטוח יוזל בקצת, ברגע של תאונה הם ישתמשו בנתונים כדי להעביר אליך את האחריות ולהתנער מתשלום.

פורסם

מלבד ההסתייגות של האצות חזקות הנדרשות בנתיבי האצה, עקיפות וכיוצא בכך - הרעיון הוא בבסיסו רעיון טוב. נהיגה מתונה היא נהיגה נכונה ומקטינה את הסיכון להתנגשות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני אמעט במילים כי כאמור הנני בעל זיקה מסוימת לנושא , אך אני מאמין שהרעיון הוא התשתית לפגיעה מוחלטת בפרטיות של כל הנהגים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

+1 לזה שמעליי, הדבר הראשון שחשבתי שראיתי את הפרסומת זה מי צופה בנתונים הללו ומי משגיח שזה מאובטח כראוי? לא מבין כל כך בטכנולוגיה הזו אבל אפשר לזהות בדיוק עם זה איפה נסעת כמה ולמה... אפשר לחושב על הרבה גורמים שירצו את המידע הזה.

• תוכן חדש...