Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קסטיל רוג', בירת דובדבן 8.5%.

חבל שאין אותה ביותר מקומות בארץ, למרות שלאחרונה היא ממש תפסה תאוצה.

לא צוחקים שאתה מזמין אותה? :D לך על הקאסטיל שאטו, הרבה יותר טוב, כ 11%

Miata ND2

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתפלא שאתה בכלל מרגיש משהו אחרי ליטר בהתחשב בנתונים הפיזיים.

אני 25 קילו פחות וצלול כשמש אחרי ליטר.

וקסטיל זו אכן בירה לכוסיות. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בד"כ הבנות שותות אותה, כי היא "עדינה".
היא טעימה והאלכוהול לא מורגש. מבחינתי זה כמו לשתות מיץ ולהרגיש סבבה אחרי זה. אני שונא את הטעם של האלכוהול.
פורסם
אני מתפלא שאתה בכלל מרגיש משהו אחרי ליטר בהתחשב בנתונים הפיזיים.

אני 25 קילו פחות וצלול כשמש אחרי ליטר.

וקסטיל זו אכן בירה לכוסיות. ;)

הכל תלוי.

אני נושק ל130 קילו,ממש בובקאט.

לא שתיתי כמעט חצי שנה אחרי הטיול שלי עם חברים ליוון שם כמו שאומרים עף לנו הסכך...שתיתי פעם ראשונה מאז לפני חודש ואחרי ליטר בירה כבר התחלתי להיות "מבסוט".

אבל אין מה להשוות בין בילוי עם אלכוהול לאחד בלי...עם אלכוהול פשוט נהנים יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

8.5 אחוז אלכוהול זאת לא בירה .

זאת בירה מחוזקת/חזקה - בירה נורמלית נעה סביב ה-4.5%.

כך שליטר בירה שווה ערך ל-2 ליטר בירה רגילה.

שתית פעם - שנדי ? אחוז האלכוהל הוא נע סביב 2.5% עד 3% תלוי בכמות הבירה מול כמות הספרייט. מתוק ונחמד בידיוק כמו קריק - כמובן בלי הדובדן

אני מציע לך לשתות 2 שליש של קריק או יותר טוב אפילו 2 שלי של שנדי.

פורסם

הייתי מציע לך משקה וודקה סאוור (אני לא בטוח בשם שלו) למיטב זכרוני זה וודקה תאנים, קרח כתוש, המון לימון

\ליים וחצי טון סוכר. אמנם זה בצבע ירוק גייז אך לפחות זה מוגש בכוס קצרה של ויסקי:-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הייתי מציע לך משקה וודקה סאוור (אני לא בטוח בשם שלו) למיטב זכרוני זה וודקה תאנים, קרח כתוש, המון לימון

\ליים וחצי טון סוכר. אמנם זה בצבע ירוק גייז אך לפחות זה מוגש בכוס קצרה של ויסקי:-D

רעיון טוב למי שלא שותה, וודקה תאנים(=פידג') 18%~ אלכוהול ויש לה טעם די טעים. אני נהגתי בעבר למלאות כוס גדולה של פידג' עם קרח ולשתות נקי.

הייתי ממליץ לך לעשן ג'וינט במקום כל הרעל והקלוריות הריקות(=אלכוהול).

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
רעיון טוב למי שלא שותה, וודקה תאנים(=פידג') 18%~ אלכוהול ויש לה טעם די טעים. אני נהגתי בעבר למלאות כוס גדולה של פידג' עם קרח ולשתות נקי.

הייתי ממליץ לך לעשן ג'וינט במקום כל הרעל והקלוריות הריקות(=אלכוהול).

אכן כן, פידג'לינג. אצלנו בבית בחגים שותים בבוקר לפני בית הכנסת "מאחייה מקטרה" Machia McTra שזה ערק תאנים תוצרת בית כ 65% אלכוהול (כשזה תעשייתי זה נקרא "בוחה" ). כוס אחת מזה בשמונה בבוקר ולעולם לא תהיה לך בעיה עם אלכוהול :lol::lol::lol:

פורסם
אכן כן, פידג'לינג. אצלנו בבית בחגים שותים בבוקר לפני בית הכנסת "מאחייה מקטרה" Machia McTra שזה ערק תאנים תוצרת בית כ 65% אלכוהול (כשזה תעשייתי זה נקרא "בוחה" ). כוס אחת מזה בשמונה בבוקר ולעולם לא תהיה לך בעיה עם אלכוהול :lol::lol::lol:

נשמע מעניין.

אפשר לרכוש את זה ? זה מזוהה עם עדה כלשהי?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בואו נחשב.

ליטר של בירה עם 5% אלכוהול (נניח הייניקן) = 50 מיליליטר אלכוהול.

בוודקה ממוצעת יש 40% אלכוהול. צ'ייסר ממוצע הוא בעל קיבולת של 50 מ"ל, משמע, בכל צ'ייסר של וודקה יש 20 מ"ל אלכוהול. שני צ'ייסרים יכניסו 40 מ"ל של אלכוהול לגוף.

כלומר, הבירה תשכר יותר בהנחה ששתית אותה במהירות, בדומה לצ'ייסר. אם אתה שותה כמו בנאדם היא תיספג בגוף בהדרגתיות וכנראה שהאפקט יהיה זהה לוודקה.

בכל מקרה, וודקה היא זבל טהור. בבירה יש תכונות חיוביות (כל עוד לא מגזימים, כמו בכל דבר).

פורסם

מאחייה - ערק, מזוהה עם עדות המזרח, מאחייה מקטרה נהוג יותר אצל מרוקאים. למיטב הבנתי אפשר לקנות "בוחה" Bucha אבל זה לא בדיוק אותו טעם. הערק מזוקק בשלוש חביות ומתאנים טריות כך שהארומה שונה מאוד. זה קצת מזכיר את המשקה אבסינט אבל בניחוח אניס+תאנים, הכוס הראשונה משספת את הגרון כמו מלאך המוות, השניה סתם שורפת מאוד ובשלישית אתה כבר מסטול וזה כבר לא נורא:-) אני יודע שבגלל שהזיקוק בתאנים קשה וארוך מאוד יש לא מעט אנשים שמכינים "ערק בית" מענבים ופשוט מחזקים את ההתססה בלא מעט סוכר

פורסם
בואו נחשב.

ליטר של בירה עם 5% אלכוהול (נניח הייניקן) = 50 מיליליטר אלכוהול.

בוודקה ממוצעת יש 40% אלכוהול. צ'ייסר ממוצע הוא בעל קיבולת של 50 מ"ל, משמע, בכל צ'ייסר של וודקה יש 20 מ"ל אלכוהול. שני צ'ייסרים יכניסו 40 מ"ל של אלכוהול לגוף.

כלומר, הבירה תשכר יותר בהנחה ששתית אותה במהירות, בדומה לצ'ייסר. אם אתה שותה כמו בנאדם היא תיספג בגוף בהדרגתיות וכנראה שהאפקט יהיה זהה לוודקה.

בכל מקרה, וודקה היא זבל טהור. בבירה יש תכונות חיוביות (כל עוד לא מגזימים, כמו בכל דבר).

תיקון קל: כוס אלכוהול (ויסקי וכו') זה 40 מ"ל, שוט גבוה זה 20 מ"ל, צ'ייסר לדעתי לא יותר מ 10 מ"ל. עכשיו תעשה חשבון..

• תוכן חדש...