Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה עברתי לגור בבית פרטי בשכונה טובה בהוד השרון (לצערי ללא חנייה פרטית, יש הרחבה של הגינה על חשבון המיקום המיועד של החנייה) אולם לצערי בחצי השנה האחרונה רכבי נפגע כבר פעמיים!

בפעם הראשונה כנראה נהג(ת) שלא שמה לב ועשתה רוורס לתוך הדלת שלי וכמובן שלא השאירה פרטים :evil::evil::evil:

ובפעם השנייה, שמעתי צעקות ובקבוק אלכוהול שנשבר על הכביש (וודקה רוסית זולה, התברר בדיעבד כשיצאתי החוצה וראיתי את רסיסי הבקבוק על הרצפה) או אז ראיתי שהנערים המשועממים השאירו לי שריטות על הרכב - לשמחתי לא משהו עמוק שכבר ירד עם פוליש אבל עדיין פשוט מרתיח!!!!!

לא תמיד יש חניה בדיוק מול הבית כך שמצלמה קבועה מהבית לא רלוונטית.

אשמח לקבל המלצה למצלמה (כפולה - קדמית ואחורית) עם בטרייה חזקה דיו שתחזיק ותקליט כל הלילה ללא חיבור למטען.

נ.ב. באם יש המלצה על חנות בארץ בה ניתן לרכוש את המצלמה המדוברת ולא מ-EBAY ודומיו, עדיף.

תודה רבה!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא קיים, אבל מה שאני ממליץ לך לעשות זה לקנות שתי מצלמות נפרדות, זה צריך לעלות בסביבות ה100-120 דולר.

בנוגע למצלמה "כפולה" האיכות צילום של רובן ממש גרועה ולא יצא לך כלום מלהתקין מצלמה כזאת.

בכל מקרה אתה תצטרך לקנות מקור כוח חיצוני, לי למשל יש בנק הטענה של 12000MAH והוא מחזיק בערך 10-12 שעות עד שנגמר לו הכוח.

או שאתה תמיד יכול להשתמש במצבר אבל זה אומר שאתה תהיה חייב להתניע את הרכב מידי פעם כדי שלא יגמר המצבר.

המחירים של כל המוצרים שאתה צריך יקרים בארץ במאות אחוזים מאשר הEBAY ודומיו אז עדיף לך לא לקנות בארץ.

ועוד משהו כך בחשבון שרוב המצלמות תומכות במקסימום בכרטיס זיכרון של 32GB אז זה אומר שאם תקליט על FHD הכרטיס יספיק ל8 שעות הקלטה.

פורסם

אם היה לי בית פרטי הייתי מוחק לעזאזל את הגינה ובונה במקומה חניה מקורה עם שער (באישור העירייה כמובן :lol:)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מתאר לעצמי שהגינה הורחבה בלא אישור מלכתחילה... ;)

אבל אני שוכר.

פורסם

למזלי,כל חיי אני גר בבית פרטי{שני בתים שונים} עם חנייה סגורה.

אני באמת לא יודע איך הייתי יכול לישון שהרכב בגונגל בחוץ עם כל הקופים ושאר החיות..

אולי יש לך אפשרות לתחום עם יוטה או משהו דומה,מספיק מקום בשביל חניית הרכב,או שתבנה ליד הרכב מלונה לרוטווילר החמוד שלך..

פורסם

לא על גבי הפורום כללי,

אז אין הצעות יצירתיים נוספים?

פורסם

בקשר לסוללה אפשר לארגן משו שיחזיק לך 12 שעות [12 אמפר שעה].

אם אתה מעוניין שלח פרטית.

בנוגע למצלמות אני לא ממש מבין.

• תוכן חדש...