Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עישון קאנביס ונהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצימת עיניים לא הופכת את המעשה לחוקי, אלא הופכת אותו ללא לא-חוקי.

וזה לגמרי עושה את החוק ל"פחות חוק".

ולא צריך ללכת רחוק. כל הצעירים החרדים היום הם עבריינים לפי החוק.

נו, למי אכפת? אם זה לא "פחות חוק", אז אני לא יודע מה זה "פחות חוק".

נישאר חלוקים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם יש סיכוי שהצעת החוק הזו באה כתוצאה מהפאניקה אליה נכנסו בעלי האינטרסים בעקבות רוח הלגליזציה הנושבת בעולם?

בכל מקרה,

בלי להתיחס למחקרים כאלה ואחרים, אני לא חושב שקנאביס ונהיגה הולכים טוב ביחד, כמו כל דבר אחר שמשפיע על המוח.

אך זה לא משנה את העובדה שהצעת חוק מזעזעת שכזו תיצור כאוס מוחלט, הרי כפי שנאמר פה לפניי, הקנאביס נשאר בדם שבועות, למרות שהשפעתו עוברת תוך שעתיים.

חוסר הוגנות מוחלט.

פורסם
האם יש סיכוי שהצעת החוק הזו באה כתוצאה מהפאניקה אליה נכנסו בעלי האינטרסים בעקבות רוח הלגליזציה הנושבת בעולם?

יש לך בכלל ספק שזו הסיבה? הכסף מדבר. אותו כסף שהיה אמור להיות משולם כמס למדינה אבל במקום נשאר בקופת טבע. 12 מיליארד מאותו כסף אם להיות מדוייק.

לגבי נהיגה בזמן שדברים משפיעים לך על המוח - קרא תגובה מס 23 בשרשור זה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
עצימת עיניים לא הופכת את המעשה לחוקי, אלא הופכת אותו ללא לא-חוקי.

וזה לגמרי עושה את החוק ל"פחות חוק".

ולא צריך ללכת רחוק. כל הצעירים החרדים היום הם עבריינים לפי החוק.

נו, למי אכפת? אם זה לא "פחות חוק", אז אני לא יודע מה זה "פחות חוק".

נישאר חלוקים.

זה לא הופך את החוק לפחות חוקי, או לפחות חוק, ייתכן שמחר תבוצע חלוקה של הליכוד, ויפרשו ממנו כמה וכמה ח"כים ושרים, ביניהם נניח נמצא את בוגי יעלון.

נניח שמפלגת העבודה תכנס במקום הפורשים של הליכוד, נניח שבוז'י הרצוג יקבל את משרד האוצר ויאיר לפיד יקבל את משרד הביטחון בעסקה סיבובית.

נניח שעוד באותו יום כשישבנו של לפיד יתיישב על הכיסא במשרד בקריה, יחליט למצות את הדין עם אותם עבריינים שלא התגייסו.

האם נדמה לך שיכול לבוא אחד מהם ולטעון (ברצינות) "אבל עד עכשיו העלימו עין מזה שאנחנו עבריינים, אז החוק כבר לא חוק, ואי אפשר לאכוף אותו עכשיו"?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...