Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היישר מאתר הלמ"ס:

נתונים של שנת 2012.

נתונים של שנת 2013.

אפשר לראות עליה במספר התאונות עם נפגעים: הקטלניות (47 תאונות יותר), הקשות (77 תאונות יותר) והקלות (1054 תאונות יותר).

הרשות לבטיחות בדרכים מטשטשת עלייה במספר ההרוגים ע"י הצגת דו"ח דו שנתי של 2012-2013 (כי ב-2012 היו ירידות חדות בהרוגים).

עלייה של 6 אחוזים במספר הנפגעים בתאונות הדרכים בשנת 2013 לאומת 2012.

Detailer.gif
פורסם

זה ידוע שהמטרה האמיתית של המצלמות היא להחזיר את השקעתן בכסף ולא בנפש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
כאילו למישהו היה ספק.

וכאילו מישהו יעשה משהו בנדון.

אין דרך קצרה יותר לסכם את הנתונים הנ"ל...

הרי ידוע שהכסף הגדול באמת הוא על שיקום הנפגעים ופיצויים להרוגים...שיקום תשתיות שבד"כ נפגעות ועוד עלויות כאלו ואחרות.

במקום לנתב את הכסף לשם אז הולכים ורוכשים מצלמות יקרות על חשבון משלם המיסים, אבל זה לא מספיק! אחר כך גם עושקים את משלם המיסים בדו"חות כדי לכסות על העלות של המצלמות...כאן האזרח נדפק פעמיים, פעם שלישית זה כבר כאשר נתון התאונות בעצם לא יורד אלא עולה...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
כאילו למישהו היה ספק.

וכאילו מישהו יעשה משהו בנדון.

זאת תגובה כל כך נכונה, וכך כל מייאשת. :cry:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בתור בעל משפחה שעונה לתאור המתפורר של "מעמד ביניים" אני יכול להעיד שאחרי שאישתי נתפסה בטעות על 115 קמ"ש בכביש של 90 ה750 שקל האלה הם חתיכת פגיעה בתקציב המשפחתי.

גם מכתב המפרט שהיא בעלת רישיון מעל 7 שנים ועם אפס עבירות תנועה לא עזר.

אז כ*ס עמק עם המדינה הזאת שנותנת לגזל הזה יד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בתור בעל משפחה שעונה לתאור המתפורר של "מעמד ביניים" אני יכול להעיד שאחרי שאישתי נתפסה בטעות על 115 קמ"ש בכביש של 90 ה750 שקל האלה הם חתיכת פגיעה בתקציב המשפחתי.

גם מכתב המפרט שהיא בעלת רישיון מעל 7 שנים ועם אפס עבירות תנועה לא עזר.

אז כ*ס עמק עם המדינה הזאת שנותנת לגזל הזה יד.

סלח לי, אבל מי שעובר על החוק במודע, חייב להיות מודע להשלכות. בלי קשר לנושא של מה המהירות הנכונה בכל כביש, האם זה שווה לנהוג מהר יותר? האם הדו"ח שווה את זה? מי שלא רוצה דו"ח מהירות, שלא יגביר מהירות. פשוט כך. לצפצף על החוק זה לא הדרך לשנות אותו.

פורסם

אני יכול לא להסכים עם הרבה טרוניות שיש לאנשים כלפי ישראל, אבל דבר אחד הוא עובדה. ישראל אינה מקום לחובבי המוטוריקה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
סלח לי, אבל מי שעובר על החוק במודע, חייב להיות מודע להשלכות. בלי קשר לנושא של מה המהירות הנכונה בכל כביש, האם זה שווה לנהוג מהר יותר? האם הדו"ח שווה את זה? מי שלא רוצה דו"ח מהירות, שלא יגביר מהירות. פשוט כך. לצפצף על החוק זה לא הדרך לשנות אותו.

סלח לי אתה, אבל איזה חוק?

חוק שנקבע לפני עשרות שנים שעוד נעו מכוניות עם 30-40 כ"ס שבקושי הגיעו ל- 100 וגם זה עם רעש וצילצולים? עם רמת בטיחות של אפס? איזה חוק?

אשתו שנתפסה על 115 קמ"ש בכביש של 90 אינה עבריינית. גם מי שנתפס על 130 בכביש של 90 במכונית מודרנית. באופן אישי זה פשוט בלתי אפשרי לנסוע במהירות חוקית. זה מעצבן, מרדים, מייאש וההרגשה כאילו הרכב לא זז. אז אני מבין שפעם לנסוע על 100 זה הרגיש כמו לנסוע על 250 של היום, אבל הזמנים השתנו, הבטיחות גדלה, המנועים חזקים יותר, הצמיגים רחבים יותר (אחיזה) ובקיצור הכל טוב יותר.

הבעיה היחידה פה היא המשטרה, שעסוקה לכאורה בהשלמת הכנסה עבור משרד האוצר. אנחנו, בינתיים, נסתפק בלבלום לפני כל מצלמה ולהאיץ אחריה.

פורסם (נערך)

זה שאפשר, ורצוי להעלות את המהירות המותרת בחלק מהכבישים בארץ זה דבר אחד. חוק זה דבר שני.

אם בקטע כביש ספציפי מותר X אבל הגיוני לנסוע X+Y, זו עדיין עבירה על החוק. וזה אגב לא משנה מתי חוקקו אותו.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

אם באמת מישהו היה רוצה להילחם בתאונות, היו מוציאים יותר שוטרים לכבישים להילחם בעבירות הבאמת מסוכנות..

מה גם שמה שלא מספרים זה שחצי מהתאונות שייכות למגזר הערבי- כך שהנתונים נראים אחרת ..

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

What we're dealing with here is a total lack of respect for the law"

I'm the law and you can't beat the law (Note)

I'm the law and you can't beat the law

I'm the law and you can't beat the law

Fuck 'em and their law

Crack down at sundown

"Fuck 'em and their law

:vamp:

turboy

פורסם

אני בדרך כלל לא מגיב אבל הפעם היתי חייב .

תגיד בסלון שלך יש תמונות של ביבי ויאיר לפיד ?

איפה קראת בתגובה מעליך שמישהו הזכיר מעבר על החוק במודע ?

במדינה אוכלת יושביה כזאת יקירי ,מי שלא רוצה לקבל דוח שיאבזר את עצמו בציטה ובוולנטיין .

סוחטים פה את האזרחים בכל צורה אפשרית וזה עוד לפני פרוייקט המצלמות הרקוב הזה ..

תאמין לי שאף אחד שקיבל דוח מנופח {אחרי שבע שנים עם אפס עבירות }שבא לפעמים על חשבון אוכל לילדים לא מעוניין שתטיף לו .

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם

לאחרונה שמתי לב שחידשו את הצבע של המצלמות הישנות ויש לי הרגשה שזה במטרה לבלבל אותנו ולגרום לנו לחשוב שהתקציב של המצלמות מנוצל טוב טוב, אבל בפועל, יש הרבה עודף (אולי מישהו גוזר קופון שמן).

אולי יום אחד נראה כתבה בעובדה או בתוכנית תחקירים אחרת על הנושא הבזוי הזה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...