Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה הקלאץ החליק והגיר עשה בעיות החלפנו גיר מפירוק וקלאץ חדש אחרי חודש חודשיים בעליות קשות התחיל להחליק

היה בלאגן עם המוסך שלא רצה לפתוח הוחלף מכונאי

ולפני חודש הקלאץ נגמר לגמרי הוחלף בחדש והחליף גם מחזיר שמן בעלות של 1400

אחרי שבועיים בערך הקאלץ שוב התחיל להחליק עשינו שטיפה למנוע פלוס החלפה של איזה כמה צינורות והפסיקו נזילות השמן מנוע

אחרי יומיים שלא היה נזילות הקאלץ שוב המשיך להחליק , המכונאי עשה שטיפה בבנזין לקלאץ וטען שאם זה לא יפתור תבעיה

זה כנראה גלגל תנופה שצריך להחליף

יש מצב שקלאץ מחליק בגלל גלגל תנופה או שהוא נשרף בתוך שובעיים 3 ?

וכמה אמור לעלות גלגל תנופה ?

פורסם

יש כאן בעיה, או שהקלאץ' נגמר כי אתה לא יודע לנהוג, או שאתה מעמיס את הרכב בעומס יתר, או שהקלאץ' שמורכב הוא מאיכות סינית גרועה. המוסכניק שלך לא יודע מה הוא עושה. מאיפה אתה בארץ?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני מבית שאן ,

אז יש אופציה שבאמת הבעיה בגלגל תנופה ?

והאוטו מועמס איזה 120 150 קילו וב98 אחוז זה רק אני באוטו אז זה לא ניראה לי אמור להשפיע

אז עכשיו כאילו יצא שיחלף באוטו גם גלגל תנופה וגם קלאץ?

כמה אמור לעלות גלגל תנופה, ולא אמור לראות שמפרקים תקלאץ שהוא גמור?

או שהוא ביכלל במקום אחר

פורסם
כדאי לך להגיע למרכז, להכניס את הרכב לאורן שירותי רכב, ולפתור את הבעיה אחת ולתמיד.

הבעיה שנגיד החלפת הקלאץ וגלגל הזה נגיד אלפיים האוטו נמכר ב6 7 אלף

הייתי אצל המכונאי שתף שוב תקלאץ אם קומפרסור

ובנסיעה לא החליק עד הבית אבל ניראה לי זה זמני

מה שכן עכשיו המנוע ניראה חדש

פורסם

דן בתור בעל מקצוע מומחה כמו שרשום לך מתחת לתווית בשם אתה אמור לדעת שחורטים גלגל תנופה ולא מלטשים.

ולעניינו גלגל תנופה שפני השטח שלו התחממו כתוצאה מקלאץ שנשרף חייב לעבור חריטה בגלל שהקלאץ החדש לא יהיה במגע נכון עם פני השטח של גלגל התנופה מה שיגרום לשריפתו.

פורסם

נמחק משפט מיותר.

גלגל תנופה אפשר לחרוט או ללטש תלוי במידת השחיקה

יש כמובן גלגלי תנופה שאי אפשר בכלל לחרוט רק להחליף.

פורסם

היום הייתי אצל המכונאי שוב אמר לי יש לך 2 אופציות

א סע ככה עד שיגמר הקלאץ לטענתו חצי שנה עד שנה תלוי בקצב שאני יתן לו להחליק ונחליף גם גלגל תנופה ומשו בשם זך וקלאץ בעלות של 1300 בגלל הבלאגן שנוצר

או שנפתח אם זה הגלגל והקלאץ סבבה נחליץ רק גלגל וזך אבל אם הקלאץ מת זה יעלה 1300 או 1200

הקיצור המכונאי טען שזה קורה אחד לעשר אלף וזה לא אשמתו, הוא אשם או שלא?

אבל הוא פירק תגלגל לא רואים כזה דבר?

• תוכן חדש...