Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2008 גיר אוטומטי רובוטי

guy3145
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם כל הטויוטות קורולות שנת 2008 האוטומטיות הם עם גיר רובוטי?

האם השמועות נכונות שלא כדאי להתקרב לסוג הגיר הזה כי הוא עושה בעיות ולא אמין לאורך זמן?

בדקתי את דגמי GLI ו SUN האם קיים דגם שהוא לא רובוטי?

תודה לכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הקורולות האוטומטיות משנת המודל 2008 הן רובוטיות. הדגמים הלא רובוטים הגיעו רק החל מאמצע 2009.

זה תקף גם לרמת האבזור SUN וגם לרמת האבזור GLI וגם למודעות באתר יד 2 בהם כתוב שהגיר הוא אוטומטי ולא רובוטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא שהוא לא אמין,הוא פשוט לא נעים לנסיעה,למשל בעיר לפני מהמורה הוא מוריד לראשון בצורה לא נעימה ואחרי במידה ויש ירידה הוא מושך את ההילוך הראשון שלא לצורך,לא אהבתי אותו.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"לא נעים לנסיעה"

הספיק לי כדי לרדת מהקורולה 2008

אני כבר מיואש...

איזה רכב דומה לדעתכם יתאים לי בתקציב של 50000 ?

דגש על אמינות גבוהה וחסכון בדלק

נוסע 60 ק"מ ביום בדרך בין עירונית (בפקקים רוב הזמן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסאן טידה

סוזוקי SX4 סדאן

מיצובישי לנסר

להוסיף גם יונדאי i30, קיה פורטה וסיד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי נוגע במיצובישי לנסר ללא שלשלאות פלדה

למה לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נמאס לאנשים לזבל במוח?,סליחה על המילה, אבל הכל עניין כאן של הרגשה,תעשה נסיעת מבחן ותראה אם תתרשם.

אני בטוח שתאהב את הרכב , הוא משלב את כל מה שאתה צריך, אני כבר רגיל לגיר הזה ונוסע איתו חלק.

מאמרים זה לא התשובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אם זאת הרגשה כמו שאתה אומר איך אתה אומר שמזבלים את השכל?

אם הגיר של טיוטה שלך היה כול כך מוצלח,טיוטה לא היו ממהרים להעיף אותו קיבינימט,כניראה שלא רק אני חושב שזה גיר גרוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער,אבל לא כולם לא אוהבים את הגיר הזה, אני מכיר אנשים שיודעים איך להסתדר איתו,פשוט מתרגלים אין מה לעשות,יש אין ספור רובוטיות על כבישי הארץ .

היא מציעה חסכון בדלק נמוך מכל המשפחתיות בעל מנוע בנזין 1600, ומרחב די רחב, שזה די חביב על הישראלי החביב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא ש"לא כולם לא אוהבים את הגיר הזה", הרוב המוחלט של מי שהשתמש בו לא אהב אותו בכלל, מעטים "הסתדרו" איתו,

אני אישית מכיר רק אחד שסיפר לי שממש נהנה מהגיר הזה, הוא נסע בו על מצב ידני 90% מהזמן ואמר לי שכשהוא במצב האוטומטי שלו צריך לפעמים להוריד לו הילוך ידנית מההגה כי המחשב לא עושה זאת לבד ויש חוסר כוח מובהק.

פות"ש אם אתה רגיל לגיר פלנטרי רגיל תשכח ממה שאתה מכיר. אם אתה בא מרקע של גיר ידני ורוצה לתת לרובוטי צ'אנס אז לך על זה, רק תעשה נסיעת מבחן רצינית לפני שאתה מחליט לרכוש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נמאס לאנשים לזבל במוח?,סליחה על המילה, אבל הכל עניין כאן של הרגשה,תעשה נסיעת מבחן ותראה אם תתרשם.

אני בטוח שתאהב את הרכב , הוא משלב את כל מה שאתה צריך, אני כבר רגיל לגיר הזה ונוסע איתו חלק.

מאמרים זה לא התשובה.

למה אתה קורא לזה לזבל במוח?

בגלל שיש לך את הרכב אתה מפחד להתקע איתו?

הקורולה, לאו דווקא הרובוטית היא לא תמורה טובה לכסף. האבזור גרוע, הבטיחות גרועה (4 כריות אוויר ב2008, כאשר לכולם כבר היו 6-7 כריות אוויר), אז כן, אין ספק שהמנוע 1.6 שלהם בין החזקים בקטגורייה, וצריכת הדלק עם הגיר הרובוטי עדיפה על רכבים עם גירים פלנטריים.

אבל כל פעם מחדש גיר שעושה בעיות וצריך לאפס אותו, זה מרגיז.

הוא לא מתנהג כמו אוטומט, הוא לא מעביר הילוכים חלק (גם אם מורידים רגל מהגז), וקורה לא מעט שהוא שוכח להוריד הילוך לפני כיכר, ואז פתאום אתה מנסה לעבור כיכר על הילוך רביעי עם המומנט של המנוע הזה, לא תצליח לזוז לשום מקום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב לציין שאני מסכים עם בורשט. לא מוצא שום יתרון בקורולה, למעט אולי אמינות, שגם זה כפי שראינו במספר שנתונים- מוטל בספק.

מדובר במכונית מאוד משעממת, שאולי מתאימה לאנשים משעממים, בעלי אופי זקן במיוחד, שלא מחפשים ריגושים.

לטעמי, מדובר גם ברכב מכוער מאוד. אבל זה טעמי האישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי המיצובישי לנסר 2008 מנוע 1500? מה שקרו ביד 2: "מיצובישי לנסר הדור החדש"

מישהו כאן כתב לא להתקרב אליה

מה דעתכם?

מה ההבדל בין הדגם של ה 1500 ל 1800

האם יש הפרשים גבוהים בצריכת הדלק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...