Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההמלצה שלי אלייך היא לרכוש את הבית שאתה גר בו מבני המשפחה האחרים. 100K ש"ח כבר יש לך, לא צריך עו"ד, לא צריך מתווך, אתה מכיר את השכנים וכו'.

הייתי עושה זאת בשמחה אילולא:

א.הצוואה של סבתי שאסרה למכור את הבית לכל קרוב משפחה באשר הוא.

ב.עלות הדירה (כולל מגרש דונם שעליו בנוי חלק מהבית) היא מעל 1,200,000 וסכום שעדיין אין לי אותו ... :cry::cry:

לגבי המימון- ההון העצמי הראשוני הוא 100K מזומן +מענק מאבי (גם במזומן) שינוע בסביבות 50-100K נוספים.

ז"א יש הון עצמי של 150-200K.

עלות הדירה המיועדת לרכישה 300-400K כך שהמשכנתא הנדרשת היא בסביבות 150-200K בכפוף להוצאות נלוות שנלקחות בחשבון:

עו"ד/מסמכי בנק/הובלה,תוספת ריהוט,שיפוץ קל..

אין משהו נקודתי אבל ראיתי,שניתן לקנות דירת 2.5-3 חדרים באיזורים סבירים ואני חושב שלשלב הנוכחי בחיי זה בהחלט יספק.

אם זה יגמר "רק" ב-150K אקח את הלוואה ללא יותר מ-15 שנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...