Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 4002 תמונות

bose
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוער ברמה גבוהה.

למה פג'ו מעצבים את החלק האחרוי בדיוק כמו החלק הקדמי?

כמו ב 307 cc

שימו לב פשוט אותו דבר מה שהיה גריל מאחורה זה אגזוזים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

נראה שנגמרים לפיג'ו הרעיונות המקוריים.

לדוגמא ה907 שהיא העתק כמעט מדוייק של הSLR.

וגם ה4002 שנראית כמו העתק של הלקסוס מהסרט "Minority Report".

פורסם

אני באמת מאמין שככה יראו המכוניות של פג'ו עוד 50 שנה ככה:

עדיין חוסר טעם וחוסר פרופורציות.

עדיין שימוש במוטיב המאוס (כבר היום) של הפנסים הנמשכים לאחור.

מכונית ערסים...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

וואי וואי שתקו שתקו למה מה קרה אם היו מציעים לכם לקבל סיבוב בהן אני מניאק אם הייתם מסרבים =\

בכל מקרה, אני לא יודע מה התנפלתם על פיז'ו,

זה לא רק דגם תצוגה,

זה דגם תצוגה שמגיע מתחרות של מעצבים שלא קשורים בכלל לפיז'ו, ונושא התחרות היא "איך ייראו המכוניות בעוד 40\30\20 שנה" ופיז'ו רק הבטיחו לבנות את הדגם המנצח

פורסם
וואי וואי שתקו שתקו למה מה קרה אם היו מציעים לכם לקבל סיבוב בהן אני מניאק אם הייתם מסרבים =\

בכל מקרה, אני לא יודע מה התנפלתם על פיז'ו,

זה לא רק דגם תצוגה,

זה דגם תצוגה שמגיע מתחרות של מעצבים שלא קשורים בכלל לפיז'ו, ונושא התחרות היא "איך ייראו המכוניות בעוד 40\30\20 שנה" ופיז'ו רק הבטיחו לבנות את הדגם המנצח

יופי של רמת שיחה יש לך חביבי.

:puzzled:
פורסם
אם היית שם לב להודעות האחרות שלי דעתך הייתה שזאת נכתבה כהלצה =\

ראיתי את ההודעה שלך ונבהלתי, באמת לא מתאים לך.

ועכשיו שכתבת כמו בנאדם אני גם אגיב לך, מה המכונית הזאת ולמה בנו אותה אני יודע. אבל הבעיה היא לא שפג'ו הבטיחו לבנות את הזוכה, אלא שמלכהתילה לא היו צריכים לבחור במכונית כזאת מזעזעת.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני מסכים

אני גם חושב שהיא לא יפה

מצד שני, ראית את המכוניות האחרות בתחרות?? :)

הם לא מבטיחים כלום... הם רוצים לעשות תחרות כמה שיותר בומבסטית שתמשוך כמה שיותר אנשים לדבר על פיז'ו

והם דיי מצליחים =\

(בהערה קצת יותר אישית, העתיד לא וורוד אם מכוניות העתיד הן לא שימושיות ולא נוחות וגרוטסקיות כמו שפיז'ו מתארים... )

• תוכן חדש...