Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 40 אלף ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מחפש רכב משפחתי, עם ילד ראשון בדרך, חשוב שהרכב יהיה אמין, בטיחותי ומרווח, כמובן רצוי שישתה כמה שפחות דלק, למרות שנתון זה הוא יחסית שולי, אני נוסע בערך 12 אלף ק"מ בשנה.

התקציב עומד על 40 אלף כשיש אפשרות למשוך עד גג 45.

הכיוון הוא רכב מחברת ליסינג, גם בגלל מימון אפשרי, וכמו ששמעתי מימון 100% ללא ריבית, גם ההיצע טוב לקראת סוף שנה וגם יש הרגשה שרכבים אלה יותר מטופלים.

שאלה נוספת, יש איזושהי סטיגמה לגבי רכבים צרפתיים(סיטרויין,פיג'ו ורנו), ושמעתי שלא כדאי להתקרב אליהן,לשלושתן! האם הן באמת כל כך גרועות, או שזה רק סטיגמות? השוק דיי מוצף בצרפתיות למשל מגאן 2008 שנכנס יופי לתקציב שלי וזה עוד בלי מיקוח, שקצת חבל להוריד אותם משקלול,האם יש שנים ספציפיות שידוע שהצרפתיות בעייתיות ?

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם והמלצתכם.

פורסם

לחברות הליסינג אין כמעט מה להציע לך בתקציב הזה. משפחתיות בתקציב הזה יד ראשונה מליסינג יש מעט מאוד ובעיקר מדגמים לא אטרקטיביים. אתה אולי מדבר על רכבים בטרייד אין, שהיו ביד ראשונה בליסינג ועברו מאז עוד יד. ואלו לא בהכרח יהיו במצב תחזוקתי טוב במיוחד. מגאן 2008, למשל, כבר אין יד ראשונה מליסינג. יש פלואנס והיא עולה החל מ-50 אלף ₪.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי לנסות להעלות את התקציב בעסקת מימון של מקדמה, תשלום חודשי קבוע ובסוף התקופה לשלם על הרכב.

העסקעות הללו שרצות בשוק הן שוות בכלל?

פורסם

אתה שואל שאלה שאין לה תשובה. שווה או לא, זה עניין אידיבידואלי. אני עשיתי את החישוב שלי, ולי אישית זה לא שווה. לעומת זאת יש לי חבר שהיה לו שווה לעשות עסקה כזאת ולקנות מאזדה 6 מודל 2009.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עברתי היום בין הרבה סוכנויות ואשמח לקבל חוו"דים על ההצעות שקיבלתי.

בעיקר כיוונתי לכיוון פלואנס, פוקוס, ומזדה6

כל הרכבים ליסינג.

מזדה 6 קיבלתי ב 49000 ש"ח 57 אלף ק"מ הבעיה שהיא שנה 2006, טסט עד 7.14

פלואנס 2010 ב 49000ש"ח ו100 ק"מ טסט לשנה

פוקוס 2009 ב52000 ש"ח, 92 ק"מ טסט שנה

פוקוס 2008 ב43000 ש"ח, 97 ק"מ, יד 2

שאלה נוספת כמה צריך להוריד מהמחירון כדי לדעת את מחיר הרכב? עכשיו סוף שנה ז"א חודש הבאה יורד מחירון ב 10%+15% בגלל שזה ליסינג סה"כ 25% צריך להוריד נכון?

אשמח לשמוע את דעתכם.

• תוכן חדש...