Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו סיפור אצלי, רק שאין לי מושג מה מצב הבולמים והקפיצים, לפי מה שראיתי כשהרכב היה על הליפט הכול היה בסדר בלי נזילות או מכות.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אהלן חברים,

אני מעדכן בהתאם להתפתחויות וגם מבקש עזרה בבעיות נוספות:

חזרתי למוסך המורשה בו עשיתי יישור קו, התלוננתי בפני מנהל המוסך על הבעיות והוא התנצל והיה ממש בסדר, עצר הכל והעלה את הרכב על הליפט, בדק מכל כיוון וכו'.

בנוגע לרעשים מכיוון הברקסים, הוא טען שבלם היד לא היה מכוון וזה מה שגרם לרעשים, כיוון אותו ובכך נפתרה הבעיה, אבל, הרגע שמתי לב שאמנם הרעש המתגלגל נעלם לגמרי אך עדיין נשמעת לעיתים מעין חריקה בודדת רק ממש רגע לפני עצירה מלאה וגם זה לעיתים, האם זה תקין כאשר שוב, הברקסים חדשים לגמרי?

בנוגע לדוושת המצמד, טען שזו אכן פשלה שלהם שלא החליפו משאבה עליונה באותה הזדמנות כי היא גמורה לגמרי, אפילו נזף במכונאי שטיפל בי. בתור פיצוי הוחלפה משאבה עליונה מקורית חדשה בעלות החלק בלבד, ללא מעמ וללא עבודה, בעיניי זה פייר. בעיית החריקה נפתרה לחלוטין.

עכשיו שתי בעיות נוספות:

1) לא ברור אם לאחר החלפת המשאבה או שזה כבר היה קודם לכן ולא הרגשתי - כשהרכב קר, בדרך כלל בתחילת נסיעה, קשה מאד לשלב להילוך ראשון כאשר אני יורד מהילוך שני תוך כדי נסיעה, גם אם מדובר במהירות איטית מאד של גלישה בלבד. לאחר שהרכב מתחמם הכל פיקס. משהו שצריך להדאיג? זה די מעיק אבל מדובר בד"כ בתחילת נסיעה בלבד.

2) נבדקו הבולמים שוב ואכן כולם חדשים ותקינים לחלוטין, אך עדיין, אני מרגיש כל במפ קטן ובעיקר הרעש, אוי הרעש.. כל מהמורה בכביש מלווה בסימפוניה של קרקושים מכיוון המושבים \ מגש תא מטען או השד יודע. ניסיתי כבר ללפף את המחברים של הספסל האחורי באיזולירבנד אך ללא הועיל. רעיונות??

תודה ענקית לעוזרים, אני כבר מיואש, חווית נהיגה די מעיקה עם כל הרעשים.

נמרוד.

נ.ב: כן, בדקתי לחץ אוויר צמיגים, הם חדשים ותקינים וכך גם לחץ האוויר.

פורסם

+1

לעולם אל תשלב לראשון לפני עצירה מוחלטת. גם אז, אם ההילוך נכנס קשה, יש לשלב להילוך שני ואז לראשון.

לעניין קרקושים, אל תצפה ליותר מידי מפיאט פונטו ספייס משומשת. רעשים זה חלק ממנה כשהיא אינה חדשה. בעולם הנאור בו מחירי רכב אינם כה גבוהים והזויים, זה כבר רכב לגריסה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
+1

לעולם אל תשלב לראשון לפני עצירה מוחלטת. גם אז, אם ההילוך נכנס קשה, יש לשלב להילוך שני ואז לראשון.

לעניין קרקושים, אל תצפה ליותר מידי מפיאט פונטו ספייס משומשת. רעשים זה חלק ממנה כשהיא אינה חדשה. בעולם הנאור בו מחירי רכב אינם כה גבוהים והזויים, זה כבר רכב לגריסה.

תודה רבה,

אני לא מצפה ליותר מדי מפונטו ספייס משומשת אך למען האמת זו כבר השלישית שלי ובשתיים הקודמות המצב לא היה כ"כ חמור וצורם לאוזן. אני מתחיל לאבד את זה. כריות בולם זה כיוון מעניין, אבדוק את זה. עוד רעיונות? מה בנוגע למושבים \ מגש תא מטען? יש למישהו ניסיון ופתרון מעשי מוכח לרעשים משם?

שבת שלום.

נמרוד.

פורסם

גם לי יש קרקושים אבל זה לא מפריע לי, מה שכן מפריע לי מאוד זה הבולמים, כול פעם שאני מסיע אנשים ואני עולה על באמפרים או מהמורות אני צריך להתנצל בפני האנשים שיושבים מאחורה וסובלים סבל לא יאומן, באמת מרגיש שיש לי בולי עץ במקום בולמים מאחורה, זה פשוט לא יאומן ועוד במוסך אמרו שזה תקין! מה תקין מה!! אפילו המאזדה החבוטה והשבורה שנת 92 עם 300 אלף קילומטר של חבר שלי נוסעת יותר חלק , איך זה הגיוני לעזאזל??

כול הצעה לפיתרון הנוראי הזה תבוא בברכה!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
גם לי יש קרקושים אבל זה לא מפריע לי, מה שכן מפריע לי מאוד זה הבולמים, כול פעם שאני מסיע אנשים ואני עולה על באמפרים או מהמורות אני צריך להתנצל בפני האנשים שיושבים מאחורה וסובלים סבל לא יאומן, באמת מרגיש שיש לי בולי עץ במקום בולמים מאחורה, זה פשוט לא יאומן ועוד במוסך אמרו שזה תקין! מה תקין מה!! אפילו המאזדה החבוטה והשבורה שנת 92 עם 300 אלף קילומטר של חבר שלי נוסעת יותר חלק , איך זה הגיוני לעזאזל??

כול הצעה לפיתרון הנוראי הזה תבוא בברכה!

זה הסיפור גם אצלי חבר.

כנראה שאנחנו צריכים להפנים שקנינו פונטו, יש לה יתרונות רבים אבל זה ללא ספק החיסרון הגדול ביותר שלה.

כמובן שלא מדובר ברולס רויס.

אם ניתן לפתור את זה, מה טוב.

• תוכן חדש...