Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני חדשה באיזור 50-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מעוניינים לרכוש רכב שני, שישמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות לעבודה, לעיתים גם להקפצת הילדים (שני ילדים קטנים) לגנים.

מגבלות:

- רוצים רכב חדש, בעיקר בגלל האחריות

- בטיחות - חשוב

- אמינות

- מחיר

לא אכפת לי ידני. גר בחיפה.

אני מתלבט בין יונדאי i10, קיה פיקנטו, פזו 107 לשברולט ספארק. כרגע נוטה לספארק 1.0 ליטר בגלל המחיר. אבל אני לא יודע איך המנוע הקטן שלה יסתדר בחיפה. אני גם לא יודע איך היא מבחינת טיפולים ושמירת ערך.

עצות?

תודה!

פורסם

העלית נקודה חשובה עם המנוע של הספארק שהוא באמת קטן וחלש ביחס ליתר הרכבים שציינת ובכלל.. שמעתי שהוא גם משמיע רעשים. מכל מה שציינת הייתי הולך על הפיקנטו או היונדאי, שניהם רכבים מצוינים ויכולים לענות על הדרישות שלך. כרגע פיקנטו הוא אחד הרכבים הנמכרים כי הוא באמת נוח וקולע למטרה, יש איתו גם אחריות של 7 שנים שבראייה כלכלית מאוד משתלמת..

אני בעד לעשות יום של נסיעות מבחן, גם ככה רוב הסוכנויות קרובות ברוב הערים ואם אתה שואל אותי קח גם את אישתך או מישהו מטעמך שישבו מאחור בזמן הנסיעה כדי לראות אם מרווח מספיק כי זה עניין מרכזי ברכב שעומד להסיע משפחה שלמה.

פורסם

אני מתלבט בין יונדאי i10, קיה פיקנטו, פזו 107 לשברולט ספארק. כרגע נוטה לספארק 1.0 ליטר בגלל המחיר. אבל אני לא יודע איך המנוע הקטן שלה יסתדר בחיפה. אני גם לא יודע איך היא מבחינת טיפולים ושמירת ערך.

הספארק עם המנוע הקטן הגיעה לארץ לפני כמה חודשים וכרגע אף אחד לא יודע בדיוק איך היא מבחינת טיפולים או שמירת ערך. עלויות טיפולים זה לא בעיה לברר ואם זה באמת חשוב לך יוכלו לענות לך על זה באולם התצוגה, שבמקרה של שברולט לרוב סמוך גם למוסך מורשה. לגבי שמירת ערך - הספארק החזקה יותר היא לא מלכת שמירת הערך אבל אין פה משהו חריג.

אם אתה גר בחיפה אז אני לא רואה שום טעם להתפשר על ספארק 1 ליטר כשבתקציב שלך אפשר לקנות ספארק 1.2 ליטר חדשה, עם מנוע שהרבה יותר מתאים לתוואי הנסיעות החיפאי. עזוב את המחירון הרשמי של שברולט, בסוכנות המחירים נמוכים משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם זה אפשרי, כדאי לחכות ל-I10 החדשה שאמורה לצאת בתחילת 2014, יותר מרווחת ובטוחה, וסביר שהמחיר שלה לא יעלה בצורה משמעותית (אם בכלל).

בכל מקרה, בטווח המחירים של 55K-58K, הייתי מעדיף את הסיאט מיי, פגו'ו 107 (אם המבצע עדיין קיים) ואפילו את האלטו המזדקנת על פני הספארק 1 ליטר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אם אין אפשרות לחכות עד שהi10 החדשה תגיע ארצה - הייתי הולך על סיאט Mii, הרכב הכי בטיחותי בקבוצה, ובהפרש ניכר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
קיבלתי היום הצעת מחיר של יונדאי i20 ב 74000, אבל 2013. נראה סביר? אני מתלבט אם לחכות עוד חודש כדי לעלות שנתון.

כללית: ברשותי I20 ידנית כשנה (לאחר סקר שוק מקיף ומתיש), אני מרוצה (יחסית למחיר), בעיקר מצריכת הדלק שהיה נתון שלא ידעתי להעריך מראש.

שתי הערות לגבי הרכישה:

1) עקרונית ערך רכב משומש נקבע לפי שנתון וחודש, כך שלא אמורה להיות השפעה לשנה (אולי יש השפעה פסיכולוגית).

2) מדברים על I20 חדשה שתצא במהלך 2014 (עדיין אין הרבה פרטים וגם אין מועד שיווק באירופה או בישראל).

בהצלחה,

ירון

פורסם
אני מתלבט אם לחכות עוד חודש כדי לעלות שנתון.

אין לזה שום משמעות מבחינת מחיר, פותחים מחירון ומחשבים לפי החודש שבו הרכב עלה לכביש.

so far so good so what

פורסם

מה שאתה אומר נכון תאורטית.

מעשית רכב שעלה בינואר עדיף על אחד שעלה בדצמבר אשתקד, בין אם זה בטרייד אין או במכירה לפרטי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...