Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 2.0T

A.N
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגע יש לי סיאט לאון 2003 1.8 אוטו' ונראה לי שהגיע הזמן להשתדר בשנתון ובכוח אז חיפשתי קצת ומצאתי אודי a3 2.0t ידנית שנת 2008, והיתי רוצה לדעת כמה פרטים:

אמינות, מחלות כלשהן, קפיצת מדרגה מבחינה כלכלית לעומת הסיאט שיש לי היום(טיפולים שוטפים, צריכת דלק, ביטוח וכו')

במידה ויש עוד פרטים שאני צריך לדעת שלא התייחסתי עלייהם אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

49831]שלום לכולם,

כרגע יש לי סיאט לאון 2003 1.8 אוטו' ונראה לי שהגיע הזמן להשתדר בשנתון ובכוח אז חיפשתי קצת ומצאתי אודי a3 2.0t ידנית שנת 2008, והיתי רוצה לדעת כמה פרטים:

אמינות, מחלות כלשהן, קפיצת מדרגה מבחינה כלכלית לעומת הסיאט שיש לי היום(טיפולים שוטפים, צריכת דלק, ביטוח וכו')

במידה ויש עוד פרטים שאני צריך לדעת שלא התייחסתי עלייהם אשמח לשמוע.

תודה.

עברתי לפני שנתיים בערך לאוטו שאתה מחפש אבל עם גיר רובוטי 6 הילוכים (הקודם היה A3 1.8T 2002)

בנתיים בלי עין הרע ללא תקלות ולא ידוע לי על מחלות כלשהן. ביטוח עולה לי 4890 (מקיף וחובה) לכל נהג מגיל 30. אין צורך באיתורן.

צריכת הדלק דיי דומה. לא מרגיש שונה בכלל מהקודם (עם מנוע כמו שלך בהנחה שדיברת על 1.8T). כנ"ל טיפולים. אגב, הדגם שלי כולל שרשרת טיימינג ולכן הטיפולים (לפחות בכל הקשור לטיימינג) יהיו מעט זולים.

אני מניח שתרגיש שדרוג משמעותי גם בפנים וגם בחוץ :)

מה שכן, החיפזון מהשטן. רוב רובן של המכוניות האלה מכוסח אם במספר הידיים שעברו, ק"מ או נהגים בני 18 שלא יודעים מה זה לשמור על האוטו. מעטים אלה שנשמרו היטב וטופלו כראוי. תבדוק טוב לפני שאתה קונה.

פורסם

יש לי אוטו' זה 1.8 אטמוספרי 125 כ"ס, הצריכה שלה סביב ה10 לליטר דווקא מצאתי אחת יד 2 ידנית שזה נדיר למצוא אני מעריך שהצריכה תהיה טובה יותר טיפה. בקשר לביטוח אני בן 23 עוד מעט 24 ללא עבר טביעות, כמה יכול לעלות הביטוח לנהג מעל 24?

פורסם

מזל שאתה יודע לשחות ואין לך עבר של טביעות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כמה יכול לעלות הביטוח לנהג מעל 24?

באמת שאני לא מבין את השאלות האלה של ״כמה אתם חושבים יעלה לי הביטוח?״,

אתה רוצה לבדוק, כנס למחשבונים המשווים בין חברות ביטוח- מצ״ב 2 לדוגמה:

http://www.zap.co.il/newinsurance/

http://car.mof.gov.il/Home/Index?next_page=1&curr_page=2&playAnimation=true&fontSize=12

פרט לכך, ב-90% מהאתרים של חברות הביטוח השונות יש מחשבונים דומים.

.We apologise for the inconvenience

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני רציתי לראות את ה 2.0T השחורה ההיא. בסוף לא יצא, אבל היא מפורסמת כבר חודשים. תבדוק טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...