Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בונה מערכת "רצינית" בפעם הראשונה מצאתי הזדמנות לקנות את הסאב הזה סאב 12'' של חברה טובה.

האם הוא מומלץ עדיף משהו אחר? כמה rms אני צריך שהמגבר יפיק עבורו?

כמה שווה כזה יד שנייה?

פורסם

סאב טוב מאוד, מומלץ עם תיבה מקורית.

הסאב הוא מוצהר 150rms אבל לפי דעתי הוא יכול לספוג כפול בלי בעיה.

בקיצור - אחלה סאב ותמורה טובה למחיר!

פורסם

סבבה לגמרי אני אקנה אותו

לא יודע אם הוא מגיע בתיבה המקורית אבל מאמין שלא יהיו בעיות.

אשמח גם להמלצה על מגבר בתקציב נמוך 500 +_ שצריך להפעיל את הסאב הזה, וקומפוננט hertz esk 165 ''6.5.

אני עובד עם המערכת המקורית.

איך השילוב הזה ישמע בסיוויק סדאן?

פורסם

לא הייתי שוקל סאב לפי איך הוא בתור סאב ראשון, בד"כ הפוך, בשאיפה שיהיה אחרון, זה שהוא עכשיו סבבה ותהיה מרוצה ממנו בחודשים הקרובים, לא אומר שצריך להתפשר עליו במקום סאב טוב שנכנס בתקציב ותוכל להנות ממנו לתקופה ממושכת יותר, גם כאשר הדרישות שלך מבחינת סאונד תגבהנה.

מעבר לכך שלדעתי הסאב הזה לא יבוא כ"כ לידי ביטוי בסיוויק סדאן, והייתי ממליץ על סאב מעט חזק יותר.

מה שכן- חשובה שתהיה התאמה מסוימת בין הספק המגבר בגישור לבין יכולת הספיגה של הסאב.

נניח שבחרת מגבר רוקפורד R3004 שמפיק בגישור כ 150RMS. לא יהיה הבדל משמעותי בין סאב של 150RMS לבין סאב של 300RMS (בהנחה שהתיבה והנצילות זהים), כי ה 300RMS האלו הם אך ורק יכולת ספיגה, אם למגבר אין את הכוח לתת לסאב- לא יהיה שיפור משמעותי (אבל כן יש לך אפשרות לשדרוג עתידי).

מה שכן- שים לב לשני הדברים שציינתי שהם כביכול זהים בהשוואות שציינתי- תיבה ונצילות. כיוון שהצהרות של רוב החברות ברמות האלו הן לא מדויקות ולא הייתי לוקח אותן כפרמטר רציני אלא יותר ניסיון בפועל עם האלמנטים. לעומת זאת- לתיבה יש חשיבות גדולה. תיבה אטומה תהיה איכותית אך חלשה יותר, ואילו פתוחה תהיה חזקה יותר אך פחות מדויקת. אם אתה הולך על סאב חלש ואתה רוצה להרגיש מהסאב יותר מ"נגיעה" ברכב כמו שלך והספק נמוך הייתי ממליץ על תיבה פתוחה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...