Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני לצעירים, עד 10K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני בן 18 ומתלבט על איזה רכב כדאי לקנות בתור רכב ראשון.

הדרישות שלי מהרכב: ידני, חסכוני בדלק, חלפים זולים ושיהיה עד כמה שפחות עגלתי :wink:

חשבתי על פיאט פונטו ספייס ELX בשנתונים 01'-03'.

אשמח לשמוע את דעתכם וכמו כן לקבל הצעות נוספות :)

פורסם

הספייס אופציה טובה ועונה לך על הדרישות,

יש גם את השרייד,מאוד אמינה נסה למצוא עם מנוע 1.5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הספייס אופציה טובה ועונה לך על הדרישות,

יש גם את השרייד,מאוד אמינה נסה למצוא עם מנוע 1.5.

יש לי חבר טוב שיש לו שרייד,

מבסוט ממנה עד הגג,

הבנתי שיש להם בעיה עם הגג שנוטה ליפול,אבל חוץ מזה,לא שמעתי מילה רעה.

יפנית,מה כבר יכול להיות חח?

פורסם

גג זה לא בעיה,יש גם פה מדריך איך להדביק,או מקסימום לרפד,יעלה כמה מאות,אבל יחזיק שנים על גבי שנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סלח לי אבל כבעלים של ספייס ELX 2002 אני חולק עליך.

הרכב מגיב מעולה ומרגיש חזק מאד יחסית למנוע צנוע של 1250 סמ"ק והוא מפיק 80 כ"ס.

לאחר כשנה עם הרכב אני יכול להגיד בפה מלא שצריכת הדלק 1 ל14 משולבת (גיר אוטומטי) והחלפתי רק צמיגים.

נסעתי ברכב כבר 20K ק"מ.

ממליץ על אקזמפלר שמור ככל הניתן (קשה למצוא אך שווה את הסבלנות).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לאחר כשנה עם הרכב אני יכול להגיד בפה מלא שצריכת הדלק 1 ל14 משולבת (גיר אוטומטי) והחלפתי רק צמיגים.

נסעתי ברכב כבר 20K ק"מ.

לא ייכנס לויכוח על זה כי הסטנדרט שלי לרכב "סוחב" אחר לגמרי (תנאי שימוש בעיקר), אבל בכל מקרה, להגיד שספייס זה רכב מגיב מעולה וחזק יחסית לנפח שלו, על זה אני אחלוק, דבר ראשון, רוב הסופרמיני דאז בעלות נפח דומה וכ"ס דומה פלוס מינוס 5 כ"ס בדרך כלל, דבר שני, האוטומט בכלל מסרס את המנוע הגם ככה עגלתי של הספייס.

אני ממליץ ללכת על ה80 כ"ס ידני, למרות שהם נדירות, שני חברים שלי מכרו כאלו תוך ימים ספורים מהפירסום במחירון, כולל את שלי שנמכרה מעל מחירון, רכבים כאלה שמורים נחטפים מהר מאוד.

צריכת דלק מצויינת, אפשר לראות מעל ל20 ק"מ לליטר מחוץ לעיר, אבל במשולב 15.5 זה סטנדרט (ואני לא הייתי הכי רגוע או משתמש ברכב למטרה לה הוא ייועד)

טיפולים זולים בצורה מגוכחת, חלפים זמינים בשפע, נוחות ביצוע טיפולים מאוד קלה, אחזקה בכללי מאוד זולה, אחרי יישור קו מקיף שעלה יחסית גרושים לחלקים שהחלפתי, הרכב הראה אמינות מופלגת, אבל עדיין תזכור שזה רכב לא הכי צעיר שיש.

שוב, הספייס עושה את העבודה, רכב אולטימטיבי לחיסכון, מאוד ממליץ.

פורסם

נסעתי ברכב כבר 20K ק"מ.

כמה שוקל הרכב ומה נתוני המומנט שלו? אלו גם פרטים חשובים.

פורסם

11.6 משקל של 860.

• תוכן חדש...