Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרשמתי.

מציע להתארגן גם על הסעה מאורגנת לקרדיולוגית בסיום. רמב"ם הכי קרוב.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש עכשיו העלינו תחרות לפייסוק שהמתנה היא צניחה חופשית אצל חברים שלנו במועדון פראדייב בבונים וארוחה אצלינו.

צר לי על נטולי הפייסבוק, אולי תשקלו מחדש...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=733765086638184&set=pb.217778874903477.-2207520000.1383475449.&type=3&theater

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

רופני- תוכל לעדכן אותי כשיהיה ידוע תאריך? אני אשמח (מה זה אשמח? אני חם על זה כבר כמעט שנה) להגיע, אבל אני צריך לוודא שזה מסתדר לי עם החיים :-(

Ford Focus estate ; Subaru XV

• אחראי פורום
פורסם

אורי כתב תחילת 2014, אולי יש סיכוי להקדים? תנו כיוון בבקשה וארשם +1.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רופני - אל תחכה למנהלים, יש להם מספיק עבודה גם בלעדיך.

פתח שרשור חדש עם כותרת נורמלית ("קארספורובורים" זה סוג של בדיחה פנימית לא ברורה), הצג שם את המידע שהצגת פה ויאללה הפועל. בוא נתחיל לגלגל את זה בשביל לסגור רשימה תוך שבוע ולתת ל-Fangio להתכונן בהתאם ע"מ להספיק את הארוע עוד השנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי כול ההמלצות גם אני ביקרתי היום שם,מה אומר לכם תענוג אמיתי!

בתור המנה העיקרית הזמנו גריל קרניבורים:crazyeyes,מגיעה המלצרית ופה הייתה הפתעה,במקום רק להסביר איזה בשר יש על הגריל,היא גם הסבירה איפה הוא נמצא בפרה קצת על הבשר עצמו,מאוד אהבתי!

נגסנו ביס ראשון באנטרניה,ויש הבנו באיזה מומחים לבשר מדובר,גם צוריסו,האנטריקוט והפלדה פשוט היו מדהימים!!

ואז הגיעו ההפתעות:lol: ..

אחרי הבשר הזמנו קינוח,תוך כדי ההמתנה מגיעה מלצרית ונותנת לנו 2 שוטים של גראפה ON THE HOUSE,אחרי שקיבלנו את הקינוחים,שאגב פשוט מעולים היא מביאה עוד קינוח על חשבון הבית,ולפני שהלכנו קיבלנו צנצנת של ריבת חלב..

מה אומר, אורי יודע לפנק חברי פורום,ובאמת אורי תודה רבה,לא ציפינו לכאלה פינוקים.

לסיכום,

אני ואישתי מאוד נהנו,המקום מעוצב בצורה ישנה כזאת,שאני מאוד אוהב,הבשר פשוט WOW,הקינוחים לא מביישים קונדיטוריה מובילה ואירוח מצוין!

qclw.jpgzyp9.jpg0h66.jpg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...