Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן היתייעצתי כאן בקשר לניקוי מצערת בפיג'ו 206 1400 ידנית שברשותי בעקבות בעיה,הבעיה הייתה שהסלד לפעמים היה משחק ולפעמים המנוע היה נכבה בזחילה לרמזור,או לאחר עזיבת הגז ולחיצת הקלאצ' המנוע היה נשאר על טורים יחסית גבוהים כאילו הגז נתקע.

רציתי לפרק את הצערת ולנקות אותה יסודי אבל היסתכלתי בכמה פרסומים דומים ששם אמרו שיש למצערת הזו מנוע צעדים שצריך ללמד אותו מחדש את העבודה באמצעות מחשב שאין ברשותי.

אז עשיתי ניקוי מאוד מאוד שיטחי עם טיפה ספריי המיועד לכך שאני לא כל כך זוכר את שמו וחתיכת נייר,יצא האמת הרבה פיח והבעיה נפתרה,אבל לדעתי היא עוד תחזור בבוא הזמן כי זה היה ניקוי שיטחי מאוד.

ועכשיו לפואנטה..השאלות שלי הן: בראש ובראשונה האם יש למנוע הזה ספציפי מנוע צעדים למצערת שמצריך מחשב ללימוד מחדש לאחר פירוק (מנוע 1400 ידני דגם מנוע אם אני זוכר נכון KFW אם קיים דגם כזה אז זה זה)

השאלה השניה היא כמה ישפיע ניקוי יסודי של המצערת על ביצועי המנוע מבחינת כוח סחיבה וכו'..

והשאלה השלישית והאחרונה היא האם כדאי להיתעסק עם זה או לחכות שהבעיה תחזור אם בכלל?

פורסם

קודם כל,במנוע 1.4 של הרכב שלך אין צורך לעשות לימוד דוושה אחרי ניקוי מצערת,תפרק את המצערת מהסעפת,תפרק את המנוע צעדים מהמצערת,ותנקה את האמא של המצערת..

המנוע יעבוד עגול,בלי גמגומים,עלייה עגולה בטורים,צריכת דלק תקינה,הרכב לא יכבה[קרוב לוודאי].

• תוכן חדש...