Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בעקבות שינוי כתובת מגורים ,עדכנתי בפרופיל בEBAY את הכתובת הראשית המעודכנת למשלוח מוצרים[את הישנה מחקתי].כך גם עשיתי בחשבון הPAYPAL.אך משום מה מוצרים ממשיכים להגיע לכתובת הישנה.

כרגע המצב עוד סביל אבל את הדירה הישנה אני מוציא לשכירות וברגע שמשכירים פוטנציאלים יכנסו לדירה-אז תתחיל לי הבעיה .

למה לדעתכם אני עדין מקבל מוצרים לכתובת הישנה אם כבר ביצעתי עדכון כתובת בPAYPAL+EBAY?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
שאתה מקבל confirmation למייל, איזה כתובת מופיעה?

 

במייפ מופיע לי הכתובת החדשה ,ככתובת למשלוח.

וזו הכתובת העדכנית .

ולבחור שמעליי,את הכתובת הישנה בפייפל מחקתי ומופיע שם רק הכתובת החדשה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תבדוק גם באיביי אם הכתובת שם נכונה.

לך ל- MYEBAY ===>>> ACOUNT===>>> ADDRESSES

ותבדוק את כל הכתובות שרשומות שם.

תוודא שכל השלוש כתובות שמופיעות שם (כתובת עיקרית, כתובת למשלוח וכתובת למשלוח דואר חוזר) הן אותן כתובת מעודכנת.

 

בנוסף אתה יכול לעשות דואר עוקב. כשעוברים דירה זה לחינם לתקופה של חצי שנה.

פורסם

הדואר העוקב השתנה - הוא חינם ל-4 חודשים. מעשית גובים ממך עם ההרשמה 65 ש"ח והשירות הוא ל-10 חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אז הינה קטע:

היום כשעתיים לאחר פתיחת השירשור,אני מקבל טלפון מהדואר ומהצד השני פקידה חמודה אומרת לי שמגיע לי 3 חבילות עם הכתובת החדשה ,והיא התקשרה לאמת את העניין כי הדוורית שמשום מה כבר מכירה את השם שלי טוב על החבילות החומות,טענה שישנה טעות שאסף פרי לא מתגורר בכתובת X אלא בכתובת Y[הישנה].יפה מצידה שהיא זוכרת פרטים כאילו מתוך מאות דברי דואר שהיא מחלקת כל יום.

וכמו שכבר ניתן להבין עידכנתי אותם בטלפון שהכל בסדר וזו לא טעות ,הכתובת החדשה היא הכתובת העדכנית למשלוח..:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

×
×
  • תוכן חדש...