Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לעשות פתרון גרוע ביותר למחסור שלי בדיבורית.

בעיה - אני לא רוצה דיבורית שאני צריך לפרק ולהטעין, ואין לי עוד מצת שאני יכול להקדיש לחיבור קבוע כזה.

מה שכן יש לי, זה מטען USB כפול שאני יכול לחבר אליו דיבורית שנטענת מUSB, ואת הדיבורית עצמה, אני רוצה לחבר לAUX בכבל. אני יודע שיש חייה כזאת, כי הזמנתי אחת מDX, אבל המלאי אזל אז ביטלתי את ההזמנה.

עכשיו פשוט מאוד. האם יש לי עוד אופציות? יש לכם המלצות על מכשיר כזה? (דיבורית בלוטות' שמתחברת בAUX לרמקולים, תואמת שיחות פלאפון, וניתן לחבר אותה למצת בUSB באופן תמידי)

ולא, אני לא מחפש להחליף מערכת או דברים כאלו. לא בא בחשבון. מחוץ לתקציב. אני מחפש פתרון עצמאי, בכמה שפחות כסף. איכות סאונד פחות מדאיגה אותי, כל עוד אפשר לדבר בפלאפון. זה ישמש רק לזה.

הסיבה שאני לא רוצה דיבורית שלא מתחברת לרמקולים, זה כי הרמקולים שלה בדרך כלל ממש אבל ממש חרא, ואפילו לי יש גבול. והימקרופון שלה לא כזה איכותי אלא אם כן אתה ממש שם את זה בסוכך שמש, וכמו שאמרתי, אין לי איך לחבר את זה לשם קבוע.

אני מחפש משהו כמו זה:

http://dx.com/p/mini-bluetooth-handsfree-car-kit-w-mp3-player-speaker-black-200346

(וכן, יש לי כבל מאריך בשביל לחבר דבר כזה למטען ולAUX בו-זמנית)

פורסם

מה שיש ב DX פשוט גרוע אל תגע בזה וגם זה לא יתן לך את הפתרון .

מה שאני עשיתי בפיקנטו שלי זה לקנות באיביי דיבורית מאוד איכותית שמתחברת לשקע מצית ויש לה כבל AUX וגם כתור הפעלה לחצן שיש לו גם מיקרופון

קוראים לזה

Belkin AirCast Auto Hands-Free with Bluetooth

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ראשית כל אני מבין שאתה מדבר על דיבורית לצורך שיחות טלפון, ולא לניגון מוזיקה מהטלפון, נכון?

במקרה הזה, אני מציע לך להשקיע קצת יותר בדיבורית איכותית עם רמקול מובנה, מאשר לקנות דיבורית אנונימית שמתחברת לרמקולים של הרכב בחיבור Aux/PL. השמע שתקבל יהיה עדיף באופן משמעותי, למרות הרמקול המובנה.

הדיבורית הקודמת שהיתה לי היתה מתוצרת SuperTooth (נדמה לי ששם הדגם היה Body), היא עלתה לי משהו כמו 40 דולר ב-Amazon, ושמעו בה את הצד השני בשיחה בצורה ברורה וחזקה מאוד.

אם אתה מדבר על דיבורית שגם תשמש לשיחות טלפון, וגם תבצע Streaming של מוזיקה, אז במקרה הזה בהחלט מומלץ לחפש דיבורית עם חיבור למערכת של הרכב, כי במקרה של מוזיקה, כמעט תמיד רמקול מובנה לא יספק תוצאות טובות.

ובאופן כללי, כאשר מדובר בשמע, אני לא ממליץ להתקרב לדברים שעולים 10-15 דולר. אין כאן הפתעות ולא תקבל משהו שנחשב אפילו כסביר.

פורסם

הBelkin נראת בדיוק כמו מה שאני צריך, אבל זה ממש יקר ואני ממש גרוע במשחק הEbay. מצאתי רק מ$60 ובלי משלוח בחינם. המשלוחים היו בסביבות ה$45... לא נראה לי שהדבר הזה עד כדיי כך יותר טוב מהזבל ב$15 מDX. :lol:

אבל הBuddy SuperTooth נמכרת ב165 פה אצלינו בישראל. אז אלא אם כן היא חצי מחיר, למה לי לחכות חודש ולהסתכן עם זיוף מהאינטרנט?

אמנם אני לא רוצה דיבורית לא מובנת, אני רואה שבינתיים אין לי ברירה ואני צריך ללכת על הסופרטות'.

• תוכן חדש...