Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט ההודעה על ביטול מירוץ ראלי שאמור להפתח בעוד שעות ספורת :

---------------------

חברים יקרים שלום,

לצערנו הרב, עקב מינוי חדש של סממ"ר (סגן מפקד מרחב דרום) שאינו בקיא בחוקי הספורט שלנו,

ועקב דרישתו המוגזמת לגדר 19 ק"מ של מסלול ברמה בטיחותית - "שאפילו בעל חיים לא יוכל להיכנס" לפי דבריו...

אנו נאלצים לדחות את קיום האירוע המיועד למחר.

גם מאמציהם הרבים של נציגי משרד הספורט ונציגי ההתאחדות, לנסות לשכנע אותו לוותר על דרישה זו, עלו בתוהו.

יחד עם זאת, בעקבות הלחצים נקבע סיור בשטח, עם הסממ"ר כבר ביום ראשון הקרוב, זאת על מנת למצוא

פתרונות, איך כן ניתן לקיים את האירוע בתנאי אבטחה סבירים יותר.

בכוונתנו לקיים את האירוע כבר ביום שישי הבא,

הודעה סופית בנושא זה תשלח אליכם במהלך יום ראשון.

עימכם הסליחה, ושבת שלום

נועם היימן

ומזכירות באחה ישראל

פורסם
אתה בוודאי מתכוון "כך נראית ומתנהלת משטרת ישראל".

אני בטוח שמישל התכוון למה שהוא כתב.

החלטת הסממ"ר היא לא האישיו....

מארגני האירועים חייבים להיות מסודרים ולבצע את כל התיאומים הנדרשים מבעוד מועד.

איני יודע מתי מונה הסממ"ר, אך את דרישת הבטיחות שלו (מופרכת או לא), היה צריך להכיר לפחות שבועיים לפני האירוע (ורצוי אף חודש לפני האירוע), ולא ערב לפני, וכך היה ניתן, בפרק זמן סביר, להתמודד עם הדרישה עצמה (ולכל הפחות, להודיע על דחיית האירוע למועד אחר/מקום אחר).

ימי החסד עברו ושכר הלימוד כבר "שולם" במסגרת 6 אירועים (או יותר) שנערכו במהלך 2012.

אני מבין (ורק יכול לתאר) את הנזק הכספי הגדול שנגרם למפיק במקרה הזה- אבל הדאגה שלנו צריכה להיות לספורטאים (שגם להם הוצאות לא מבוטלות, אם ייצא המרוץ לפועל ואם לאו) ולא למארגנים.

ניר

פורסם

חולק על דעתך ניר המארגנים והספורטאים הם חבילה אחת שבלתי ניתנת להפרדה

הנהגים צריכים את המפיק ולהיפך, דווקא כאן לדעתי המפיק סובל והפסיד הרבה יותר מהנהג (אומר זאת כנהג)

אינני יודע ואינני בקיא בהליך שהיה.

את אוזלת היד ואת האצבע המאשימה יש להפנות אך ורק לרשות הנהיגה הספורטיבית,היא הכשלון בסיפור,היא גוף ממשלתי שקם על מנת ל"קדם" את הספורט המוטורי בישראל,היא ורק היא אמורה לתת את התשובות מהגוף המבצע קרי משטרת ישראל,אני יודע שעד היום אין כמו בכל מקום נורמלי בעולם בתחום סיליבוס מסודר עם הוראות לכל גורם מה עליו לעשות ואיך להתכונן לאירוע כזה שנחשב כPIECE OF CAKE במונחים שכונתיים בחו"ל.

צר לי על עוגמת הנפש שנגרמה לכולנו.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...