Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על המידע.

זה מחיר שאתה זוכר משנים קודמות או שזה מידע עדכני למבצע הקרוב?

ציינת שהדגם המוצע לוקה בחסר בכל מה שקשור לאבזור, מיותר לשאול אם מערכת מולטימדיה כלולה במחיר הזה?

זה מחיר שאמר לי נציג המכירות שלשום. הוא אמר שהמבצע תקף מה-1 לאוקטובר. לפי האתר של פולקסווגן בגרסת הקומפורטליין שבה נמכרת הפולו הזאת מגיעה מערכת מולטימדיה עם מסך מגע ודיבורית.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מחיר שאמר לי נציג המכירות שלשום. הוא אמר שהמבצע תקף מה-1 לאוקטובר. לפי האתר של פולקסווגן בגרסת הקומפורטליין שבה נמכרת הפולו הזאת מגיעה מערכת מולטימדיה עם מסך מגע ודיבורית.

כלומר בערך 110000 שקלים כולל אגרה, נשמע סביר ביחס למחיר שהם רוצים ביום יום.

אני רק מקווה שהם לא יחליטו ״להפשיט״ את הרכב מהמולטימדיה וכל מה שהם עוד יכולים, כדי לא לצאת פראיירים...

פורסם
מישהו אולי יודע/יצא לברר, אם יהיה מבצע על הלאון החדשה או על האוקטביה?

תודה.

לפי הפרסומים על האוקטביה תהיה הנחה, לא יודע לגבי הלאון.

מציע להמתין ב-1.10 יפורסמו מחירים ויהיה ניתן לרכוש באותם התנאים וההטבות של ימי המבצע (משיחה עם הנציגה של סקודה)

פורסם
מישהו אולי יודע/יצא לברר, אם יהיה מבצע על הלאון החדשה או על האוקטביה?

תודה.

קודם כל, לפי מה שפירסמו בכל הכתבות, המחיר בסיאט לאון החדשה כולל עכשיו מבצע השקה ברמת האיבזור אז לא נראה שכבר יצאו במבצע חדש. חוץ מזה, אם זה מבצע על סקודה, למה שזה יכלול את סיאט? אלא שני מותגים שונים, אומנם של אותו יבואן אבל הם עצמאיים לגמרי. כמו שתשאל אם יש מבצע על הפוקוס האם זה יכלול גם את מאזדה 3

פורסם
כלומר בערך 110000 שקלים כולל אגרה, נשמע סביר ביחס למחיר שהם רוצים ביום יום.

אני רק מקווה שהם לא יחליטו ״להפשיט״ את הרכב מהמולטימדיה וכל מה שהם עוד יכולים, כדי לא לצאת פראיירים...

איך זה סביר בדיוק?

במחיר של 110K "על הכביש" ניתן לרכוש סיאט טולדו חדשה (כולל צבע מטאלי) מאובזרת, מרווחת, וחזקה יותר מהפולו (ולדעתי גם יפה יותר).

איביזה 1.2TSI אוט' תעלה "על הכביש" 103K ש"ח (שאגב, אותה גם ניתן להשיג דרך חברות הליסינג ב-92K על הכביש) וגם תכלול מערכת מולטימדיה מיותרת.

אז למה לרכוש פולו?

פורסם
איך זה סביר בדיוק?

במחיר של 110K "על הכביש" ניתן לרכוש סיאט טולדו חדשה (כולל צבע מטאלי) מאובזרת, מרווחת, וחזקה יותר מהפולו (ולדעתי גם יפה יותר).

איביזה 1.2TSI אוט' תעלה "על הכביש" 103K ש"ח (שאגב, אותה גם ניתן להשיג דרך חברות הליסינג ב-92K על הכביש) וגם תכלול מערכת מולטימדיה מיותרת.

אז למה לרכוש פולו?

נתחיל מזה שהמחיר עדיין קצת מוגזם אבל (ורשמתי את זה בהודעה המקורית) סביר ביחס ל118000 ש"ח שהרכב מתוחמר בדר"כ.

למה פולו ולא איביזה? הפולו הרבה יותר איכותית ואם אתה נותן בתור דוגמא מחיר מחברות ליסינג, אז תדע שגם הפולו נמכרת דרכם ב100000 ש"ח.

למה פולו ולא טולדו? כי הטולדו כמו ראפיד, זה רכב לשווקים מתפחתים על כל המשתמע מכך. כן, מחיר יחסית זול למה שהוא מציע, הבעיה היא שחסכו איפה שרק אפשר וזה מורגש. ולדעתי הוא גם מכוער.

בגדול, למה פולקסוגן ולא סיאט? רכבי פולקסוגן שומרים יותר טוב על ערכם בשוק המשומשות. לא מאמין לי? כנס ליד 2 ותראה בעצמך.

פורסם

נכון לעכשיו עדיין אין מחירים על האוקטביה החדשה!! אני ממתין כבר שבוע לראות מה יהיה המחיר על ה 1.4 :?

• תוכן חדש...