Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי קורולה 2007 יד שניה 80 אלף קילומטר.

את הבדיקה עשיתי במוסך מורשה של טויטה (בדיקה פחות מקיפה) והתקלות שמצאו הן:

1.קצה מסרק הגה כח (צד אחד)

2. רצועה V-RIBBED ( 266 ש"ח

3. מותח רצועה (518 ש"ח + 184)

האם חשוב להחליף לרצועות המקוריות ? האם יש מקום יותר זול לקנות את הרצועות המקוריות (ואם כן איפה באזור פ"ת,ת"א רעננה )

תודה לעונים

פורסם

דווקא לגבי רצועות אני לא רואה בעייה עם תחליפי, יש בשוק יצרנים טובים ואף טובים מאוד, GATES למשל.

מחיר רצועה תחליפית יכול להיות חצי ואף שליש מעלות רצועה מקורית ותהיה באיכות טובה לפחות כמו הרצועה המקורית.

מה התקלה במסרק ההגה ובאיזה מותחן רצועה מדובר? אני לא מכיר מותחן מלבד ברצועת טיימינג, ולמיטב ידיעתי בקורולה 2007 אין טיימינג אלא שרשרת שאינה דורשת טיפול שוטף.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה , איתמר.

הבעיה במסרק ההגה הוא חופש , לא פורט יותר מזה

תוכל להפנות אותי למקום שמוכר את הרצועות במחיר זו"ל (וקיים אצלו רצועות של GATES)

מדובר ברצועת מנוע (מק"ט 16620 0W093)

תודה

פורסם

רצועות תמצא בכל חנות חלפים. יש רצועות של GATES, GODD YEAR ועוד כמה יצרנים מוכרים. למען האמת אני חושב שהשוק נשלט על ידי חברות גדולות וידועות ודווקא לא על ידי סיניות זולות.

אתה מוזמן לרשום כאן או לשלוח אלי בה"פ את מספר השלדה של הרכב ואוכל לומר לך בדיוק איזו רצועה אתה צריך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מזמן רכשתי רצועה של גייטס בהמלצתו של איתמר, מרוצה והכל עובד טוב

אל תמהר לרכוש את הרצועה המקורית, חבל על הכסף. טויוטה ממש לא מייצרת רצועות

רכוש רצועה של גייטס או יצרן דומה בכל חנות לחלקי חילוף בשליש מחיר

החלק השני המותחן, לא חייבים להחליף אותו אלא אם המיסב שלו או הקפיץ גמור

אם יש לך ידיים טובות, תוכל להחליף את הרצועה ב-5 דקות עבודה.

מותחן לוקח קצת יותר זמן (שוב, אם באמת צריך)

אם אני זוכר טוב 6PK1820 - המידות לרצועה

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

בהחלט קיימת אפשרות ש GATES הוא אחד מספקי ה OEM של פולקסווגן. מדובר ביצרן גדול ומוערך, רצועות מתוצרתו נמצאות בשימוש נרחב בתעשייה, לא רק בתחום הרכב.

איתמר

פורסם
רצועות תמצא בכל חנות חלפים. יש רצועות של GATES, GODD YEAR ועוד כמה יצרנים מוכרים. למען האמת אני חושב שהשוק נשלט על ידי חברות גדולות וידועות ודווקא לא על ידי סיניות זולות.

אתה מוזמן לרשום כאן או לשלוח אלי בה"פ את מספר השלדה של הרכב ואוכל לומר לך בדיוק איזו רצועה אתה צריך.

מספר השילדה NMTBZZ8E07R163652

בשביל ההשכלה , איך המספר עוזר לך לדעת איזה רצועה אני צריך ?

שאלה נוספת , איך הרצועות של PIX ? לפי חנות חלפים מזדמנת זה חברה מוכרת ו" לא חוזרת לו שום רצועה"

תודה

פורסם

אתה בטוח שזה מספר השלדה? אני חושב שיש טעות, התוכנה לא מזהה אותו.

לפי התוכנה ניתן לדעת בדיוק מה דגם הרצועה שאתה צריך וברוב הפעמים גם מופיעות המידות לרצועה חליפית. ככה אתה לא סומך על מוכר בחנות חלפים שאומר ש"זה-מה-שהולך-לקורולה".

אני לא מכיר את PIX אבל שווה לבדוק מה דוד גוגל מכיר. מחיפוש זריז בגוגל אני לא אתפלא מדובר ביצרן ה OEM של רכבי יונדאי וסוזוקי המגיעים מהודו.

איתמר

• תוכן חדש...