Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיע לשם ותעשה בלגאן,

שאחד הלקוחות שלי בעבר קנה רכב היה לו כתם בתקרה של האוטו , אמרתי לו שיסע מהר לחברה,

הסוכן מכירות לא הבין אבל שאני הגעתי אתו, עוד שנייה דקרתי אותו,

צעקתי כמו פסיכופט,

בקשו סליחה , ואמרו שלא חייבים לדוח עד 15% מהרכב משהו כזה,

ואז נתנו לנו שני אפשרויות .

1 . לקבל כסף במזומן בצ'ק על 1000ש"ח

2 . להחליף את תקרת הרכב.

אני אמרתי ללקוח שלי לבחור באפשרות הראשונה ,

והסרתי את הכתמים ,היה די קשה,

החברה ניסתה להסיר את הכתמים לפני מסירה ללקוח אבל לא ידעו לעבוד וכמעט הרסו את התקרה לכן מסרו אתו ככה , אני שיקמתי לו את התקרה והחזרתי אותה למצב הרבה יותר טוב תמורת 200 ₪ והיה לו עודף 800 ₪

בכול מקרה , אני במקרה שלך הייתי מנסה פלסטלינה זולה באיביי.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיע לשם ותעשה בלגאן,

שאחד הלקוחות שלי בעבר קנה רכב היה לו כתם בתקרה של האוטו , אמרתי לו שיסע מהר לחברה,

צעקתי כמו פסיכופט,

בקשו סליחה , ואמרו שלא חייבים לדוח עד 15% מהרכב משהו כזה,

ואז נתנו לנו שני אפשרויות .

1 . לקבל כסף במזומן בצ'ק על 1000ש"ח

2 . להחליף את תקרת הרכב.

אני אמרתי ללקוח שלי לבחור באפשרות הראשונה ,

והסרתי את הכתמים ,היה די קשה,

החברה ניסתה להסיר את הכתמים לפני מסירה ללקוח אבל לא ידעו לעבוד וכמעט הרסו את התקרה לכן מסרו אתו ככה , אני שיקמתי לו את התקרה והחזרתי אותה למצב הרבה יותר טוב תמורת 200 ₪ והיה לו עודף 800 ₪

בכול מקרה , אני במקרה שלך הייתי מנסה פלסטלינה זולה באיביי.

אתה יודע להוריד סימנים כאלה ללא נזק לפלסטיק?

פורסם
תגיע לשם ותעשה בלגאן,

צעקתי כמו פסיכופט

משהו שהייתי נמנע מלרשום בפורום ציבורי, או בכלל להעלות על שפתיי

"יאללה בירי".

פורסם

קודם כל אצטון וטינר לא פוגעים בצבע הרכב!! אלה אם כן תשים כמות מסחרית של החומר על הצבע ותשפשף כמו נער מתבגר.

אצטון כן יכול לפגוע בפלסטיקה,לכן קח בקבוקון של אצטון\טינר וקיסם אוזנים ותעבור על הנקודות שנצבעו. על מנת לוודא במאת האחוזים שאין פגיעה (דהייה בעיקר) בפלסטיקה,נסה קודם על איזור קטן ולא בולט. קח בחשבון שהנזק לא תמיד מופיע מייד. תעבור על נקודה קטנה ונסתרת ותחזור אחרי כמה שעות. אם הפלסטיק לא נפגע אתה יכול להרגיש חופשי לנקות את האיזור הפגוע.

מים חמים עם מגבת מייקורופייבר גם יכולים לעזור.

מסיר זפת גם יכול לעזור. על פלסטלינה לא הייתי מהמר אם הפלסטיקה מגיעה בטקסטורה מחוספסת. היא תגרד את כל הפלסטלינה ותשאיר לך אותה כמזכרת על הפלסטיק.

בכל אופן נסה קודם עם מים רותחים,אל תדאג מים רותחים ב100 מעלות ועד שתגיע לרכב הם כבר יצנחו לפחות מ90. אחרי טבילה ושפשוף עם יהיו בערך 75 מעלות. לא משהו שממיס פלסטיקה של רכב (אגב גם 100 לא)

בהצלחה.

עריכה: מר שחר רכניץ המערכת שלי אהבה את הסט של 102 FM... אבל היא מחכה לסט חדש. מה אתה אומר?

פורסם
3 עמודים אומרים לו מה לעשות והוא עוד לא ניסה שום דבר מלבד הציפורן!

13 שרשורים אמרו לך מה לעשות ועדיין עשית מה שרצית.אז למה אתה מתפלא?

פורסם
13 שרשורים אמרו לך מה לעשות ועדיין עשית מה שרצית.אז למה אתה מתפלא?

כמו למשל?

סהכ''ל רכשתי מוצרי פוליש שהמליצו לי עליהם פה, וביצעתי את הפוליש לפי הסדר הנדרש, והתוצאה הייתה מספקת ביותר. במיוחד בתור פעם ראשונה.

זה שהיה לי פחות ידע בעניין ולא עשיתי מספיק מחקר ליפני השימוש זה כבר בעיה שלי, אבל זאת בחירה שלי, וזה לא היה קורה על רכב חדש, הרכב שלי גם ככה ישן לכ גם לא פחדתי לקחת סיכונים.

עשיתי טעות רק שלא רכשתי גם פלסטלינה שהייתי צריך לעשות ליפני עשית הפוליש עצמו.

אבל לא נורא אני בטוח שגם ככה היו נוצרים לי swirls בגלל סוג הפדים שהיו ברשותי + מצב הרכב עצמו

שזה אומר שהוא לא חלק ולא חסר בו מיקומים שעלולים להזיק לפד עצמו, ככה שזה לא שינה הרבה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
משהו שהייתי נמנע מלרשום בפורום ציבורי, או בכלל להעלות על שפתיי

תוכל להסביר לי למה ?

שאלמד לפעם הבאה , תודה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• תוכן חדש...