Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,מזה המון זמן יש לי בעיה של צלצולים מהמנוע ( כאשר ההילוך מראשון או שני במהירות נמוכה במאמץ* )

ניסיתי תוסף דלק של גולד לבל והוא לא עזר .

לפני מס' ימים ניסיתי המלצה של חבר ותדלקתי 98 , מאז הבעיה נפתרה וגם האוטו סוחב בהרבה יותר טוב.

במידה ו98 פתרה את הבעיה , מה גורם הבעיה מלכתחילה בתדלוק 95 ? המצתים הוחלפו לפני שנה ( וגם אז הבעיה לא נפתרה)

הגיוני ואולי חוטי ההצתה זקוקים להחלפה ?

מדובר בשברולט אופטרה 2005 עם 90 אלף ק"מ.

תודה לעוזרים

יפני זה הכי אחי

פורסם

מצטרף לדעת המלומד שמעלי.

אין שום סיבה שמנוע של אופטרה יסע טוב על 98 ויצלצל על 95 אלא אם יש דלק לא תקין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תדלתי בכל תחנות פז,דלק,סונול.

אין הבדל בין התדלוקים כי בכולם בטורים נמוכים ומאמץ יש צלצולים , לפעמים מדובר בצילצולים כבדים שגורמים לי להוריד את הרגל מהגז,ולפעמים למשך מס' ימים התופעה יכולה להיעלם !

האם יש כייון אחר אולי ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

בקורס של בוש למדנו שהצטברות רבה של פיח עלולה ליצור דטונציה, אבל אני לא חושב שזה מסביר שב 98 הכל עובד פיקס.

הייתי ממליץ לעשות כמה דברים:

1 ניקוי פיח יסודי של המנוע עם חומרים כמו של Smog Doctor או דומיו (AKA אינפוזיה). זה טיפול שבהחלט יכול להיות אפקטיבי במקרים של הצטברות פיח חמורה.

2. החלפת הפלאגים למקוריים בלבד, לא חמים מדי ולא קרים מדי או עם מרווח אלקטרודה שונה.

3. לבצע איפוס למחשב הרכב.

4. לאחר כמה מאות קילומטרים לבצע אבחון ממוחשב אצל מי שיודע לקרוא ולנתח את הפרמטרים שיתקבלו בסריקה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...