Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים על הסוויפט של חמותי מאבדים לחץ תסתכלו על הצמיג הגיע הזמן להחליף או שמדובר בירידה רגילה ששל אוויר.

במידה וצריך להחליף, אני אחליף את כל ה4 מחפש פנצריה בירושלים אמינה עם 4 צמיגים (185/60/15) "טריים" מתאימים לכבישי ארצנו של חברה נורמלית במחיר של עד 1200 שקל כולל עבודה יש חיה כזאת.

xfrs06.jpg

פורסם

אחוריים Bridgestone תחילת 08.

קדמיים אחדECSTA :roll: מסוף 04 (שבוע 48).

אחד KOMHO :roll: מתחילת 05.

איך יצא כזה מישמש אין לי מושג יכול להיות שהיה פנצ'ר והפנצ'רמאכר שם את הצמיגים הכי ישנים וזולים שהיו לו . אז נראה לי שלפי הסקירה הקצרה הראשונים שצריכים להתחלף הם הקדמיים (ואז אולי לעשות רוטציה בין אחוריים לקדמיים- חדשים למאחור והברידג'סטון קדימה).

מבחינת אובדן לחץ היום שמתי אוויר (בקדמיים הלחץ צריך להיות 33PSI הימני הקדמי היה על 10- אין לי מושג איך אשתי נהגה על הרכב לפני בלי להרגיש) הקדמי השמאלי היה על 20 האחוריים צריכים להיות על לחץ 30PSI והיו על בערך 25.

מה דעתכם?

מבדיקה שטחית שלי מבחינת בשר ראיתי שעל כל הצמיגים היה יחסית מספיק בשר, לא סדוקים או שחוקים ואין בלונים וכו' בצדדים.

(אוטו שלא מבצע נסועה היסטרית).

פורסם

אז קודם כל צמיגים בני 9 הם סכנת חיים, אתה חייב להחליף ובהקדם. ואתה תרגיש שינוי משמעותי לטובה כאשר תחליף אותם.

האחוריים זה כבר גבולי מאוד, בגיל 5 כבר כדאי להחליף מצד שני אפשר למשוך איתם עוד טיפה כי לפי התמונה אין סימני יובש קיצוניים (בשר זה לא אינדיקציה היחידה, הגומי מאבד את הגמישות ומהאיכויות שלו כשמתיישן, האחיזה נחלשת וכו'..)

בגדול לך לצמיגיה שאתה סומך עליה (או חכה למלצות) ותראה מה יגיד לך על האחוריים, את הקדמיים להחליף בטוח.

פורסם

ecsta זה דגם של קומהו.

כך שהזוג הקדמי שלך כנראה כן מאותו סוג, פשוט לא זיהית.

בקשר לתאריך הייצור, ייתכן ולא קראת אותו נכון. במיוחד בצמיגים האחוריים. שכבר נתקלתי שבריג'סטון כותבים את התאריך במיקום מוזר.

הכי טוב שתצלם תמונות של הצמיגים. ותמונות ברורות של מה שכתוב עליהם, ותעלה לכאן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ידידי מה שיש לך שם זה נראה כמו Kumho וכמובן לא שהצמיג לא טוב, הוא ממוצע לצרכן הישראלי, אבל יש לו נטייה להפתיע את המשתמש ברגע שהצמיג עייף, יש לך בשר אבל הוא נראה מאוד יבש, עדיף שתחליף, אין מה לנפח שוב ושוב

פורסם

להחליף את כל ה 4.

גם אם הצמיג נראה טוב זה לא אומר שהוא מבצע את תפקידו.

עם השנים צמיגים מאבדים את התכונות שלהם, הופכים לקשים והאחיזה נפגעת משמעותית, גם אם אין הרבה סדקים ויש הרבה "בשר".

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...