Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש פורד פוקוס סטיישן 1.6 יד 1. בקושי יש מיד פרטית ורובם ביד 2 שהתקשרתי אליהם הם סוחרים.

הייתי היום בקל אוטו. והוצע לי רכב עם 100K מליסינג. ללא תאונות ושנה אחריות. ב55000 ש"ח. מה דעתכם בכללי על קניה מחברת קל אוטו? התקציב שלי 50אלף+-

פורסם

לא משנה ממי תקנה, חברה או פרטי - תבדוק את הרכב עצמאית! אל תסמוך על בדיקות רכב שמציגים לך.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

שלום,

תעשה סיבוב בחברות ליסינג גדולות (אלדן, אלבר, אוויס) ותבדוק מה הם מציעים.

אולי תוכל למצוא עם קילומטראז' יותר נמוך.

לא רשמת שנת עליה לכביש הרכב.

רכב בן 3 מליסינג - אלה המחירים.

קל אוטו זאת חברת ליסינג גדולה מאוד.

לא הייתי פוסל, אבל הייתי בודק בעוד מקומות.

כמובן, תיקח לבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפוך, קודם לבדוק בעוד מקומות, ואחר כך להתחיל לשלם על הבדיקות.:lol:

לפני חצי שנה עזרתי לידידה לקנות פוקוס (לא סטיישן). בסוף נקנה מאלדן רכב עם 75 אלף ק"מ , והיו עוד אופציות.

בגלל שאתה מוגבל לסטיישן, יכול להיות שהמבחר בשבילך לא יהיה גדול.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שווה לחפש אחת עם ק"מ יותר נמוך.

עם זאת, אני אישית מעדיף להתפשר על ק"מ ולא על תאונות, למשל - ז"א שאני מעדיף רכב עם 100 אלף ק"מ ללא תאונות מאשר רכב עם 70 אלף ק"מ שעבר תאונה ונמכר במחיר זהה.

פורסם

חברים עדכון:

כהמלצתכם עשיתי סיבוב היום ואלו התוצאות:

1. אוויס- פוקוס סטיישן 2009 80000 ק"מ. כרגע חזרה מליסינג.= 63000.

2. שלמה sixt- פוקוס סטיישן 2010 116750 ק"מ, בבדיקה שהם עשו נמצא: הוחלף שמשה קדמית..( מוזר קצת לא??). צמיגים כולם בלויים, מצבר לא תקין, נזק לפגושים. הכול משמעות נמוכה כתוב. = 60000

3. קרסו טרייד אין- פוקוס סטיישן 2009, יד 1 מאלדן, 105000 ק"מ, בדיקה כמעט נקיה למעט רפידות שחוקות מלפנים שהוחלפו. =56000. (בנוסף יש אצלם הטבת מילואימינקים שמקבלים עד 3000 ש"ח לביטוחים אצלם לשנה הראשונה.)

* כולם נותנים אחריות לשנה על עשר מכלולים או בקרסו על הכול.

טוב.. מה דעתכם? אשמח לכל עזרה שיש.. הבנתי בשוק זה שואפת ל0..

פורסם

דעתי, במידה והרכב במצב טוב, תלחץ על אוויס לגבי המחיר.

את הרכב משלמה סיקסט הייתי פוסל בגלל מצבו (אפשר להבין שהרכב סבל קשות). לגבי השמשה - אבן ממשאית= החלפת שמשה.

למשעה, במקום השני אחרי הרכב מאוויס - הרכב שפתחת איתו, רכב מקל אוטו.

פורסם

זה לא קרסו - זה ליסינג אלדן.

הנתונים זהים לרכב מקל אוטו.

אתה יודע מה? אולי בגלל ההנחה ואחריות מקיפה זה יותר טוב, אבל לא בהרבה.. תלוי במצב של שני הרכבים.

אוויס תיפסו גבוה מדי, אם לא יירדו במחיר, וותר. במיוחד אם בהמשך תיסע לא הרבה, והקילומטראז' ייתאזן.

פורסם

אם יש לך בהצדעה, תבדוק גם אוטו סנטר.

אולי תמצא רכב דומה לקל אוטו, אבל תקבל שנתיים אחריות ועוד כמה הטבות לחברים שאני לא זוכר.

• תוכן חדש...