Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני מעוניינת לרכוש רכב חדש ("מהניילונים") {דוגמת פג'ו 107/סוזוקי אלטו/ניסאן מיקרה/ יונאי I10} מאשקלון.. (או אשדוד, לא יותר רחוק מזה)

ואין לי מושג מאיפה..

* מישהו מכיר סוכנות פג'ו/ניסאן באשקלון או מגרש מכוניות אמין ?

* (ולידע כללי האם במגרש מכוניות כזה יש גם רכבים יד2? ורכישת רכב יד2 ממגרש דומה לרכישת רכב יד2 מסוחר? מיקוח וכ'ו? )

** ועל הדרך, על איזה רכב הייתם ממליצים? - פג'ו 107 או ניסאן מיקרה או יונדאי I10?

התקציב שלי הוא כ60K ואני מעוניינת באוטומט.

ושאלה אחרונה:

כמה יעלה בערך ביטוח מקיף לנהגת חדשה? (לרכבים שהזכרתי..)

ואם זה לא ממש ברור אני לא מבינה הרבה במכוניות אז כל עזרה תתקבל בברכה! תודה! :)

פורסם

אם את מעוניינת לקנות רכב חדש אוטומטי מהניילונים, הרכבים שציינת לא נכנסים בתקציב. (למעשה, ככל הידוע לי אין שום רכב אוטומטי חדש שניתן לרכוש בסכום הזה.)

להלן מחירי מחירון, כאמור לדגמים האוטומטיים:

1. סוזוקי אלטו - 71,990 ש"ח

2. יונדאי i10 (הגרסה הבסיסית) - 72,000 ש"ח

3. פז'ו 107 - 73,490 ש"ח

4. ניסאן מיקרה - 99,900 ש"ח

אם את יכולה למתוח את התקציב, יש גם את האופציות של סיאט מי (3 דלתות) וסקודה סיטיגו בפחות מ-70,000 שקלים.

ובמקרה שאין אפשרות למתוח את התקציב, עניין הרכב החדש יורד מהפרק, ובמקרה כזה אני ממליץ לך להתאמץ ולקנות מפרטי, ולא להתעסק עם מגרשים.

לגבי עלויות ביטוח מקיף, קשה ומיותר לתת הערכה בלי לדעת נתונים כמו ותק נהיגה וגיל (יש הבדל בין נהגת חדשה בת 17 לנהגת חדשה בת 20).

מציע לך להיכנס לאתר Wobi.co.il, שבו את יכולה בקלות לקבל הצעת מחיר אונליין ממספר חברות ביטוח.

פורסם
אם את מעוניינת לקנות רכב חדש אוטומטי מהניילונים, הרכבים שציינת לא נכנסים בתקציב. (למעשה, ככל הידוע לי אין שום רכב אוטומטי חדש שניתן לרכוש בסכום הזה.)

להלן מחירי מחירון, כאמור לדגמים האוטומטיים:

1. סוזוקי אלטו - 71,990 ש"ח

2. יונדאי i10 (הגרסה הבסיסית) - 72,000 ש"ח

3. פז'ו 107 - 73,490 ש"ח

4. ניסאן מיקרה - 99,900 ש"ח

אם את יכולה למתוח את התקציב, יש גם את האופציות של סיאט מי (3 דלתות) וסקודה סיטיגו בפחות מ-70,000 שקלים.

ובמקרה שאין אפשרות למתוח את התקציב, עניין הרכב החדש יורד מהפרק, ובמקרה כזה אני ממליץ לך להתאמץ ולקנות מפרטי, ולא להתעסק עם מגרשים.

לגבי עלויות ביטוח מקיף, קשה ומיותר לתת הערכה בלי לדעת נתונים כמו ותק נהיגה וגיל (יש הבדל בין נהגת חדשה בת 17 לנהגת חדשה בת 20).

מציע לך להיכנס לאתר Wobi.co.il, שבו את יכולה בקלות לקבל הצעת מחיר אונליין ממספר חברות ביטוח.

תודה על המענה!

לגבי למתוח את התקציב אני לא בטוחה שאני יכולה כרגע, אבל אם כן אני בהחלט יחשוב על מכוניות 1-3.

ואשמח להערכת ביטוח לגבי נהגת חדשה בת 17 ..

ומה לגבי להתאמץ ולקנות מפרטי רכב יד שנייה ? (מאתר יד 2 למשל, או התכוונת למשהו אחר? )

ולמה לא ממגרשים, בהנחה שאעשה בדיקה?

שוב תודה ואשמח לתשובות נוספות!

פורסם
תודה על המענה!

לגבי למתוח את התקציב אני לא בטוחה שאני יכולה כרגע, אבל אם כן אני בהחלט יחשוב על מכוניות 1-3.

ואשמח להערכת ביטוח לגבי נהגת חדשה בת 17 ..

ומה לגבי להתאמץ ולקנות מפרטי רכב יד שנייה ? (מאתר יד 2 למשל, או התכוונת למשהו אחר? )

ולמה לא ממגרשים, בהנחה שאעשה בדיקה?

שוב תודה ואשמח לתשובות נוספות!

אין לי ניסיון אישי עם מגרשים, אבל אחרי רפרופים כאן בפורום, בחרתי להתרחק מהם. נראה שזו המלצה גורפת בעניין ואני העדפתי לא להסתכן ולא להתעסק.

את החיפוש שלי לרכב בחודש האחרון מיקדתי ביד 2, ואגב - גם שם יש מודעות של סוכנויות רכב ומגרשים. ברגע של ייאוש התקשרתי למודעה של סוכנות רכב, הפרטים שפורסמו התבררו כשקריים והבנאדם מעבר לקו ניסה "למרוח" אותי, אמרתי לו שלום ולהתראות וירדתי מהסיפור.

לגבי ביטוח, את צריכה קודם כל להיסגר על רכב ואז תוכלי לבדוק ב-Wobi ממש בקלות. מה שבטוח, זה לא יהיה זול.

אני לא מומחה גדול, אבל מציע שלפני שאת מתחילה לבקר באולמי תצוגה / סוכנויות רכב / מגרשים, תצמצמי את הרשימה. האם את כל הרכבים שציינת את אוהבת? (מבחינת מראה, בתור התחלה - הרי לא תקני רכב שהוא מכוער בעינייך...)

אחרי שנסגרת על כמה אפשרויות בודדות, את יכולה לבקש מההורים / אח גדול שיזמינו בשבילך נסיעת מבחן, כי לנהגת חדשה בת 17 קשה לי להאמין שיאפשרו זאת.

תלכי איתם, תתרשמי מהרכבים מקרוב ואז תתחילי לחפש ביד 2. כל רכבי המיני האלה מאוד פופולריים אבל נראה שיש נטייה להשתדרג מהם תוך שנה-שנתיים ולכן לא יהיה לך קשה למצוא רכבים שמורים מבעלות פרטית ביד 2 (שנתון 2010/2011).

כמו כן את יכולה להיעזר באתר iCar.co.il לביצוע השוואות בין רכבים.

באופן אישי, אני הייתי מעדיף את הפז'ו 107 על יונדאי i10, אבל אני אומר את זה רק על בסיס העיצוב.

• תוכן חדש...