Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה בפורום

ליפני חודש רכשתי במוו 318 שנת 98 עם מנוע חדש 150K ק"מ..

ברכב קיימות תוספות כמו קיטים,פיברגלס,אגזוזים וכ'ו.

רציתי עצאות נוספות לרכב מרעיונות שלכם ,מה לשנות מה להוסיף ועוד.

18713_10200253882205185_179289118_n.jpg?oh=ae4075c5604c8cb5c13171c4d5474a83&oe=51FE1E57&__gda__=1375654390_d429a9c6e479bee56ac5026456356679

944745_10200253881885177_1305577098_n.jpg?oh=0ec8ee5da9e2eae1aa05c8c6acbe41ca&oe=51FDFA70&__gda__=1375611736_da9b4a7a65596fe6dbc3df0767d1fee7

999390_10200253883405215_108498111_n.jpg?oh=d12ee9e6cb14be3f9294d66a7ddffdac&oe=51FDDA83&__gda__=1375624739_ad556a069d9c4a53943f81af62ff67c6

1057807_4991176452653_1332872736_n.jpg?oh=d4a0ed727212e28b60c84002527e2f1e&oe=51FDDB6C&__gda__=1375646254_04314ffdd616383cd0aa7c4f754b7630

פורסם

תהיה יותר ברור, איזה שיפורים אתה מחפש: קוסמטיים, אם כן אז חיצוני או פנימי, או כוח, ביצועים, אחיזה?

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
תהיה יותר ברור, איזה שיפורים אתה מחפש: קוסמטיים, אם כן אז חיצוני או פנימי, או כוח, ביצועים, אחיזה?

כללים הוספות חיצוניות .. פינימיות לא אכפת לא אני לא כלכך מחפש כוח אני מחפש יופי

פורסם

ברכותיי על הצטרפותך לפורום ,

נראה כי הרכב שלך "טעם" כבר מכל מה שאפשר ..:roll::shock:

אני מציע להחליף את הטמבונים הקיימים במקוריים של M3 או להוריד את הפס קישוט מהטמבון הקדמי :wink:

החלפת פנסים מאחורה לא תזיק ואם אפשר, להחזיר את הג'אנטים לצבעם המקוריי :)

אגב בעבר הייתה כזו לאחי ,אחלה רכב אך קצת כבד.. שבת שלום :-P:-D

(Oo\===/oO)

Mercedes c240

Seat leon 1.8 2002

פורסם

מה שאני הייתי עושה (ואני מדגיש שזה לפי הטעם האישי שלי) זה לחפש פנסים אחוריים שקופים, ובקדמיים הייתי מתקין אנג'ל אייז שנותן המון למראה, יש לך באייבי אפילו פנסים קדמיים עם אנג'ל אייז מוכנים לדגם הזה לדעתי, צריך לחפש.

בנוסף, הייתי בודק איזה אופציות יש לפגושים, שלך מיושנים לטעמי (טוב נו, הרכב לא 2010), את זה לא תוכל להזמין מחול (לא תגמור עם המשלוחים) ובארץ לא יהיה זול אבל שווה בדיקה, תלוי בתקציב שלך כמובן.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

אני מציע להחליף את הטמבונים הקיימים במקוריים של M3 או להוריד את הפס קישוט מהטמבון הקדמי :wink:

חולק טיפה בנוגע לדעתו של אבנר על הג'אנטים, נראים פגז בשחור, הייתי מוסיף להם ליפ אדום.

פורסם

בקשר לפנסים אחוריים וצבע לגאנטים כבר חשבתי עליהם

בקשר לטמבון של הM3 צריך לימצוא קצת בעייתי ל4 דלתות..

וכן נכון הרכב קצת כבד אבל שאני נוסע אני נוסע לאט עם מוזיקה גבוהה אז לא מזיק לי , שבת שלום :)

פורסם
מה שאני הייתי עושה (ואני מדגיש שזה לפי הטעם האישי שלי) זה לחפש פנסים אחוריים שקופים, ובקדמיים הייתי מתקין אנג'ל אייז שנותן המון למראה, יש לך באייבי אפילו פנסים קדמיים עם אנג'ל אייז מוכנים לדגם הזה לדעתי, צריך לחפש.

בנוסף, הייתי בודק איזה אופציות יש לפגושים, שלך מיושנים לטעמי (טוב נו, הרכב לא 2010), את זה לא תוכל להזמין מחול (לא תגמור עם המשלוחים) ובארץ לא יהיה זול אבל שווה בדיקה, תלוי בתקציב שלך כמובן.

מצדיק את תגובתך אבל אני צריך לחפש מקום שמוכרים את הפנסים אם ידוע לך על מקום באזור הדרום אשמח שתגיד לי כי באייבי אני לא מבין הרבה ..

פורסם

אני חושב ששיפור ויזואלי הכי טוב שרכב הזה יכול לקבל זה להוריד את הקיט הזה. רואים שזה לא יושב טוב (רשת בפגוש למשל), רואים שזה לא מקורי ו4 אגזוזים מאחורה בכלל נראים מזעזע (מתנצל). פסי ניקל בפינות הרכב על פגושים גם מזעזע (במיוחד שהרכב ניראה שמור ונקי). וגם לצבוע בחזרה לשחור את הפסים בפגושים שאמורים להיות בצבע שחור.

יש קיטים יפים ברמה גבוהה שיושבים טוב, אבל במקום קיים המקורי יותר יפה לדעתי.

זה רכב יפה, הוא צריך טיפול דיטיילינג והורדה של כל מה שלא מקורי ואז יהיה רכב עוד יותר יפה.

למשל קיט מקורי של M3 ניראה טוב:

m31.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מצדיק את תגובתך אבל אני צריך לחפש מקום שמוכרים את הפנסים אם ידוע לך על מקום באזור הדרום אשמח שתגיד לי כי באייבי אני לא מבין הרבה ..

למה שלא תזמין מאיביי? אני יכול להנחות אותך בכל ההליך (כמות הדברים שהזמנתי לאורך השנים לא מועטה),

המחיר ייצא לך גם לאחר משלוח בערך פי 2 (וגם פי 3 על חלקים מסויימים) יותר זול מקניה בארץ, רק צריך סבלנות קצת עד שהכל מגיע. אז למה לשלם יותר?

פורסם
אני חושב ששיפור ויזואלי הכי טוב שרכב הזה יכול לקבל זה להוריד את הקיט הזה. רואים שזה לא יושב טוב (רשת בפגוש למשל), רואים שזה לא מקורי ו4 אגזוזים מאחורה בכלל נראים מזעזע (מתנצל). פסי ניקל בפינות הרכב על פגושים גם מזעזע (במיוחד שהרכב ניראה שמור ונקי). וגם לצבוע בחזרה לשחור את הפסים בפגושים שאמורים להיות בצבע שחור.

יש קיטים יפים ברמה גבוהה שיושבים טוב, אבל במקום קיים המקורי יותר יפה לדעתי.

זה רכב יפה, הוא צריך טיפול דיטיילינג והורדה של כל מה שלא מקורי ואז יהיה רכב עוד יותר יפה.

למשל קיט מקורי של M3 ניראה טוב:

רעיון ניפלא אהבתי אבל הפסים האלה אין מצב אני עושה אותם שחורים אני לא אוהב את זה , כמה יעלה לי קיט M3 ?

ובקשר לאייבי אני ניראהלי יעשה את זה

פורסם

קיטים בחו"ל:

http://www.carid.com/1994-bmw-3-series-body-kits/

להזמין ארצה יהיו בתוספת של מכס,משלוח, אישור משרד התחבורה וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטער אבל יפה היא לא. יותר בכיוון של מושכת שוטרים.

אני הייתי מביא אותה למצב מקורי בתוספת חישוקים יפים ואולי פנסים שונים. מצד שני הייתי מחפש לרכוש אחת מקורית ככל הניתן.

• תוכן חדש...