Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים סיפר לי מישהו שעבד במאזדה, שהחברה מכריחה את המוסכים המורשים שלה לרכוש כמות מסויימת של מלאי, לא משנה אם הם צריכים את הכמות הזאת או לא - הם מחוייבים לרכוש.

אז נפל לי האסימון - לפני שנים רבות, כשש או שבע שנים, החזקתי במשך כמעט עשור מזדה 323 ובכל טיפול שנתי החליפו לי רפידות בלמים.

היבואן דופק אותם, אז הם מעבירים את העלויות ללקוח וגם מרוויחים עוד קצת על העבודה והחלפים.

לא רק שהחליפו לי רפידות כל טיפול, אלא במספר הזדמנויות שלחו את הדיסקים לחריטה. אולי כדי לשחוק יותר את הרפידות? מי יודע. מדובר היה ברכב אמין לחלוטין שהיה אצלי 10 שנים כמעט אז הם מצאו לעצמם הכנסה נוספת.

עכשיו כשאני עם רכב אחר ומוסך אחר (לא של יבואן) - בודקים לי את הרפידות ולא אוטומטית מחליפים. כ"כ התרגלתי להחלפת הרפידות כל שנה שכל טיפול אני מתפלא למה לא מחליפים רפידות ושואל את המכונאי אם הוא בדק ומה המצב שלהם...

אז עוד סיבה להתרחק ממוסכי היבואן.

פורסם
לפני כמה ימים סיפר לי מישהו שעבד במאזדה, שהחברה מכריחה את המוסכים המורשים שלה לרכוש כמות מסויימת של מלאי, לא משנה אם הם צריכים את הכמות הזאת או לא - הם מחוייבים לרכוש.

אז נפל לי האסימון - לפני שנים רבות, כשש או שבע שנים, החזקתי במשך כמעט עשור מזדה 323 ובכל טיפול שנתי החליפו לי רפידות בלמים.

היבואן דופק אותם, אז הם מעבירים את העלויות ללקוח וגם מרוויחים עוד קצת על העבודה והחלפים.

לא רק שהחליפו לי רפידות כל טיפול, אלא במספר הזדמנויות שלחו את הדיסקים לחריטה. אולי כדי לשחוק יותר את הרפידות? מי יודע. מדובר היה ברכב אמין לחלוטין שהיה אצלי 10 שנים כמעט אז הם מצאו לעצמם הכנסה נוספת.

עכשיו כשאני עם רכב אחר ומוסך אחר (לא של יבואן) - בודקים לי את הרפידות ולא אוטומטית מחליפים. כ"כ התרגלתי להחלפת הרפידות כל שנה שכל טיפול אני מתפלא למה לא מחליפים רפידות ושואל את המכונאי אם הוא בדק ומה המצב שלהם...

אז עוד סיבה להתרחק ממוסכי היבואן.

אולי ויש אמת בדבריך, אבל לא נדלקה לך בכל פעם נורה אדומה - למה מחליפים שוב רפידות? לא עלה בדעתך לבקש את הרפידות הישנות אשר ''שחוקות'' בצורה המחייבת החלפה? יכלת לאיים בתביעה על דבר כזה.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...