Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בדיסקאברי זה לא הפרסומות - אלא התוכניות ה"מומצאות". למשל יש להם תוכנית על מאפיה בקהילה המורמונית, אבל חיפוש פשוט בגוגל מעלה שהתוכנית מבוססת על סיפורים והמצאות :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
בתקופה האחרונה נהיה בלתי נסבל לראות את שני הערוצים.

התכניות מעניינות אבל על כל 3 דקות תכנית יש פרומואים של הערוץ.

תכנית של 25 דקות נמרחת ל 50 דקות.

פשוט מעצבן.

:evil:

צודק. גם אני סובל מזה מאוד.

למזלי, יש לי יס מקס טוטל ואני מדלג על כל הפרונואים המעצבנים האלה.

פורסם

ערוץ עם לא מעט סדרות מעניינות, אבל הפרסומות מעיקות מאוד.

באופן אישי, אני מקליט את התוכניות שלי וכך מדלג על פרסומות. צפייה בזמן אמת עם הפרסומות האלו, יכולה להוציא אותי מדעתי.

פורסם

הערוצים האלו פשוט התדרדרו להיות ערוצי ריאלטי (ועוד מבויים ומזוייף), כבר בקושי יש תוכניות מדע נורמליות שמחדשות משהו.

אפילו ערוץ ההיסטוריה משדר ריאלטי.

איפה ערוץ 8 של פעם, עוד שלא היה הוט, זה היה ערוץ מדע אמיתי, גדלתי עליו ושאבתי ממנו המון ידע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עד כמה שידוע לי, הערוצים האלו כוללים פרסומות, אבל מכיוון שלחברות הכבלים/לווין אסור לכלול פרסום בערוצים האלו, הם מוחלפים ב"קטעי מעבר"/פרומואים. כנ"ל VH1 שכל כמה דקות יש בדיוק את אותו קליפ מעבר.

:turn-l:
פורסם

מחזק - לפעמים הכיסוי מתפקשש ואז מקבלים פרסומות ברומנית. בעבר זה היה גם בהולנדית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צופה בטלויזיה, מוריד מהאינטרנט מה שאני רוצה לראות ורואה מתי שאני רוצה לראות.

הזפזופ הזה בין ערוצים הוא בזבוז זמן (וכסף) מוחלט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
התשובה היא - לערוצי הפרימיום שלהם: דיסקאברי סיינס והמקביל של NG.

הדבר הכי מעצבן זה שחברות הכלבים אפילו לא מביאות לכאן את אותם ערוצי הפרימיום, גם לא בתשלום.

אגב, אותו הדבר גם קרה לערוץ אגו - מערוץ עם תוכניות באמת מעניינות, הוא הפך למשהו לא ברור עם שידורים אינסופיים של משחקי ביליארד ופוקר.

כנ"ל ערוץ ההיסטוריה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ערוץ ההסטוריה נעשה כ"כ גרוע שאפילו סאות'פארק עשו על זה פרק, כמו גם המים המפורסם.

אגב, אני היחיד שמתעצבן מאיכות התרגום של הערוצים הללו?

פורסם
הערוצים האלו פשוט התדרדרו להיות ערוצי ריאלטי (ועוד מבויים ומזוייף), כבר בקושי יש תוכניות מדע נורמליות שמחדשות משהו. אפילו ערוץ ההיסטוריה משדר ריאלטי.

דווקא הריאליטי של הערוצים האלה התחיל לא רע, התופעה עליה אתה מדבר התפתחה לדעתי לראשונה ב-American Chopper כאשר איפשהו בדרך המפיקים הבינו שהאופנועים לא מעניינים מספיק והחליטו לתת דגש מלאכותי על הפרסונות. הבעיה כשאתה מביים מחזה עם אנשים מהיישוב זה שהם לא שחקנים כ"כ טובים, ומהר מאד הופכים לפרודיה על עצמם. בדרך זו הלכו לצערי גם Pawn Stars וגם כל התוכניות בסגנון של Sons of Guns, שם בכלל יוצרים דרמה חדשה בכל פרק והדמויות הופכות לגרוטסקיות לחלוטין. כיום הנחמה היחידה כנראה היא בתכניות כמו Top Shot בהן כל הצוות מתחלף מדי עונה, וגם זה לא תמיד מוצלח.

אני מסכים עם כל מה שנאמר פה לגבי המעברונים, אגב בחו"ל זה אותו סיפור, יותר גרוע מלהאזין לרדיו הישראלי בתקוות שווא לשמוע מוזיקה. הפתרון נמצא ביוטיוב ובתכניות של ה-BBC, יש להם אחת טובה כמעט על כל נושא שבעולם.

פורסם

הקטע הזה של ... La La La La La America.... לא יוצא לי מהראש... :crazyeyes

כל פעם שאני פוגש את הבן שלי אנחנו מברכים כך אחד את השני...

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם
הקטע הזה של ... La La La La La America.... לא יוצא לי מהראש... :crazyeyes

כל פעם שאני פוגש את הבן שלי אנחנו מברכים כך אחד את השני...

שיר מספר 8 מ west side story

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
מבין אותך לגמרי וסובל בדיוק כמוך.

אלו הערוצים כמעט היחידים שאני צופה בהם וזה ממש מעיק.

אני אפילו לא מבין איך התחיל כל הטרנד הזה של פרומואים באמצע הפרק.

מילא אם זה היה ערוץ מסחרי שמקרין פרסומות בשביל הכסף, אבל פרומואים...

בתוכניות האלה, בזמן שיש פרומואים כאן יש פרסומות בארה״ב (ככה זה בערוצים כמו פוקס ניוז לפחות)

.We apologise for the inconvenience

פורסם

שונא את ה-idiot box (ביטוי אמריקאי יותר עתיק ממני). אבל לפעמים אין משהו יותר טוב להעברת הזמן.

יש מעט דברים מבעסים כמו להתחיל אימון בוקר ולגלות ש-NGC משדר את דייגי הטונה או סוחרי הגרוטאות. מבעס עד כדי מעבר לצפיה ב"אורלי וגיא" (או, אם עולה רצון מלפני המאמן התורן שממונה גם על הממרירים - יואב וגלית).

למזלנו ערוצי 8 נותנים מדי פעם תוכניות מעניינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...