Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה זוכר נכון. לית דיוק 92650. לשים לב שמדובר בגרסה הזולה עם חישוקים כבדים, בלמי תופים מאחור ורק שני חלונות חשמל. התוספת לדם מאובזר היא בסדר גודל של 6000 ש"ח.

ד"א - אחותה הקטנה, הספלאש, נמכרת בדיוק ב-6000 ש"ח פחות. איני ידוע מה האבזור שלה בגרסה מתוחת הפנים.

מה זה המבצע הזה?

על מה מדובר?

פורסם
בגדול - הרבה נסיעות בתוך ירושלים.

לא מבאס?

אני נוסע בתל אביב שלא פחות פקוקה ומסתדר עם גיר רגיל. לדעתי, כדאי לך ללכת על סופר מיני ידנית שתהיה זריזה וחסכונית בהרבה מרכב אוטומטי.

פורסם
אני נוסע בתל אביב שלא פחות פקוקה ומסתדר עם גיר רגיל. לדעתי, כדאי לך ללכת על סופר מיני ידנית שתהיה זריזה וחסכונית בהרבה מרכב אוטומטי.

לא הפקקים הם שמטרידים אותי אלא בעיקר העליות.

פורסם

האוטומטיות איטיות וזוללות יותר דלק. אם אתה עדיין מתעקש, תמתח את התקציב ותקנה איביזה tsi או פיאסטה 1.6 עם גיר דומה.

• תוכן חדש...